Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hsg filmi
- Konu Sahibi Tugbalim
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- aşılama #aşılamatedavisi hsg filmi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?İnşallah hepinizin olur canım kucağımız boş kalmazAminn insallahh canim ağzının duası rabbim yardım etsin insalalh olur tez zamanda
- 21 Nisan 2016
- 800
- 282
- 103
- 34
merhaba geçmiş olsun bir dönem bebek için ben de aşırı uğraşmıştım hala uğraşıyorum Rabbim ben siz ve isteyen herkese hayırlı ise hayırlı zamanda nasip etsin ben vajinismus atlatmıştım alttan muayene olamıyordum hala da öyledir ve hsgyi anestezili almıştım onu özelde yaptırabilirsiniz devlet anestezi yapmıyor en son öyleydiMerhaba arkadaşlar bu sabah samsun fakultede aşılama yada tup bebek yolu için adım attik...kan tahlilleri sperm testi alttan muayane zor geçti kendi adıma .cuma gününde hsg filmi istendi ..ve ben korku içindeyim nasıl geçiyor ..bayiltmadan oluyormuş .Yasayan varmi
- 13 Mart 2019
- 985
- 367
- 103
Merhaba rabbim yardım etsin...ben muayene ilk kez oldum kasildim hsg de kasildim.. anestezi oldum mecbur..şimdi aşılamada ins tutar...eşimde sertleşme olmadığı için normal ilişki bizde zor haliyle aliskanligim olmadı..kasılmalar yaşıyorum ...Perşembe eninkinu konuşacam doktorla ins anlayışla ilerler canim..rabbim kucahimiz boş bırakmasın
Merhaba ben de samsun fakültese tüp bebek tedavisi başlamayı düşünüyorum , ücretleri hakkında bilginiz var mı?Merhaba arkadaşlar bu sabah samsun fakultede aşılama yada tup bebek yolu için adım attik...kan tahlilleri sperm testi alttan muayane zor geçti kendi adıma .cuma gününde hsg filmi istendi ..ve ben korku içindeyim nasıl geçiyor ..bayiltmadan oluyormuş .Yasayan varmi
- 13 Mart 2019
- 985
- 367
- 103
Merhaba ben davut guvene gittim..kontrol tahlil hsg derken.tabi hsg ui anestesiz olamadim ozele gittim.mecbur kasildim....Perşembe tekrar çağırdi bakalım aşılama demişti ona dair plan..eğer tüp bebek en iyi çözümü oda olabilir .fiyatı vs her şeyi konuşcaz bakalimMerhaba ben de samsun fakültese tüp bebek tedavisi başlamayı düşünüyorum , ücretleri hakkında bilginiz var mı?
Davut hocayı duymuştum ben de.Merhaba ben davut guvene gittim..kontrol tahlil hsg derken.tabi hsg ui anestesiz olamadim ozele gittim.mecbur kasildim....Perşembe tekrar çağırdi bakalım aşılama demişti ona dair plan..eğer tüp bebek en iyi çözümü oda olabilir .fiyatı vs her şeyi konuşcaz bakalim
Ben daha önce omü de hsg çekildim anestesiz çok korkunçtu :) sonrasında dış gebelik yaşadım. 6 ay korundum. Tekrar başladığımızda eşimin sperm sayı ve morfoloji kötü geldi. O sebeple tüp bebek istiyorum, aşılamanın tutma oranı çok az.
Medikal parkta muayene oldum.
Her şey dahil 20 bini buluyormuş medikal parkta
Omü de bilgi alırsanız paylaşır mısınız? Çok teşekkür ederim şimdiden.
İnşallah sağlıkla bebişlerimiz olsun
- 13 Mart 2019
- 985
- 367
- 103
Aminn insallahhh kucagimiz boş kalmasın hayırlısı ileKendimi hazırladım.dualar ettim ama kasilinca kaldı.apar topar özele gityim yüksekti ama napim canim insan ümit dunyasinda .şükür sorun çıkmadı..yarın gideceğiz eni konu konuşcaz ins olur raabim ne yazdysa...tabiki bilgileri alır almaz yazarım sizee...Davut hocayı duymuştum ben de.
Ben daha önce omü de hsg çekildim anestesiz çok korkunçtu :) sonrasında dış gebelik yaşadım. 6 ay korundum. Tekrar başladığımızda eşimin sperm sayı ve morfoloji kötü geldi. O sebeple tüp bebek istiyorum, aşılamanın tutma oranı çok az.
Medikal parkta muayene oldum.
Her şey dahil 20 bini buluyormuş medikal parkta
Omü de bilgi alırsanız paylaşır mısınız? Çok teşekkür ederim şimdiden.
İnşallah sağlıkla bebişlerimiz olsun