Arkadaşlar şubat ayında dış gebelik gecirdim ,iki gün oncrde rahim filmi çektirdim. Tecrübeli olanlar görüntüye yorum yapabilir mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım öncelikle geçmiş olsun dış gebelik geçirmiş biri olarak seni çok iyi anlıyorum. Dış Gebeliğin nasıl sonlandırılmıştı. Sağ tüpün açık yani fotoğrafa göre sağ verdikleri sıvı ilerlemiş ama sol tüpün tıkalı gibi gözüküyor çekindiğin yerdeki doktor niye yorumlamadı filmiArkadaşlar şubat ayında dış gebelik gecirdim ,iki gün oncrde rahim filmi çektirdim. Tecrübeli olanlar görüntüye yorum yapabilir mi
Teşekkür ederim sizede gecmis olsun inşallah. Ben iç kanama geçirdim ancak ameliyat edilmedim. Ancak sonucunda doktorum solda sıvı birikimi vsr ,sag da çok sağlıklı değil rahim arkadasina yapismis gibi ucu dedi . Laparoskapi önerdi. Solu alicagini, sagida açmaya çalışıp duruma göre karar vereceklerini söylediler. İlk gebeligimdi ve 27 yaşındayım. İki tupumu de kaybetme ile karşı karşıya kaldım, Allah kimseye yaşatmasın bu durumuCanım öncelikle geçmiş olsun dış gebelik geçirmiş biri olarak seni çok iyi anlıyorum. Dış Gebeliğin nasıl sonlandırılmıştı. Sağ tüpün açık yani fotoğrafa göre sağ verdikleri sıvı ilerlemiş ama sol tüpün tıkalı gibi gözüküyor çekindiğin yerdeki doktor niye yorumlamadı filmi
Çok geçmiş olsun ben de dış gebelik geçirmiştim ama erken fark edilmişti o zamanki doktor tüpleriniz alınsa bile tüp bebek ile hamile kalabilirsiniz demişti bana üzülmeyin inşallah tek tüp yeterli gitse bile tüp bebek yaparlarTeşekkür ederim sizede gecmis olsun inşallah. Ben iç kanama geçirdim ancak ameliyat edilmedim. Ancak sonucunda doktorum solda sıvı birikimi vsr ,sag da çok sağlıklı değil rahim arkadasina yapismis gibi ucu dedi . Laparoskapi önerdi. Solu alicagini, sagida açmaya çalışıp duruma göre karar vereceklerini söylediler. İlk gebeligimdi ve 27 yaşındayım. İki tupumu de kaybetme ile karşı karşıya kaldım, Allah kimseye yaşatmasın bu durumu
Cok teşekkür ederim size de çok geçmiş olsun insallah. Oyle evet ,bunu bi sınav olarak düşünüyorum, elden böyle dua etmekten başka bi sey gelmiyor malesefÇok geçmiş olsun ben de dış gebelik geçirmiştim ama erken fark edilmişti o zamanki doktor tüpleriniz alınsa bile tüp bebek ile hamile kalabilirsiniz demişti bana üzülmeyin inşallah tek tüp yeterli gitse bile tüp bebek yaparlar
Benim 3 yıl filan oldu ama hâlâ üzülürüm aklıma geldikçe kesesi filan görünüyodu sol tarafta evet her şey imtihanCok teşekkür ederim size de çok geçmiş olsun insallah. Oyle evet ,bunu bi sınav olarak düşünüyorum, elden böyle dua etmekten başka bi sey gelmiyor malesef
Cok cok gecmis olsun umarım hersey kolaylıkla ve sağlıkla ilerlerArkadaşlar şubat ayında dış gebelik gecirdim ,iki gün oncrde rahim filmi çektirdim. Tecrübeli olanlar görüntüye yorum yapabilir mi
Daha sağlıklı bi gebelik için son sürecin olur inşallah rabbim kimseyi bu çaresizliğe sokmasın gerçekten çok zor bi süreçTeşekkür ederim sizede gecmis olsun inşallah. Ben iç kanama geçirdim ancak ameliyat edilmedim. Ancak sonucunda doktorum solda sıvı birikimi vsr ,sag da çok sağlıklı değil rahim arkadasina yapismis gibi ucu dedi . Laparoskapi önerdi. Solu alicagini, sagida açmaya çalışıp duruma göre karar vereceklerini söylediler. İlk gebeligimdi ve 27 yaşındayım. İki tupumu de kaybetme ile karşı karşıya kaldım, Allah kimseye yaşatmasın bu durumu
Merhaba, geçmiş olsun.Cok teşekkür ederim size de çok geçmiş olsun insallah. Oyle evet ,bunu bi sınav olarak düşünüyorum, elden böyle dua etmekten başka bi sey gelmiyor malesef