• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hsg filmi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

123hasret

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2018
529
147
103
31
1.5 yıldır çocuk sahibi olmak istiyoruz ama olmuyor doktor histereskopi ve hsg filmi çekip miyom varsa miyom alırız dedi tüplere bakarız dedi bunu yaptıranlar faydasını gördü mü acaba

1.5 yıldır çocuk sahibi olmak istiyoruz ama olmuyor doktor histereskopi ve hsg filmi çekip miyom varsa miyom alırız dedi tüplere bakarız dedi bunu yaptıranlar faydasını gördü mü acaba
Canim ben hsg 3 kere cektirdim histeraskopi ameliyatinida gecen pazartesi oldum suan icin durum iyi gibi amq ben tup bebek tedavisi goruyorum sen?

Rahim filmi tanı acisindan onemli ultrason muayenesi ile yeterince gorulemiyor malesef filmle tuplerde bi sikinti var mi yok mu net olarak anlaşılır bende cektirdim

Ben hsg filminden bir ay sonra hamile kaldım.Doktorum tüplerde sıkıntı olmadığını söylemişti ama hsg filminden önce hiç bi şekilde bebek haberi alamamıştık.Eger hamile kalmasaydim banada asilamayi onercegini soylemisti.

Bende hsg cektirdim arkasindan rahimde sekil bozuklugu oldugu tespit edildi ve gecen agustosta histereskopi oldum 6 ay sonra gebe kaldim

Hadi ya bende yarın hsg olucwm diğer ay histereskopi olucam yoksa aşılama olucak

Yasin erkense asilama icin acele etme derim birak kendini rabbime emanet ettim isimi de at kafandan biliyorum cok zor ama denemelisin sonucta asilama tup bebekte ilac kullaniyosun ve sanirim ayni ilaclar o kadar ilaci aldiktan sonrs tup bebek denemek daha mantikli. Ama bence stres yapma eger bir sorub yok ise hormonda sperm de vaktini bekliyordur olacaktir Allah buyuk

Biraz geç gördüm mesajını.. 2 yıl hiçbir tedavi görmedik. Eşim testler verdi falan ama sıkıntı ondada yoktu bendede..Hsg den sonraki ayda hamile kaldım

Kizlar bubay hsg ve histereskopi yapilcakti bana bugun doktorum aradi sadece histereskopi yapucam dedi polip alinacak tuplern acikligo histereskopide gozukuyor mu

Back