- 2 Aralık 2014
- 438
- 392
- 103
- 32
- Konu Sahibi hadiyandan
-
Gün aşırı 1 dolu 1 boş demek zaten. Bizdede olmuyordu 1.5 yıldır rahim filminden sonra hamile kaldım ama malesef kimyasal gebelik olduğunu öğrendim geçen ayMerhaba. 1 buçuk yıldır eşimle korunmuyoruz. İkimizde de problem yok. En sonunda doktorumu değiştirdim ve kendisi hemen rahim filmi istedi. Bu sabah yaptırdım. Gün aşırı birlikte olabilirsiniz dedi ama normalde kaliteli olabilmesi için 1 dolu 1 boş yapın diyorlardı. Deneyimli olan anne ya da anne adayları var mıdır acaba?
Gün aşırı 1 dolu 1 boş demek zaten. Bizdede olmuyordu 1.5 yıldır rahim filminden sonra hamile kaldım ama malesef kimyasal gebelik olduğunu öğrendim geçen ay
Doktor en azından artık hamile kalabiliyorsun dedi ve kimyasal dan sonra gebelik daha çabuk gerçekleşiyormuş vücut kendini hazırlıyormuş gebeliğe umarım öyle olur bu Allah herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşAllahÇok üzgünüm. Umarım en kısa zamanda güzel haberler alırsıngün aşırının anlamını her gün diye biliyordum yanlış biliyor muşum demek :))
Evet. Canım göztepe eğitim araştırmada çekiliyor bilgin olsun. Birde zeynep kamilde çekiliyor. MArmara da olsun koşuyolunda olsun buralarda yok. ben çok araştırdım gittim hastanelere yok. Diğerlerinden de randevu alamayınca özelde çektirdim. Yine diğer özellere göre uygun fiyatlı oldu.Kizlar arastirma hastanesinde rahim filmi cekiliyormu bilginiz varmi
devlet hastanelerde ücret alıyorlar mı bu ay olmassa doktorum istiycek 2 yıldır olmuyor 1 kimyasal gebelik gecirdim dahada olmadiEvet. Canım göztepe eğitim araştırmada çekiliyor bilgin olsun. Birde zeynep kamilde çekiliyor. MArmara da olsun koşuyolunda olsun buralarda yok. ben çok araştırdım gittim hastanelere yok. Diğerlerinden de randevu alamayınca özelde çektirdim. Yine diğer özellere göre uygun fiyatlı oldu.
hayır ücret tabiki alınmıyor sgk lıysanız tabiki ama randevu almak çok zor. Bana Göztepe araştırma kasım ayına randevu verdi. geçen ay aldım randevuyu dadevlet hastanelerde ücret alıyorlar mı bu ay olmassa doktorum istiycek 2 yıldır olmuyor 1 kimyasal gebelik gecirdim dahada olmadi
Anldm canm smdi hormon testi yaplck adetimin iminci ve snrasi yirmiikinci gununde brsey cikmazsa o film ceklckmsEvet. Canım göztepe eğitim araştırmada çekiliyor bilgin olsun. Birde zeynep kamilde çekiliyor. MArmara da olsun koşuyolunda olsun buralarda yok. ben çok araştırdım gittim hastanelere yok. Diğerlerinden de randevu alamayınca özelde çektirdim. Yine diğer özellere göre uygun fiyatlı oldu.
eşimde sağlık personeli zaten ozman elimi çabuk tutmaliyim . inşallah güzel haberler alırsın hsg den sonra hamile kalan çokhayır ücret tabiki alınmıyor sgk lıysanız tabiki ama randevu almak çok zor. Bana Göztepe araştırma kasım ayına randevu verdi. geçen ay aldım randevuyu da
İnşalllah canım benim hayırlısıyla.. Sende evet elini çabuk tut tabikieşimde sağlık personeli zaten ozman elimi çabuk tutmaliyim . inşallah güzel haberler alırsın hsg den sonra hamile kalan çok
merhaba hangi özel hastanede çektirdiniz acabaEvet. Canım göztepe eğitim araştırmada çekiliyor bilgin olsun. Birde zeynep kamilde çekiliyor. MArmara da olsun koşuyolunda olsun buralarda yok. ben çok araştırdım gittim hastanelere yok. Diğerlerinden de randevu alamayınca özelde çektirdim. Yine diğer özellere göre uygun fiyatlı oldu.
SElam canım bunu yazalı ben epey olmuş belli ki sende bir umut arayışı içindesin.merhaba hangi özel hastanede çektirdiniz acaba
Evet ya hemde ne umut arayışı :) Tek yumurta var tüp bebek tedavisine başlayacağız. O yüzden hsg istediler bende fikir arıyorum : )SElam canım bunu yazalı ben epey olmuş belli ki sende bir umut arayışı içindesin.
Ben kurtköy Ersoy'da çektirmiştim ve çekimin ikinci ayı gebe kaldım. Ama ilerlemedi gebelik oda ayrı bir konu. O zaman 450 Tl vermiştim muayene dahil. Ama söylim eski sistem kullanıyorlar. Ben anestezi almamıştım. Biraz ağrılı oldu. Bu sene tekrar çektidim Ecomar da tavsiye ederim 700 TL ama sıfır ağrı sızı
Ecomar a git canım hiç düşünme Şİşli de ve Kadıköy'de yerleri var.Evet ya hemde ne umut arayışı :) Tek yumurta var tüp bebek tedavisine başlayacağız. O yüzden hsg istediler bende fikir arıyorum : )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?