• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hsg filmimi yorumlayabilir misiniz lutfen

slvv

Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2024
184
43
18
28
Arkadaşlar şubat ayında dış gebelik gecirdim ,iki gün oncrde rahim filmi çektirdim. Tecrübeli olanlar görüntüye yorum yapabilir mi

Eklentiler

• IMG-20240621-WA0010.jpg
    IMG-20240621-WA0010.jpg
    91 KB · Görüntüleme: 48
  • IMG-20240621-WA0008.jpg
    IMG-20240621-WA0008.jpg
    90,2 KB · Görüntüleme: 40
  • IMG-20240621-WA0009.jpg
    IMG-20240621-WA0009.jpg
    95,6 KB · Görüntüleme: 39
  • IMG-20240621-WA0005.jpg
    IMG-20240621-WA0005.jpg
    97,4 KB · Görüntüleme: 39
  • IMG-20240621-WA0006.jpg
    IMG-20240621-WA0006.jpg
    96,3 KB · Görüntüleme: 42
  • IMG-20240621-WA0007.jpg
    IMG-20240621-WA0007.jpg
    99,6 KB · Görüntüleme: 38
Arkadaşlar şubat ayında dış gebelik gecirdim ,iki gün oncrde rahim filmi çektirdim. Tecrübeli olanlar görüntüye yorum yapabilir mi
Canım öncelikle geçmiş olsun dış gebelik geçirmiş biri olarak seni çok iyi anlıyorum. Dış Gebeliğin nasıl sonlandırılmıştı. Sağ tüpün açık yani fotoğrafa göre sağ verdikleri sıvı ilerlemiş ama sol tüpün tıkalı gibi gözüküyor çekindiğin yerdeki doktor niye yorumlamadı filmi

Canım öncelikle geçmiş olsun dış gebelik geçirmiş biri olarak seni çok iyi anlıyorum. Dış Gebeliğin nasıl sonlandırılmıştı. Sağ tüpün açık yani fotoğrafa göre sağ verdikleri sıvı ilerlemiş ama sol tüpün tıkalı gibi gözüküyor çekindiğin yerdeki doktor niye yorumlamadı filmi
Teşekkür ederim sizede gecmis olsun inşallah. Ben iç kanama geçirdim ancak ameliyat edilmedim. Ancak sonucunda doktorum solda sıvı birikimi vsr ,sag da çok sağlıklı değil rahim arkadasina yapismis gibi ucu dedi . Laparoskapi önerdi. Solu alicagini, sagida açmaya çalışıp duruma göre karar vereceklerini söylediler. İlk gebeligimdi ve 27 yaşındayım. İki tupumu de kaybetme ile karşı karşıya kaldım, Allah kimseye yaşatmasın bu durumu

Teşekkür ederim sizede gecmis olsun inşallah. Ben iç kanama geçirdim ancak ameliyat edilmedim. Ancak sonucunda doktorum solda sıvı birikimi vsr ,sag da çok sağlıklı değil rahim arkadasina yapismis gibi ucu dedi . Laparoskapi önerdi. Solu alicagini, sagida açmaya çalışıp duruma göre karar vereceklerini söylediler. İlk gebeligimdi ve 27 yaşındayım. İki tupumu de kaybetme ile karşı karşıya kaldım, Allah kimseye yaşatmasın bu durumu
Çok geçmiş olsun ben de dış gebelik geçirmiştim ama erken fark edilmişti o zamanki doktor tüpleriniz alınsa bile tüp bebek ile hamile kalabilirsiniz demişti bana üzülmeyin inşallah tek tüp yeterli gitse bile tüp bebek yaparlar

Çok geçmiş olsun ben de dış gebelik geçirmiştim ama erken fark edilmişti o zamanki doktor tüpleriniz alınsa bile tüp bebek ile hamile kalabilirsiniz demişti bana üzülmeyin inşallah tek tüp yeterli gitse bile tüp bebek yaparlar
Cok teşekkür ederim size de çok geçmiş olsun insallah. Oyle evet ,bunu bi sınav olarak düşünüyorum, elden böyle dua etmekten başka bi sey gelmiyor malesef

Cok teşekkür ederim size de çok geçmiş olsun insallah. Oyle evet ,bunu bi sınav olarak düşünüyorum, elden böyle dua etmekten başka bi sey gelmiyor malesef
Benim 3 yıl filan oldu ama hâlâ üzülürüm aklıma geldikçe kesesi filan görünüyodu sol tarafta evet her şey imtihan
Ben de teşekkür ederim 🌸

Cok cok gecmis olsun umarım hersey kolaylıkla ve sağlıkla ilerler 💙 ben de dış gebelik gecirdim. Betamın sıfırlanmasını bekliyorum. Doktorum 6 ay sonra bebek düşündüğünüzde hsg cekelim. Ilginc bir şekilde hsg çekilen ay cok sağlıklı gebelikler görüyoruz dedi. Belki içinizi rahatlatır bu bilgi. Belki o tıkanıklık da açılmıştır filmi cekerken.

Canım seni cok iyi anlıyorum ama umudunu kaybetme dış gebelik cok stresli günler yaşatıyor. Bende dış gebelik sonrası hsg cektirdiğimde sol tüpte sıvı birikmesi var solu alıcam, sağ tüp tıkalı durumuna bakıcaz demişti doktorum. Lap olduğumda sol tüpümde sıvı birikmesi olmadığı sağ tüpün arkasında da cikolata kisti olduğu o yüzden tıkalı olduğu söylendi. Cikolata kistim alındı zamanla açılabilir dedi doktorum. Geçen ay kimyasal gebelik yaşadım.

Daha sağlıklı bi gebelik için son sürecin olur inşallah rabbim kimseyi bu çaresizliğe sokmasın gerçekten çok zor bi süreç

Merhaba, geçmiş olsun.
Sakın üzülmeyin laparoskopi yaptırırsınız birçok yolu var artık.
Sizinle konuşmuştuk rahim arkasında sıvı ile alakalı, üzüldüm böyle olduğunu duyunca.

Back