Canım öyle birşey yok sana verdikleri ilaç bile antibiyotik iltihap kurutucudur .filim çekilirken tüpler kapalıysa bile temizlerler ve açarlar tedaviside var öyle şey mi olurSelam aleyküm kk bayanları.. ben bügün rahim filmi çektirdim cok üzgün ve rahatsız haldeyim .. özel bir hastaneye gittim bana 400 tl denildi fiyat sandım ki anestezi veriliyor meğersem verilmiyormuş 1 saat uzaklıkta olduğu için gitmişken daha cektireyim dedim ama resmen masa da kalıyordumçalışanlar felan cok anlayışlıydı ama cok Ağrı hissettim hani ağır adet ağrısı olur ya oyle bide doktor o an da alttan bi alet sokuyor o yana bu yana çeviriyor Normal de alttan muayene olurdum hiç rahatsız da olmazdım ama bu cok farklıydı yaklaşık 4 5 dakika sürdü her ne kadar kendimi kasmayacam dediysem de ister istemez kasıyor insan ☹☹ İşlem bitti masadan kalktım yarım saat sonra da normal bir film çektirdim ve kanamam oldu normal mi bilmiyorum ? 3 saat sonra raporları aldım doktorun yanına gittim bana dedi ki bir tüpün açık biri kapalı (adam resmen içmişte gelmiş gibiydi zorla iki laf çıktı agzından ) sonra tedavisi de yok dedi iki tane ilaç verdi 3 gün kullan dedi tüp kapalı nasıl oluyor ya tedavisi yok mu gerçekten ? Bilen yazsın bana lütfen moralim cok bozuk ..
Ama bana tedavisi yok dedi tek tüple de hamilelik olur dedi bide hsg de ilaç verdik açılmadı yine de dediCanım öyle birşey yok sana verdikleri ilaç bile antibiyotik iltihap kurutucudur .filim çekilirken tüpler kapalıysa bile temizlerler ve açarlar tedaviside var öyle şey mi olur
Hafif tıkalı olanları acabiliyomar film cekilirken ama tıkanıklık fazlaysa ameliyat gerekiyo diye biliyorum. Bi tüpü açıkmış ama ameliyata gerek varmı bilmiyorumCanım öyle birşey yok sana verdikleri ilaç bile antibiyotik iltihap kurutucudur .filim çekilirken tüpler kapalıysa bile temizlerler ve açarlar tedaviside var öyle şey mi olur
Bizim çoktandır olmuyordu bebeğimiz sonrasında 4 ay önce kimyasal gebelik geçirdim . Şimdi tek tüple hamile kalma şansı %50 diyelim bir çocuk oldu Ama ikinci çocukta da sıkıntı olacak ilerdeHafif tıkalı olanları acabiliyomar film cekilirken ama tıkanıklık fazlaysa ameliyat gerekiyo diye biliyorum. Bi tüpü açıkmış ama ameliyata gerek varmı bilmiyorum
Bence iyi bi kadın dogumcuya git ona danış. Belki tıkanık olmayan yumurtalıgına ilacla tedavi uygularBizim çoktandır olmuyordu bebeğimiz sonrasında 4 ay önce kimyasal gebelik geçirdim . Şimdi tek tüple hamile kalma şansı %50 diyelim bir çocuk oldu Ama ikinci çocukta da sıkıntı olacak ilerdenapcam ya
Yarın özel de. Doktora gidicem devlette sıra gelmiyor ki can bakalım rabbim hepimize nasip eder inşallahBence iyi bi kadın dogumcuya git ona danış. Belki tıkanık olmayan yumurtalıgına ilacla tedavi uygular
Öncelikle geçmiş olsun canım. Kapalı olan hsg esnasında bile açılabiliyor demekki seninki biraz daha ileri boyutta. Ama hiç açılmayacak diyebilmek için iyi bir kadın doğum doktoruna hsg sonucunu göstermen lazım. Ona göre bir yol izlenir hemen umutsuzluğa kapılmaSelam aleyküm kk bayanları.. ben bügün rahim filmi çektirdim cok üzgün ve rahatsız haldeyim .. özel bir hastaneye gittim bana 400 tl denildi fiyat sandım ki anestezi veriliyor meğersem verilmiyormuş 1 saat uzaklıkta olduğu için gitmişken daha cektireyim dedim ama resmen masa da kalıyordumçalışanlar felan cok anlayışlıydı ama cok Ağrı hissettim hani ağır adet ağrısı olur ya oyle bide doktor o an da alttan bi alet sokuyor o yana bu yana çeviriyor Normal de alttan muayene olurdum hiç rahatsız da olmazdım ama bu cok farklıydı yaklaşık 4 5 dakika sürdü her ne kadar kendimi kasmayacam dediysem de ister istemez kasıyor insan İşlem bitti masadan kalktım yarım saat sonra da normal bir film çektirdim ve kanamam oldu normal mi bilmiyorum ? 3 saat sonra raporları aldım doktorun yanına gittim bana dedi ki bir tüpün açık biri kapalı (adam resmen içmişte gelmiş gibiydi zorla iki laf çıktı agzından ) sonra tedavisi de yok dedi iki tane ilaç verdi 3 gün kullan dedi tüp kapalı nasıl oluyor ya tedavisi yok mu gerçekten ? Bilen yazsın bana lütfen moralim cok bozuk ..
Hakkında hayırlısı olsun Allah sana en hayırlı zamanda nasip etsin ve tüm isteyenlereYarın özel de. Doktora gidicem devlette sıra gelmiyor ki can bakalım rabbim hepimize nasip eder inşallah❣
Cok teşekkür ederim cnm aynen öyle bakalım randevu alıp gidicem allah herkese şifa versin benim gibi olanlara .. zamanla tekrarlamayı düşünüyorum filmi allah büyükÖncelikle geçmiş olsun canım. Kapalı olan hsg esnasında bile açılabiliyor demekki seninki biraz daha ileri boyutta. Ama hiç açılmayacak diyebilmek için iyi bir kadın doğum doktoruna hsg sonucunu göstermen lazım. Ona göre bir yol izlenir hemen umutsuzluğa kapılma
Cok teşekkür ederim kuzum amin inşallahhHakkında hayırlısı olsun Allah sana en hayırlı zamanda nasip etsin ve tüm isteyenlere
Devlette cektirdim ben ucretsiz sadece ilaci ben almistim ayni agrilari çektim paraniza yazik olmus caniniz sagolsun.. kanama normal korkmayin ama fazla değilse tabi.. bide tüp kapaliysa ameliyatla aciliyor ilaci ne icin vermis anlamadim gecmis olsun❤Selam aleyküm kk bayanları.. ben bügün rahim filmi çektirdim cok üzgün ve rahatsız haldeyim .. özel bir hastaneye gittim bana 400 tl denildi fiyat sandım ki anestezi veriliyor meğersem verilmiyormuş 1 saat uzaklıkta olduğu için gitmişken daha cektireyim dedim ama resmen masa da kalıyordumçalışanlar felan cok anlayışlıydı ama cok Ağrı hissettim hani ağır adet ağrısı olur ya oyle bide doktor o an da alttan bi alet sokuyor o yana bu yana çeviriyor Normal de alttan muayene olurdum hiç rahatsız da olmazdım ama bu cok farklıydı yaklaşık 4 5 dakika sürdü her ne kadar kendimi kasmayacam dediysem de ister istemez kasıyor insan İşlem bitti masadan kalktım yarım saat sonra da normal bir film çektirdim ve kanamam oldu normal mi bilmiyorum ? 3 saat sonra raporları aldım doktorun yanına gittim bana dedi ki bir tüpün açık biri kapalı (adam resmen içmişte gelmiş gibiydi zorla iki laf çıktı agzından ) sonra tedavisi de yok dedi iki tane ilaç verdi 3 gün kullan dedi tüp kapalı nasıl oluyor ya tedavisi yok mu gerçekten ? Bilen yazsın bana lütfen moralim cok bozuk ..
Cok teşekkür ederim cnm devlette cok sıra vardı aylar sonrasına atılıyordu ondan dolayı bnde özele gitmek zorunda kaldım tabi .. ilaçlar da Ağrı için verildi sanırım bide kanama cok olmadı şükür ya her halimize Sana da cok geçmiş olsun cnmDevlette cektirdim ben ucretsiz sadece ilaci ben almistim ayni agrilari çektim paraniza yazik olmus caniniz sagolsun.. kanama normal korkmayin ama fazla değilse tabi.. bide tüp kapaliysa ameliyatla aciliyor ilaci ne icin vermis anlamadim gecmis olsun❤
Ciprosit antibiyotik kertavelide agrın ve bakteri olmasın diye vermis doktorum bende cektirdim benim iki tupde tıkalı çıktı doktor 2 3 ay sonra tekrarlayalim dedi 2.de daha cok ağrım oldu sık dişini biraz dedi ve deydi tikali olan tüplerim 2.de açıldı 3 ay sonra hamile kaldım simdi 2. Ye hamileyim 2017 de devlette cektirdimSelam aleyküm kk bayanları.. ben bügün rahim filmi çektirdim cok üzgün ve rahatsız haldeyim .. özel bir hastaneye gittim bana 400 tl denildi fiyat sandım ki anestezi veriliyor meğersem verilmiyormuş 1 saat uzaklıkta olduğu için gitmişken daha cektireyim dedim ama resmen masa da kalıyordumçalışanlar felan cok anlayışlıydı ama cok Ağrı hissettim hani ağır adet ağrısı olur ya oyle bide doktor o an da alttan bi alet sokuyor o yana bu yana çeviriyor Normal de alttan muayene olurdum hiç rahatsız da olmazdım ama bu cok farklıydı yaklaşık 4 5 dakika sürdü her ne kadar kendimi kasmayacam dediysem de ister istemez kasıyor insan ☹☹ İşlem bitti masadan kalktım yarım saat sonra da normal bir film çektirdim ve kanamam oldu normal mi bilmiyorum ? 3 saat sonra raporları aldım doktorun yanına gittim bana dedi ki bir tüpün açık biri kapalı (adam resmen içmişte gelmiş gibiydi zorla iki laf çıktı agzından ) sonra tedavisi de yok dedi iki tane ilaç verdi 3 gün kullan dedi tüp kapalı nasıl oluyor ya tedavisi yok mu gerçekten ? Bilen yazsın bana lütfen moralim cok bozuk ..
Ay maşallah ya bnde tekrardan çektirmeyi düşünüyorum açıkcası 3 ay mola verdim kendime sonrasında cektircem yineCiprosit antibiyotik kertavelide agrın ve bakteri olmasın diye vermis doktorum bende cektirdim benim iki tupde tıkalı çıktı doktor 2 3 ay sonra tekrarlayalim dedi 2.de daha cok ağrım oldu sık dişini biraz dedi ve deydi tikali olan tüplerim 2.de açıldı 3 ay sonra hamile kaldım simdi 2. Ye hamileyim 2017 de devlette cektirdim
İnşallah canım benim insallah en kısa zamanda seninde olur bencede çektir sen benden daha şanşlisin en azindan biri açık dua edicem senin içinAy maşallah ya bnde tekrardan çektirmeyi düşünüyorum açıkcası 3 ay mola verdim kendime sonrasında cektircem yine ☺☺ Allah bağışlasın cnm inşallah bize nasip olsun tez zamanda ❣❣
Allah razı olsun cnm benimİnşallah canım benim insallah en kısa zamanda seninde olur bencede çektir sen benden daha şanşlisin en azindan biri açık dua edicem senin için
AminAllah razı olsun cnm beniminşallah isteyen herkese nasip olsun bana da ❣❣
Dogru biraz şans işi devlette de bu olay maalesefCok teşekkür ederim cnm devlette cok sıra vardı aylar sonrasına atılıyordu ondan dolayı bnde özele gitmek zorunda kaldım tabi .. ilaçlar da Ağrı için verildi sanırım bide kanama cok olmadı şükür ya her halimize Sana da cok geçmiş olsun cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?