• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HSG Filmi Çektirenler bir sorunum var

matalay77

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2010
2
0
36
Konya
merhaba ben 11 aylık evliyim 10 yıl önce çikolata kistinden ameliyat oldum. şu anda bebek istiyoruz bunun için genel anestezi altında rahim filmi çektirdim doktorum bir kaç kere denemesine rağmen ilacın rahme gitmediğini söyledi dolayısıyla bir sonuç elde edemedik. gelecek ay adetliyken vereceği bir ilaçtan sonra adetin bitiminden hemen sonra uyanık bir şekilde tekrar çektirmemi söyledi yine olmazsa laporoskopi dedi. rahme sıvı gitmemesinin geçirmiş olduğum rahatsızlıkla alakası varmı yoksa teknik sebeplerdenmi kaynaklanıyor. sanırım geçirmiş olduğum rahatsızlığın izlerini taşıyorum çünkü çok şiddetli adet ağrıları çekiyorum.

Merhaba,matalay77 senin durumunda olan bir arkadaşım vardı.Rahmi sola doğruymuş.HSG yi üçüncü seferde çekebildiler.Rahminin durumunu ise prof bile anlayamamıştı.tecrübeli bir doktor bul ve ona git.Arkadaşım o doktor sayesinde 2.ay hamile kaldı.Ayrıca onda da çikolata kisti vardı.Kist hamile kalınca eriyor.

merhaba ben 11 aylık evliyim 10 yıl önce çikolata kistinden ameliyat oldum. şu anda bebek istiyoruz bunun için genel anestezi altında rahim filmi çektirdim doktorum bir kaç kere denemesine rağmen ilacın rahme gitmediğini söyledi dolayısıyla bir sonuç elde edemedik. gelecek ay adetliyken vereceği bir ilaçtan sonra adetin bitiminden hemen sonra uyanık bir şekilde tekrar çektirmemi söyledi yine olmazsa laporoskopi dedi. rahme sıvı gitmemesinin geçirmiş olduğum rahatsızlıkla alakası varmı yoksa teknik sebeplerdenmi kaynaklanıyor. sanırım geçirmiş olduğum rahatsızlığın izlerini taşıyorum çünkü çok şiddetli adet ağrıları çekiyorum.

Bende çikolata kistinden amelyat oldum..9 ay önce ve benim sana vereceğim ilk tavsiye amelyat olduğun doktorla bir görüş..

Merhaba endometriozis bence tamamen yumurtalıkla ilgili.Rahim ağzının açılmasına engel birşey yapmaz.Bu tamamen teknik birşey.Size bir hap verip rahim ağzını açtıktan sonra çekmek istmelerinin nedeni de bu.Bence bunu çekecek iyi bir doktor bulun veya histeroskopi yaptırın bu da kamerayla girerek yapıldığı için bence daha kolay ve etkili olur.

seni ameliyat eden dr bulabilirsen onla konuş
yoksa ii bir dr bul o çeksin.benim dr can şener
ist anadolu yakasında.uyutarak çekti,ağrısız
sonuç da gayet ışıklı,ben bile görebiliyordum az çok.

Geçen haftamı hep hsg yi nerede çektirsem diye araştırarak geçirdim iyice araştırdıktan sonra hem fiyat olarak hem teknoloji olarak Rayotom&Radyomar görüntüleme merkezinin iyi olduğuna karar verdim ve iyikide Radyotomu tercih etmişim çok memnun kaldım sanki Hsg degilde bildigin jinekolog muayensiydi sanki... fiyat 370 tl sonuca gelirsek çok şükür kötü birşey çıkmadı sadece selviksde küçük bir polip var onunda hamilelikle alakası yok dediler...:16::16::16:

Back