- 6 Mart 2024
- 3.629
- 3.966
- 48
Hayır tüp bebek yaptırmak zorunda kaldıkAçıldı mı tüpleriniz
Ben bu ay lucrın vurcam mart reglınxe hazırlık olur , bende 2 cı transferde kendımı nasıl sıkdıysam embryonu katteyra ıtdım ondan anestezlı ıstyorım anestezı parası ilave ödemesı ıle oluyırGunu verilmedi henuz yarin kontrolum var. Anestezili transfer isini yarin ben de soracagim biraz cekiniyorum panik atagim oldugu icin
Geçen sene ordaydı yerınımı deyişdi acabaEchomar -Şişli /istanbul
Anladım canım yani isteyebilir gerek duyarsa tabi zaman geçmiş biraz istese de zaten daha garanti olur işini şansa bırakmamış olur doktor .. istanbuldaysan acısız cektirebileceğin yerler var korkuyormusun yoksa diye düşündüm bi anSizde operasuon oldu diyemı çekildi ? Bir daha?
bende geçen sene oldu temızdı , uzerınde bır sene geçdi yıne transfer olcam daha bir şey demedı doktorda yıneden ıstermi hsg bilmiyorım
Sanırım sonomed ile anlaşmalıGeçen sene ordaydı yerınımı deyişdi acaba
Evet istemeseler sasirirdim zatenBen bu ay lucrın vurcam mart reglınxe hazırlık olur , bende 2 cı transferde kendımı nasıl sıkdıysam embryonu katteyra ıtdım ondan anestezlı ıstyorım anestezı parası ilave ödemesı ıle oluyır
Eylülde gittim ben 2024Geçen sene ordaydı yerınımı deyişdi acaba
Yok korkmuyorum ılkde acısız ıdı sonomede olmuşdu sadece yoruldum ondan , bakalım önümüzdekı hafta gidcem doktora istycekmıAnladım canım yani isteyebilir gerek duyarsa tabi zaman geçmiş biraz istese de zaten daha garanti olur işini şansa bırakmamış olur doktor .. istanbuldaysan acısız cektirebileceğin yerler var korkuyormusun yoksa diye düşündüm bi an
He dıyorum ya orda ıdıSanırım sonomed ile anlaşmalı
evet maleaefe 5-8 bın arası hastanelerde her yer farklıEvet istemeseler sasirirdim zatenhayirlisi olsun nasil kolayimiza gelecekse insallah
ben kasım 2023 duEylülde gittim ben 2024
Bi anda nasıl böyle %100 zam yaparlar ya 4 bine cektırmıstım şimdi 8-9 fiyat veriyorlarmışHe dıyorum ya orda ıdı
evet maleaefe 5-8 bın arası hastanelerde her yer farklı
ben kasım 2023 du
Kasim basi 6bin di sonomed kadikoyde yaptirdim. 8 olmustur en az sonomed deHe dıyorum ya orda ıdı
evet maleaefe 5-8 bın arası hastanelerde her yer farklı
ben kasım 2023 du
Hayirlisi olsun insallah , bende sonomedde cektirdim baya iyi biyer gercektenYok korkmuyorum ılkde acısız ıdı sonomede olmuşdu sadece yoruldum ondan , bakalım önümüzdekı hafta gidcem doktora istycekmı
Hsg ? Deyil anestezlı traansferdekı ilave paraBi anda nasıl böyle %100 zam yaparlar ya 4 bine cektırmıstım şimdi 8-9 fiyat veriyorlarmış
Ben hatırlamıyorum ama 4 bıne yakındı , bu soyledyım fiyat karşıdı anestezlı transfer istersen ilave fiyatKasim basi 6bin di sonomed kadikoyde yaptirdim. 8 olmustur en az sonomed de
Evet ağrısız idi ama şimdi hemşiremle yazışdım istemez dedı sorun görmese kontorldaHayirlisi olsun insallah , bende sonomedde cektirdim baya iyi biyer gercekten
Evet muhtemelen öyle yaparlar hadi inşallah güzel gelişmeler olsunEvet ağrısız idi ama şimdi hemşiremle yazışdım istemez dedı sorun görmese kontorlda
Transfer de anestezi olmadım ama filmin birinde anestezi almıştım 2 bın odedım ona sadece anesteziye 2025 fiyatlarını bilmiyorumHsg ? Deyil anestezlı traansferdekı ilave para
Amın canımEvet muhtemelen öyle yaparlar hadi inşallah güzel gelişmeler olsun
Ben hsg anestesız yapdım ağrıaız ıdı, bende 2 transger oldu olarda almadım aneatezı ama son iyi geçmedı nasıl saıkdıysam kendımı embryonu kateter ıtdım ve negatıf aldım ona bagladım bende, onda bu defe anestezı istyorım daha sormadım ama burda yapanaşar soyeldıyı fıyat aralıgı 4-8 bınTransfer de anestezi olmadım ama filmin birinde anestezi almıştım 2 bın odedım ona sadece anesteziye 2025 fiyatlarını bilmiyorum
Rabbim yardımcınız olsun inşallah olumlu sonuç alırsınızBen hsg anestesız yapdım ağrıaız ıdı, bende 2 transger oldu olarda almadım aneatezı ama son iyi geçmedı nasıl saıkdıysam kendımı embryonu kateter ıtdım ve negatıf aldım ona bagladım bende, onda bu defe anestezı istyorım daha sormadım ama burda yapanaşar soyeldıyı fıyat aralıgı 4-8 bın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?