Canim ben hsg 3 kere cektirdim histeraskopi ameliyatinida gecen pazartesi oldum suan icin durum iyi gibi amq ben tup bebek tedavisi goruyorum sen?1.5 yıldır çocuk sahibi olmak istiyoruz ama olmuyor doktor histereskopi ve hsg filmi çekip miyom varsa miyom alırız dedi tüplere bakarız dedi bunu yaptıranlar faydasını gördü mü acaba
Rahim filmi tanı acisindan onemli ultrason muayenesi ile yeterince gorulemiyor malesef filmle tuplerde bi sikinti var mi yok mu net olarak anlaşılır bende cektirdim1.5 yıldır çocuk sahibi olmak istiyoruz ama olmuyor doktor histereskopi ve hsg filmi çekip miyom varsa miyom alırız dedi tüplere bakarız dedi bunu yaptıranlar faydasını gördü mü acaba
Tüp bebek değilde aşılama olacak filmden sonraCanim ben hsg 3 kere cektirdim histeraskopi ameliyatinida gecen pazartesi oldum suan icin durum iyi gibi amq ben tup bebek tedavisi goruyorum sen?
Bende ilk asilama yaptirdim cok pismanim ama yaptirdigimaTüp bebek değilde aşılama olacak filmden sonra
NiyekiBende ilk asilama yaptirdim cok pismanim ama yaptirdigima
1.5 yıldır çocuk sahibi olmak istiyoruz ama olmuyor doktor histereskopi ve hsg filmi çekip miyom varsa miyom alırız dedi tüplere bakarız dedi bunu yaptıranlar faydasını gördü mü acaba
Ben hsg filminden bir ay sonra hamile kaldım.Doktorum tüplerde sıkıntı olmadığını söylemişti ama hsg filminden önce hiç bi şekilde bebek haberi alamamıştık.Eger hamile kalmasaydim banada asilamayi onercegini soylemisti.
[/QUOTE
Kaç yıl sonra oldu
Hadi ya bende yarın hsg olucwm diğer ay histereskopi olucam yoksa aşılama olucakBende hsg cektirdim arkasindan rahimde sekil bozuklugu oldugu tespit edildi ve gecen agustosta histereskopi oldum 6 ay sonra gebe kaldim
Hadi ya bende yarın hsg olucwm diğer ay histereskopi olucam yoksa aşılama olucak
Şekil bozukluğu derken nasıl bi şekil bozukluğu bende de var şekil bozukluğu ama histereskopi olmadım hamile de kalamadımBende hsg cektirdim arkasindan rahimde sekil bozuklugu oldugu tespit edildi ve gecen agustosta histereskopi oldum 6 ay sonra gebe kaldim
bende merak ettim nasıl bşr şekil bozukluğu acabaŞekil bozukluğu derken nasıl bi şekil bozukluğu bende de var şekil bozukluğu ama histereskopi olmadım hamile de kalamadım
Kizlar selam bende 1 hafta once histeraskopi oldum yumurtalarim gecen ay dondurulmustu tup bebek tedavisi goruyorum kismetse haziranda transferim var Allahim dualarimizi kabul etsinHadi ya bende yarın hsg olucwm diğer ay histereskopi olucam yoksa aşılama olucak
inşallah güzel haber alırsınız.Kizlar selam bende 1 hafta once histeraskopi oldum yumurtalarim gecen ay dondurulmustu tup bebek tedavisi goruyorum kismetse haziranda transferim var Allahim dualarimizi kabul etsin
Rahim t seklindeymisvonu v sekline getirdi iste. T rahim yazinca googla cikiyor pek detayli bilgi olmasadaŞekil bozukluğu derken nasıl bi şekil bozukluğu bende de var şekil bozukluğu ama histereskopi olmadım hamile de kalamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?