Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neden 2 defa ard arda ?2 kez cektırdım 2 şer ay arayla .
Yapılmadı . Temizse nie yapsınlar![]()
Sizde operasuon oldu diyemı çekildi ? Bir daha?Bir sene arayla cekildim. Rahimde perde oldu icin histereskopi olmustum. Sonra tup bebege baslarken tup bebrk doktorum tekrar istedi ikinciyi cektirdim
bende geçen sene oldu temızdı , uzerınde bır sene geçdi yıne transfer olcam daha bir şey demedı doktorda yıneden ıstermi hsg bilmiyorımBir kez yaptırdım temizdi o yüzden bi işlem yapılmıyor temizse zatenn niye yapsınlar alınacak cıkarılcak bişi yoksa
Evet operasyonun basarili olup olmadigini teyit etmek istedi, bir de ilk hsg de tupler biraz sismis cikmisti. Sukur bir sey cikmadi ikincideSizde operasuon oldu diyemı çekildi ? Bir daha?
bende geçen sene oldu temızdı , uzerınde bır sene geçdi yıne transfer olcam daha bir şey demedı doktorda yıneden ıstermi hsg bilmiyorım
Üzerinde bir sene geçdi ya belki onda ıstermı dedım diye düşündüm , bakalım ınshAllah istemez , çekildiyinde çunki temiz idiEvet operasyonun basarili olup olmadigini teyit etmek istedi, bir de ilk hsg de tupler biraz sismis cikmisti. Sukur bir sey cikmadi ikincidesizden muhtemelen istemez suphe ceken birseyiniz yoksa. Zaten cektirmissiniz de
3 yıl arayla 2 defa çektirdim, ilk çektiğim film net değildi doktorlar anlamıyordu sonrasında 2.yi çektirdim.. histereskopi ol diyen doktor da vardı olma diyen de olmadım laparoskopi oldm tüp açmak için ama açılmadı malesefHsg kaç defa yapdınız ? Ne kadar aralıkla ?ve bir şey çıkmasada histereskopı yapdırdınızmı? Hsg temiz çıkmasına rağmen
Istemez istemezÜzerinde bir sene geçdi ya belki onda ıstermı dedım diye düşündüm , bakalım ınshAllah istemez , çekildiyinde çunki temiz idi
Allah yardımçınız olsun3 yıl arayla 2 defa çektirdim, ilk çektiğim film net değildi doktorlar anlamıyordu sonrasında 2.yi çektirdim.. histereskopi ol diyen doktor da vardı olma diyen de olmadım laparoskopi oldm tüp açmak için ama açılmadı malesef
Histereskopi olmak istiyorum aslında
Yoruluyorım bu süreçlerde ondan 2 opu 2 transfer oldım , 3 cı transfwr olcam martda onda dedım istermı (Istemez istemezicinizi ferah tutun. Isterse de basit bir cekim yaptirirsiniz hemencecik
Haklisiniz. Ben de iki opu oldum iki adet arayla. Transfer bekliyorum sizin gibiYoruluyorım bu süreçlerde ondan 2 opu 2 transfer oldım , 3 cı transfwr olcam martda onda dedım istermı (
Birini Konya’da yaptırdım yaşadığım yerde tüpler tıkalı çıkınca .Neden 2 defa ard arda ?
Bende 1 yıl içinde 2 opu oldum 2 transfer , ondan artık ilaç kan vermek yoruryor , ondan bir daga hsg yapmak zorlu gelıyor , transferı bıle amestezlı yapcam kı hıss etmıyım, siizn ne zaman transferHaklisiniz. Ben de iki opu oldum iki adet arayla. Transfer bekliyorum sizin gibiartik kan vermek bile kulfet geliyor bazen
Bende hsg onda oldum sonomed deyilmi ?Birini Konya’da yaptırdım yaşadığım yerde tüpler tıkalı çıkınca .
İstanbul’a cevat bayrak a gittim salpingografi için
Gunu verilmedi henuz yarin kontrolum var. Anestezili transfer isini yarin ben de soracagim biraz cekiniyorum panik atagim oldugu icinBende 1 yıl içinde 2 opu oldum 2 transfer , ondan artık ilaç kan vermek yoruryor , ondan bir daga hsg yapmak zorlu gelıyor , transferı bıle amestezlı yapcam kı hıss etmıyım, siizn ne zaman transfer
Echomar -Şişli /istanbulBende hsg onda oldum sonomed deyilmi ?
Açıldı mı tüplerinizEchomar -Şişli /istanbul