Benimde herhangi bir sorun yokken yani tuplerimin ikiside acikken,esimin sperm sayısı iyiyken ve her yumurtlamada güzel ve büyük yumurtalar olustugu halde 3 asilama da da gebelik olmadi.. hatta bi asilamam iptal edildi.. çünkü yumurtaliklarindaki yumurtalar gebelik için fazlaymis dördüz olabilir ve biz bu şekilde çoklu gebelik önermiyoruz diyip asilamayi o an iptal ettiler.. sakin iliskiyede girme dediler.. ama ben dinlemedim . Belki bir belki dort olur diye bekledim.. ama olmadı.. 3 asilama sonrasi tüp Bebek yaptirmaya hak kazandigimi (devlet hastanesi) söylediler.. bende beklemek istedigimi soyledim.. sonrasında 3 ay kadar bir süre sonra kendiligimden gebelik oluştu
sebebi neydi biliyormusunuz.. bence yani tahminime göre bu hsg den sonra ya tupumde acilma oldu,ya da psikolojik olarak nasıl olsa tüp Bebek olacagim o daha garanti gibi düşünerek psikolojik olarak kendimi rahatlatmistim ve bebek olmuyor dusuncesinden kurtulmustu kafam.. stres gidincede. Olmus olabilir.. iki ihtimal var.. stres yapmayın kizlar...