Hsg(Rahim filmi) çektirdim Ofis Histereskopi yapacaklar ?

mrsbride

👶🏻❤️
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2019
820
558
33
Merhaba hanımlar ben bugün hsg çektirdim Allahım 27 yaşındayım ben böyle acı ağrı görmedim bayılacaktım ağrıdan resmen herkes bir yorum yazıyor ama ağrısızdır bilmem ne ben perişan oldum terden acıdan benim tüpler tıkalıymış ondan ağrı olmuş dendi açılmış tüpler öyle dedi çeken doktor ama canım hiç bu kadar yanmamıştı zor yürüdüm çıktım eve geldim regl sancısı gibi de değildi üstelik midem bulandı başım da döndü ağrı eşiğimde düşük falan da değil gayet rahat girmiştim ama ben birdaha asla çektirmem çok kötüydü dr aksine çok rahatlattı iyiydi çalışanlar ve aletler de yepyeni idi ben mhfoldum kısaca neyse soru sormak isteyen sorabilir hsg hakkında ama ben de sizlere şunu sormak istiyorum
Doktor rahimde ufak bir şey gördüğünü tüplerin açık olduğunu rahimde hava kabarcığı,myom,kist bunlardan birinin olabileceğini bu yüzden ofis his istedi benden ofis histereskopi yaptıran varmı ağrılımı nasıl bilgi verirseniz çok memnun olurum

Gecmis olsun oncelikle.Anestezi altinda yapılıyor diye biliyorum. Siz uyanik miydiniz?

Bende yaptırdım hsg benimde canım yanmıştı kasık bel ağrısı aletleri sonradan gördümde önceden görseymişim çektirmezdim korkudan o filmi Filim çekildi 1 saat sonra bitti ağrım benim. Sıvıyı enjekte ederken hiç hissetmedim 1 sn sürdü zaten . ama öncesinde rahim ağzını açıp dışarı doğru çekiyorlar işte o sırada o aleti taktıklarında orya nasıl kasılmalarım oldu anlatamam. Kasık ağrısnıa bir de karın ağrısı eşlik etti benim sonrasında hemen wc ye koştum. Koaşamadım daha doğrusu çünkü ayağa kalkınca baş dönemsi göz kararması kulağımda çınlama oluştu. Tekrar yatırdılar beni dinlendrdiler sonra ben topukladım wc yoksa oracıkta altıma sıçacaktım :)))))))).... Histereskopide oldum. Bence olacaksan ofis olma genel operasyonel histereskopi yaptır. Orada ne varsa bakmışken temizlesinler. Benimde ne olduğu belli değildi net görmek için istedi doktor ve o sırada temizlediler.

Oldum vallahi kuzum 1 hafta oldu ama kadın olmak ne zormuş ya muayene de hiç birşeymiş ağrım hiç olmadı onda regl yken bide bizim 1 hafta doldu hsg ve hist. İlişkimiz oldu ertesi gün biraz ağrım oldu bugün ogünde :) inşallah olur hamiş kalırız ya Bir sorun da yokmuş çok şükür boşuna kurcaladılar

Geçmiş olsun canım çekilen cilelerin ödülünü alırız inşallah

Benimde bu cuma ankara şehir hastanesinde randevum var çok korkuyorum. Yarın kan vermeye gidicem ordaki duruma bi bakayım dedim çıka yaptıran bayanlar ne dicek. Senin çok acıdıysa demek orda c kollu makine yok eski usul
kuzum bilmiyorum ama yeni gibiydi inan bilgim yok Allahım kuvvet versin benim çok ağrım oldu inanki çıkınca bana da haber ver canım

Ofis histeroskopi çok kolay bir ışlem, muayene gibi, yani hsg nin yanında hiç bir şey. Hsg ben ölüp bitmiştim. Ofis 10 kere falan oldum. Hiç bir zorluğu yok. Korkmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…