- 24 Ekim 2020
- 580
- 532
- 18
- Konu Sahibi mutluuugizz
-
Tabiki hayir hsg çekildiği zaman gebelik olamaz korunma vermedi mi doktor sizeKızlar merhaba 4-5 gün sonra hsg filmi çektireceğim. Bugün adetimin 3. Günü bu ay hem hsg çektirip hemde bugün aşılamaya başlayabilir miyim ?
ZATEN 1 HAFTA İLİŞKİ YASAK DİYORLAR İLK AY KORUN SONRA Kİ AŞILAMANI YAPARSAN DAHA İYİ OLUR ACELE ETMEKızlar merhaba 4-5 gün sonra hsg filmi çektireceğim. Bugün adetimin 3. Günü bu ay hem hsg çektirip hemde bugün aşılamaya başlayabilir miyim ?
Aşılamaya başlamadık ama doktorum filmden sonra ilişki önerdi gebelik şansını arttırıyor dediZATEN 1 HAFTA İLİŞKİ YASAK DİYORLAR İLK AY KORUN SONRA Kİ AŞILAMANI YAPARSAN DAHA İYİ OLUR ACELE ETME
Canım biz Çocuk için tedaviye başlayacağımız için doktor kontrol amaçlı film çekti. Anestezili oldu benimki herkesin acı eşiği farklı ben cesaret edemedim Film sonrası kanamam oldu. Anestezi olmasaydı acı çekecektim büyük ihtimalleMerhaba rahim filminiz nasıl geçti ? Sanırım birkaç gün sonra ben de çekileceğim. Neden önermişti doktorunuz ve anestezili mi anestezisiz mi çekildiniz? Sonuca göre ne dedi?
Merhaba ben bugün çekildim hsg sıvıyı rahme verirken karnım patlayacakmış gibi ağrıdı. Çıktığımda az bir sancı vardı. Ama şimdi regl ağrısının çok üstünde bir ağrı ve sancılarım var. Ayrıca kanamam da var.Rahim filmi korkulacak kadar acı ağrı sızı verecek bişey değilmiş , çok korkarak girdim ama.gulerek çıktım 10 dk ancak sürüyor tabi ki kullanılan aletler çok önemli bir de kendinizi kasmamaniz, normal muayeneden hiçbir farkı yok . Anestezi olmaya hiç mi hiç gerek yok , benimde doktorum rahim filminden sonra günaşırı ilişki önermişti .
Ben anestezili çekildim korkumdan ama benimde filmden 2-3 saat sonra iç çamaşırıma avuç içi kadar kanama geldi sonra bir daha gelmediMerhaba ben bugün çekildim hsg sıvıyı rahme verirken karnım patlayacakmış gibi ağrıdı. Çıktığımda az bir sancı vardı. Ama şimdi regl ağrısının çok üstünde bir ağrı ve sancılarım var. Ayrıca kanamam da var.
Adete yakın hsg filmi çekilmiyor diye biliyorum gebelik ihtimaline karşın ve rahim duvarı kalınlığından dolayı net görüntü alınmıyor. Bence siz şanslısınız acımadığı için çoğu kadının sancıları ağrıları oluyorNerede çektirdiniz hsg , bünyeden bünyeye göre değişiyor herhalde, ya da adet gününüz yakınsa olabilir , kanamanın olması neden acaba doktorunuzla mutlaka görüşün.
Galiba ben şanslıyım evet , ben regl ağrısı da yaşamadığım için bilemeyecegimAdete yakın hsg filmi çekilmiyor diye biliyorum gebelik ihtimaline karşın ve rahim duvarı kalınlığından dolayı net görüntü alınmıyor. Bence siz şanslısınız acımadığı için çoğu kadının sancıları ağrıları oluyor
Çok iyi yapmışınız. Ben anestesisiz çekildim. Pişmanım.Ben dün çekildi verdikleri sıvının basıncı beni öldürecekti. Kanama oldu ve dünden beri hele gece sancıdan kıvrandım. Benim acı eşiğim mi düşük acesaBen anestezili çekildim korkumdan ama benimde filmden 2-3 saat sonra iç çamaşırıma avuç içi kadar kanama geldi sonra bir daha gelmedi
Ağrı çekmediğin için şükretmelisin. Çok ağrılı idi benim hem çekerken hem de sonrasında.Galiba ben şanslıyım evet , ben regl ağrısı da yaşamadığım için bilemeyecegim
Acı eşiğin düşük galiba dedi bana. Zaten sıvıyı verince o alta taktıkları tıpa gibi şey basıncın etkisi ile çıktı. Ben gördüm dedi. Tekrarlamayalım filmi dayanamıyorsun acıya dedi. Neyseki tüpler açıkmışNerede çektirdiniz hsg , bünyeden bünyeye göre değişiyor herhalde, ya da adet gününüz yakınsa olabilir , kanamanın olması neden acaba doktorunuzla mutlaka görüşün.
Olabilir sancım çok şükür hiç olmadı ama dediğim gibi kanama oldu. Geçmiş olsun inşaAllah sonucunuz temizdirÇok iyi yapmışınız. Ben anestesisiz çekildim. Pişmanım.Ben dün çekildi verdikleri sıvının basıncı beni öldürecekti. Kanama oldu ve dünden beri hele gece sancıdan kıvrandım. Benim acı eşiğim mi düşük acesa
Doktor tüpler açık sorun yok. Reglinin 2.3.veye 4.günü gel tedaviye başlayalım dedi.Olabilir sancım çok şükür hiç olmadı ama dediğim gibi kanama oldu. Geçmiş olsun inşaAllah sonucunuz temizdir
Sorun ne acaba özel değilseDoktor tüpler açık sorun yok. Reglinin 2.3.veye 4.günü gel tedaviye başlayalım dedi.
Çok şükür tüplerinizin acik olmasına sevindimAcı eşiğin düşük galiba dedi bana. Zaten sıvıyı verince o alta taktıkları tıpa gibi şey basıncın etkisi ile çıktı. Ben gördüm dedi. Tekrarlamayalım filmi dayanamıyorsun acıya dedi. Neyseki tüpler açıkmış
Sorun yok her şey normal hem eşimde hem ben de. Tek sorun yaşım. 40 yaşındayım geç evlendimSorun ne acaba özel değilse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?