Ben 2 kere anestezili cektirdim. Ceken doktor tuplerin tikaliydi belki acilir diye basinc uyguladim ama acilmadi dedi. Uyanik olsaydim cok aci cekecektim muhtemelen. Maddi imkaniniz varsa disarda anestezili cektirmenizi tavsiye ederim. Ama anestezisiz cektirip aci cekmeyenlerde var. Bu sizin agri esiginize bagli birazda.Merhaba arkadaşlar bu sabah samsun fakultede aşılama yada tup bebek yolu için adım attik...kan tahlilleri sperm testi alttan muayane zor geçti kendi adıma .cuma gününde hsg filmi istendi ..ve ben korku içindeyim nasıl geçiyor ..bayiltmadan oluyormuş .Yasayan varmi
Çok sağolunBen 2 kere anestezili cektirdim. Ceken doktor tuplerin tikaliydi belki acilir diye basinc uyguladim ama acilmadi dedi. Uyanik olsaydim cok aci cekecektim muhtemelen. Maddi imkaniniz varsa disarda anestezili cektirmenizi tavsiye ederim. Ama anestezisiz cektirip aci cekmeyenlerde var. Bu sizin agri esiginize bagli birazda.
Devlette kadin hastaliklari bolumunde muayene olmak her zaman zordur. Cunku doktorlar cok yogun, ozelde ki gibi hastaya dogru duzgun vakit ayirip rahatlatmaya zamanlari yok. Benim ki tup bebek. Transferimin 5.gunundeyim. daha onceden de bir asilma 1 tup bebek tecrubem var ikisi de negatif oldu. Allah sizin de gonlunuze gore versin.Çok sağolunBu durumlarda kasılma oluyor ..devlette olmuyormuş ama bı tanıdık var bakalım cuma gunu gidip danisicam..çünkü bugün alttan muayene zordu...sizde durumlar nasıl aşılama mi tüp bebekmi
Yasmin dogum kontrol hapidir onu neden verdi ki?Evet ozel tabi daha titizlikle.doktor iyiydi bakalım test tahlil .hsg yi de atlatsam...ilaçlarda verdi yumurta sperm arttırıcı ucretliymis baya da..Yasmin verdi birde rabbim yardım etsin
Bende bilemedim açıkçası verdiler aşılama için gittik Yasmin ilacı takviye ilaçlar verdi aldık mecburen devlette karsilamiyorduYasmin dogum kontrol hapidir onu neden verdi ki?
Takviye vitamin ilaclar evet cok pahali oluyor. Ama ben hala burda yasminin gorevini anlamadim. Yasmin ya dogum kontrol icin kullaniliyor ya da kist tedavisi icin. Siz de kist cikti mi?Bende bilemedim açıkçası verdiler aşılama için gittik Yasmin ilacı takviye ilaçlar verdi aldık mecburen devlette karsilamiyordu
Rabbim şifa versin canım kolay işler değil ..inşallah benimde olumlu geçer .cuma günü anestezi hocasıyla görüşucem bakalım o şekilde daha iyi olacak ..Yasmin ilacı kist olmasın diye verilmiş .inşallah çar çabucak gecerMerhaba, bugün hsg deneyimim oldu.. ağrısız acısız bir işlem demek çok isterdim fakat biraz ağrılı biraz acılı bir durum maalesefki.. yani en azından benim için öyle oldu.. Fakat hem kişiye hemde cihazın yeniliğine göre çok değişiyormuş.. benim acı eşiğim gerçekten çok yüksektir kolay kolay canım yanmaz. Bende ki sorun bence cihaz eski bir cihazdı.. ayrıca bende ureplasma var yani enfeksiyon bundan kaynaklıda olmuş olabilir. 1 veya 2 gün hafif kanama yaşanabilir. Kasık karın ağrısı yapabilir. Ben 1. Gündeyim hafif kanamam kasık ve karın ağrım var
Merhaba bende salı günü çektiricem de yanmış derken şekil bozukluğu mu yoksa yanma ne demek korku geldi bana siz böyle yazınca anestezili yaptırıcam bendeMerhaba arkadaşlar..bugün hsg için gittim anestesiz yapamdim cokk sinir oldum kendime..koştur koştur özele gittim.artik parayı gözüm görmedi..şükür sonuç normal iyi.rahimim biraz yanmis ama engel değil..şimdi aşılama süreci...o nasıl gececek bakalım
Aynen normale göre eğri imiş canim ama engel değilmiş...ben olamadım anestesiz..acı esiginiz düşük mü ..birde ben eşimle tam olarak ilişkide yasayamadigim için sağlık sorunlarından ..ondan da alışkın değilim...siz aşılamami yaptircaksinizMerhaba bende salı günü çektiricem de yanmış derken şekil bozukluğu mu yoksa yanma ne demek korku geldi bana siz böyle yazınca anestezili yaptırıcam bende
Şekil bozuklugu varmış canim egriymis ama engel degilmis..fakültede anestezi ile olmuyordu.kendimi hazırladım ama malesef kasildim olmadı .özele gittim mecbur ..eğer acı esiginiz düşükse zor olabilir canim aci çekmeyin.,sizde mi aşılama yapicaksinizMerhaba bende salı günü çektiricem de yanmış derken şekil bozukluğu mu yoksa yanma ne demek korku geldi bana siz böyle yazınca anestezili yaptırıcam bende
Evet canım aşılama olacak ama ben bir kez yaptırdım aşılamayı hsg den önce yaptı klomen ve ovitrelle kullandım yumurtam büyüdü 20 mm oldu eşimin sperm sayısı ve hareketliliği de çok iyiydi ama tutmadı doktorumda bu ay hsg çekelim belki tüplerde tıkanıklık vardır dedi sonraki ay da gonal f verecek sanırım onunla aşılama denenecek…aşılamada hiç ağrı hissetmedim çok rahattım ama bunda biraz ağrı olabileceği için kendini kasarsan kaslar kasılır ve tüpler tıkalı gibi görünür o yüzden gevşek ve rahat olman lazım dedi anestezili olacak benim yarınAynen normale göre eğri imiş canim ama engel değilmiş...ben olamadım anestesiz..acı esiginiz düşük mü ..birde ben eşimle tam olarak ilişkide yasayamadigim için sağlık sorunlarından ..ondan da alışkın değilim...siz aşılamami yaptircaksiniz
İnsallahh güzel sonuçlanır canim...benimde stres heyecan sardı .muayenelerde kasiliuorum.doktor inşallah anlayisla karşılayıp her şey yolunda gider ...bı ümit dunyasindayiz ins kucahimiz boş kalmazzEvet canım aşılama olacak ama ben bir kez yaptırdım aşılamayı hsg den önce yaptı klomen ve ovitrelle kullandım yumurtam büyüdü 20 mm oldu eşimin sperm sayısı ve hareketliliği de çok iyiydi ama tutmadı doktorumda bu ay hsg çekelim belki tüplerde tıkanıklık vardır dedi sonraki ay da gonal f verecek sanırım onunla aşılama denenecek…aşılamada hiç ağrı hissetmedim çok rahattım ama bunda biraz ağrı olabileceği için kendini kasarsan kaslar kasılır ve tüpler tıkalı gibi görünür o yüzden gevşek ve rahat olman lazım dedi anestezili olacak benim yarın
İnşallah canım benim Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah bu duyguyuİnsallahh güzel sonuçlanır canim...benimde stres heyecan sardı .muayenelerde kasiliuorum.doktor inşallah anlayisla karşılayıp her şey yolunda gider ...bı ümit dunyasindayiz ins kucahimiz boş kalmazz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?