Ne kadar suredır hamile kalamıyorsunuz. Kac yasındasınız.herkese merhabalar
dün hsg filmi cekıldım tabi bunun öncesinde denemediğim yol kalmadı gebe kalmak için eşimin ve benım butun testleri temız cıkıyordu dun hsg filmimdede tüplerim açık ve temiz çıktı merak ettıgım aramızda mutlaka bu dilm sayesınde gebe kalanlar vardır ne kadar sure sonra haber aldınız doktorum bana bişi demedı ama 2 gün duş alınmıcak yazıyor xoğu yerde sizler bu süreçte nelerle karşılaştınız ve aynı zamanda bana antibiyotik ve agrı kesici verdi sizce bu gebe kalırsam bir sorun teşkil eder mi bilgilerinizi paylaşırsanız cok mutlu olucam sevgıler...
Ne kadar suredır hamile kalamıyorsunuz. Kac yasındasınız.
Hormon testlerınız ve esınızın spermıyogramı yapıldımı??
Sahsen hsg cektırfım hıcbır sorun yoktu gebelik olmAdı. Bna antıbıytık vs vermedıler. Agrımda olmamıştı.
ağrı olarakta dun inanılmaz şişkinliğim vardı bugunde var ama cok fazla degilNe kadar suredır hamile kalamıyorsunuz. Kac yasındasınız.
Hormon testlerınız ve esınızın spermıyogramı yapıldımı??
Sahsen hsg cektırfım hıcbır sorun yoktu gebelik olmAdı. Bna antıbıytık vs vermedıler. Agrımda olmamıştı.
tabiki şakkk diye hamile kalmıyqcagımı biliyorum ama enfeksyon falan yok özellikle sordum cogu kısıylede konustum ilaç felan vermemıs içmek mantıklı mı degıl mi onu kestıremıyorum sizin bu konuyla ilgili bilginiz varsa yazar mısınız lütfenTamam da film çekildin diye şakkk diye bugün hamile kalmayacaksınki. Antibiyotik verdiyse iç demekki enfeksiyon var.
Nisan ayında cekildim ben deherkese merhabalar
dün hsg filmi cekıldım tabi bunun öncesinde denemediğim yol kalmadı gebe kalmak için eşimin ve benım butun testleri temız cıkıyordu dun hsg filmimdede tüplerim açık ve temiz çıktı merak ettıgım aramızda mutlaka bu dilm sayesınde gebe kalanlar vardır ne kadar sure sonra haber aldınız doktorum bana bişi demedı ama 2 gün duş alınmıcak yazıyor xoğu yerde sizler bu süreçte nelerle karşılaştınız ve aynı zamanda bana antibiyotik ve agrı kesici verdi sizce bu gebe kalırsam bir sorun teşkil eder mi bilgilerinizi paylaşırsanız cok mutlu olucam sevgıler...
Konuştuğun kişilerde enfeksiyon yoktur. O yüzden vermemiştir.tabiki şakkk diye hamile kalmıyqcagımı biliyorum ama enfeksyon falan yok özellikle sordum cogu kısıylede konustum ilaç felan vermemıs içmek mantıklı mı degıl mi onu kestıremıyorum sizin bu konuyla ilgili bilginiz varsa yazar mısınız lütfen
ahh cok tesekkurederım allah razı olsun doktor 6 ay boyumca hsg cekıldekten sonra sansın devam ettıgını soyledı dılerim bu ay sızde hamıle kalırsınızNisan ayında cekildim ben de
İlaç vermedi bana
Bana da dr hamile kalabilirsin bir iki ay içinde dedi
Cok umutlanmıstım ama kalmadım
Umarım siz kalırsınız
Bana sadece o ay korunmamızı soyledi
O ay hamile kalırsam cocugun pek saglıklı olmayacagını
Birdahaki ay denenemi soyled
Umarım siz kalırsınız
bu arada hsg yı anestezılı mı cekildiniz su yuzden soruyorum eger aneztezılı olursa daha rahat kasılmadan müdehale yapıldıgı için daha etkılı olıyormıs tekrardan doktora gittiniz mi nisan ayından sonra yada ne bılım acaba eşinizinde sonuçları temız mi ihtimalleri düşünüyorum sadeceahh cok tesekkurederım allah razı olsun doktor 6 ay boyumca hsg cekıldekten sonra sansın devam ettıgını soyledı dılerim bu ay sızde hamıle kalırsınız
1yıldır sebepsız ınfertılıte sebebıyle olmuyorsa bır tup bebek bolumu ile gorusun. Klomen almayın boşuna bnde sebepsz olarak tedavı goruyorum ne klomen ne asılama ınancım yok . Tup bebek tavsıye ederım.ağrı olarakta dun inanılmaz şişkinliğim vardı bugunde var ama cok fazla degil
Enfeksıyon var oldugu için degıl önlem için verılıyor..Tamam da film çekildin diye şakkk diye bugün hamile kalmayacaksınki. Antibiyotik verdiyse iç demekki enfeksiyon var.
Bu durum bndede olfu şişkinlik hıssı norml cnmağrı olarakta dun inanılmaz şişkinliğim vardı bugunde var ama cok fazla degil
1yıldır sebepsız ınfertılıte sebebıyle olmuyorsa bır tup bebek bolumu ile gorusun. Klomen almayın boşuna bnde sebepsz olarak tedavı goruyorum ne klomen ne asılama ınancım yok . Tup bebek tavsıye ederım.
normal demı doktora sormayı atladım ama sizdede aynı problem oldu sanırımBu durum bndede olfu şişkinlik hıssı norml cnm
cok ama cok tesekkırederım tam olarak hıssettıklerımı yazmıssınız rahım filminden ıster ıstemez cok ümitleniyorum ve halıyle bırsuru sorular bırıkıyor beynımdeEnfeksıyon var oldugu için degıl önlem için verılıyor..
ayrıca 1yıldır cocugu olmamış bır ınsanın herseyden umitlenecegını her ay yasadıgı hüsranı düşünürsek bır bayan olarak empatı kurarsak bu durumdan ümitlenmesıncok normal. Şakkkk dıye olacagından degıl yanı .
bu arada benımde kesınlıkle klomene ınancım yok tam 3 kere kullan deyıp gonderdıler hıc bır işe yaramadı1yıldır sebepsız ınfertılıte sebebıyle olmuyorsa bır tup bebek bolumu ile gorusun. Klomen almayın boşuna bnde sebepsz olarak tedavı goruyorum ne klomen ne asılama ınancım yok . Tup bebek tavsıye ederım.
antıbıyotık az kullanımlıktır ordakı aletlerden mıkrop almayın dıe bende hsg cekıldım kolaydı sonra kıst amelıyatı oldum aylardır bende bekleyıs ıcerısındeyım cok arastırdım senın gıbı konu actım herkeze sorular sordum lakın sabır dua not agrın zaten 2 gun falan olurherkese merhabalar
evet haklısın sanırım o yuzden 5 günlük ilaçlar zaten ama işte insan bekleyiş içerisinde olunca böylr oluyoantıbıyotık az kullanımlıktır ordakı aletlerden mıkrop almayın dıe bende hsg cekıldım kolaydı sonra kıst amelıyatı oldum aylardır bende bekleyıs ıcerısındeyım cok arastırdım senın gıbı konu actım herkeze sorular sordum lakın sabır dua not agrın zaten 2 gun falan olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?