hsg filmi çekildikten sonra hamile kalanlar

herkese merhabalar
dün hsg filmi cekıldım tabi bunun öncesinde denemediğim yol kalmadı gebe kalmak için eşimin ve benım butun testleri temız cıkıyordu dun hsg filmimdede tüplerim açık ve temiz çıktı merak ettıgım aramızda mutlaka bu dilm sayesınde gebe kalanlar vardır ne kadar sure sonra haber aldınız doktorum bana bişi demedı ama 2 gün duş alınmıcak yazıyor xoğu yerde sizler bu süreçte nelerle karşılaştınız ve aynı zamanda bana antibiyotik ve agrı kesici verdi sizce bu gebe kalırsam bir sorun teşkil eder mi bilgilerinizi paylaşırsanız cok mutlu olucam sevgıler...
hiçbişey olmaz normal hayatına devam et inşallah gebeliğe kavvuşursun canım

tabiki şakkk diye hamile kalmıyqcagımı biliyorum ama enfeksyon falan yok özellikle sordum cogu kısıylede konustum ilaç felan vermemıs içmek mantıklı mı degıl mi onu kestıremıyorum sizin bu konuyla ilgili bilginiz varsa yazar mısınız lütfen
Bende cekindim bu ay. Bana da agri kesici ve antbiyotik verdi. Hamilelik dusundugum icin sordum bende mutlaka kullan bitir ilaclari dedi. Halen adet olmadim bende bekliyorum

Bende cekindim bu ay. Bana da agri kesici ve antbiyotik verdi. Hamilelik dusundugum icin sordum bende mutlaka kullan bitir ilaclari dedi. Halen adet olmadim bende bekliyorum
Rabbim hayirli haberler almayi nasip etsin insallah guzel hbrlerini bizimlenpaylasirsin umut olur bize de

bu arada kizlar size bisi sorcam ama ya bana doktor hsg den once cinsel iliski olmucak diye hic bisi soylemedi adet bitimi yani 6. gun birliktelik oldu 11. gun hsg cekildim bi sorun teskil eder mi sizce lutfen bilgisi olanlar yazsin cok korkuyorum

Ben hsg çektirdiğim ay hamile kaldım pko var bende inş sende hamile kalırsın en kısa zamanda

Ben hsg çektirdiğim ay hamile kaldım pko var bende inş sende hamile kalırsın en kısa zamanda
yaaaa gercekten mi boyle haberler alinca nasil mutlu oluyorum masallah size rabbim uzun omurler versin bebeginize peki biraz anlatirmisin kacinci gunu gitmistin hsg ye ne zaman ogrendin hamile oldugunu?

yaaaa gercekten mi boyle haberler alinca nasil mutlu oluyorum masallah size rabbim uzun omurler versin bebeginize peki biraz anlatirmisin kacinci gunu gitmistin hsg ye ne zaman ogrendin hamile oldugunu?
ve sence dikkat etmem gereken bisi var mi bu ay icin yumurtalamama 2 gun var diye tahmin ediyorum

Ben adetim bittikten 2 gün sonra hsg çektirdim sat geçtikten sonra hamile olduğumu öğrendim..kasımın 26 sı son adet tarihim aralık 3 te hsg çektirdim 26 aralık da hamile olduğumu öğrendim yani ama düşük yaptım bir hafta önce

tam 1 yıl oldu bu ay 29 yaşındayım 1 yıllık süreçte butun hormon testlerım yapıldı eşiminde sperm sayısına falan bakıldı ama hepsı temızdı normal deyıp hep klomen verıp yolladılar neden olmadıgını hala anlamıyorum tabıkı rabbım biliyor ama insan merak ediyor dünde anestezılı hsg cektı doktorum ama kafam karıstı 1 hafta cınsel ilişki yok dedı ama bu sefer yumurtalama tarıhımı kacırmıs olucam
Merhaba canim kasim ayinda bende anestezili olarak cekildim hsg ve bana da antibiyotik verdi ve bir hafta 10 gün ilişki yasaktı. Hamile kaldin mi dersen hayir malesef kalamadim oysa cok umitlenmistim hsg den hatta hic sasmaz benim adetlerim o ay bir hafta filn gecikti nasip olmadi. bu ayda olmazsa asilama dusunuyoruz. Kendine dikkat et usutme ayaklarini sicak tut

Son düzenleme:
Ben adetim bittikten 2 gün sonra hsg çektirdim sat geçtikten sonra hamile olduğumu öğrendim..kasımın 26 sı son adet tarihim aralık 3 te hsg çektirdim 26 aralık da hamile olduğumu öğrendim yani ama düşük yaptım bir hafta önce
gelmis gecmis olsun en tez zamanda tekrar nasip etsin rabbim

Merhaba canim kasim ayinda bende anestezili olarak cekildim hsg ve bana da antibiyotik verdi ve bir hafta 10 gün ilişki yasaktı. Hamile kaldin mi dersen hayir malesef kalamadim oysa cok umitlenmistim hsg den hatta hic sasmaz benim adetlerim o ay bir hafta filn gecikti nasip olmadi. bu ayda olmazsa asilama dusunuyoruz. Kendine dikkat et usutme ayaklarini sicak tut
cok teswkkurederim tafsiyelerin icin allah razi olsun insan umitleniyo iste olcak diye insallah bu ay asilamadan sonra olur mutlaka yaz bize emi guzel haberlerini duyalim insallah

Ben hsg cektikten sonra 1 kez adet olup hamile kaldim. Bos gebelikti. Kurtaj oldum. Ondan sonra 2 kez adet olduktan sonra hamile kaldim.

Ben hsg cektikten sonra 1 kez adet olup hamile kaldim. Bos gebelikti. Kurtaj oldum. Ondan sonra 2 kez adet olduktan sonra hamile kaldim.
yani 3 ay sonra kaldin hamile diyebilirmiyiz nasil guzel ya rabbim bana da nasip etsin insallah dua et nolur hayirlisiyla esim ailem herkes cok istiyor tuplerim temiz cikti. bu arada sen ilk cekildigi ay korunmusmuydun kac gun ara verdin canim iliskiye nasil hisettin benim sisligim hala devam esiyor

Back