hsg filmi çekildikten sonra hamile kalanlar

sweety22b

Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2016
36
15
18
37
herkese merhabalar
dün hsg filmi cekıldım tabi bunun öncesinde denemediğim yol kalmadı gebe kalmak için eşimin ve benım butun testleri temız cıkıyordu dun hsg filmimdede tüplerim açık ve temiz çıktı merak ettıgım aramızda mutlaka bu dilm sayesınde gebe kalanlar vardır ne kadar sure sonra haber aldınız doktorum bana bişi demedı ama 2 gün duş alınmıcak yazıyor xoğu yerde sizler bu süreçte nelerle karşılaştınız ve aynı zamanda bana antibiyotik ve agrı kesici verdi sizce bu gebe kalırsam bir sorun teşkil eder mi bilgilerinizi paylaşırsanız cok mutlu olucam sevgıler...

herkese merhabalar
dün hsg filmi cekıldım tabi bunun öncesinde denemediğim yol kalmadı gebe kalmak için eşimin ve benım butun testleri temız cıkıyordu dun hsg filmimdede tüplerim açık ve temiz çıktı merak ettıgım aramızda mutlaka bu dilm sayesınde gebe kalanlar vardır ne kadar sure sonra haber aldınız doktorum bana bişi demedı ama 2 gün duş alınmıcak yazıyor xoğu yerde sizler bu süreçte nelerle karşılaştınız ve aynı zamanda bana antibiyotik ve agrı kesici verdi sizce bu gebe kalırsam bir sorun teşkil eder mi bilgilerinizi paylaşırsanız cok mutlu olucam sevgıler...
Ne kadar suredır hamile kalamıyorsunuz. Kac yasındasınız.
Hormon testlerınız ve esınızın spermıyogramı yapıldımı??
Sahsen hsg cektırfım hıcbır sorun yoktu gebelik olmAdı. Bna antıbıytık vs vermedıler. Agrımda olmamıştı.

tam 1 yıl oldu bu ay 29 yaşındayım 1 yıllık süreçte butun hormon testlerım yapıldı eşiminde sperm sayısına falan bakıldı ama hepsı temızdı normal deyıp hep klomen verıp yolladılar neden olmadıgını hala anlamıyorum tabıkı rabbım biliyor ama insan merak ediyor dünde anestezılı hsg cektı doktorum ama kafam karıstı 1 hafta cınsel ilişki yok dedı ama bu sefer yumurtalama tarıhımı kacırmıs olucam

Ne kadar suredır hamile kalamıyorsunuz. Kac yasındasınız.
Hormon testlerınız ve esınızın spermıyogramı yapıldımı??
Sahsen hsg cektırfım hıcbır sorun yoktu gebelik olmAdı. Bna antıbıytık vs vermedıler. Agrımda olmamıştı.
ağrı olarakta dun inanılmaz şişkinliğim vardı bugunde var ama cok fazla degil

Tamam da film çekildin diye şakkk diye bugün hamile kalmayacaksınki. Antibiyotik verdiyse iç demekki enfeksiyon var.

Tamam da film çekildin diye şakkk diye bugün hamile kalmayacaksınki. Antibiyotik verdiyse iç demekki enfeksiyon var.
tabiki şakkk diye hamile kalmıyqcagımı biliyorum ama enfeksyon falan yok özellikle sordum cogu kısıylede konustum ilaç felan vermemıs içmek mantıklı mı degıl mi onu kestıremıyorum sizin bu konuyla ilgili bilginiz varsa yazar mısınız lütfen

herkese merhabalar
Nisan ayında cekildim ben de
İlaç vermedi bana
Bana da dr hamile kalabilirsin bir iki ay içinde dedi
Cok umutlanmıstım ama kalmadım
Umarım siz kalırsınız
Bana sadece o ay korunmamızı soyledi
O ay hamile kalırsam cocugun pek saglıklı olmayacagını
Birdahaki ay denenemi soyled
Umarım siz kalırsınız

tabiki şakkk diye hamile kalmıyqcagımı biliyorum ama enfeksyon falan yok özellikle sordum cogu kısıylede konustum ilaç felan vermemıs içmek mantıklı mı degıl mi onu kestıremıyorum sizin bu konuyla ilgili bilginiz varsa yazar mısınız lütfen
Konuştuğun kişilerde enfeksiyon yoktur. O yüzden vermemiştir.

Nisan ayında cekildim ben de
İlaç vermedi bana
Bana da dr hamile kalabilirsin bir iki ay içinde dedi
Cok umutlanmıstım ama kalmadım
Umarım siz kalırsınız
Bana sadece o ay korunmamızı soyledi
O ay hamile kalırsam cocugun pek saglıklı olmayacagını
Birdahaki ay denenemi soyled
Umarım siz kalırsınız
ahh cok tesekkurederım allah razı olsun doktor 6 ay boyumca hsg cekıldekten sonra sansın devam ettıgını soyledı dılerim bu ay sızde hamıle kalırsınız

ahh cok tesekkurederım allah razı olsun doktor 6 ay boyumca hsg cekıldekten sonra sansın devam ettıgını soyledı dılerim bu ay sızde hamıle kalırsınız
bu arada hsg yı anestezılı mı cekildiniz su yuzden soruyorum eger aneztezılı olursa daha rahat kasılmadan müdehale yapıldıgı için daha etkılı olıyormıs tekrardan doktora gittiniz mi nisan ayından sonra yada ne bılım acaba eşinizinde sonuçları temız mi ihtimalleri düşünüyorum sadece

ağrı olarakta dun inanılmaz şişkinliğim vardı bugunde var ama cok fazla degil
1yıldır sebepsız ınfertılıte sebebıyle olmuyorsa bır tup bebek bolumu ile gorusun. Klomen almayın boşuna bnde sebepsz olarak tedavı goruyorum ne klomen ne asılama ınancım yok . Tup bebek tavsıye ederım.

Enfeksıyon var oldugu için degıl önlem için verılıyor..
ayrıca 1yıldır cocugu olmamış bır ınsanın herseyden umitlenecegını her ay yasadıgı hüsranı düşünürsek bır bayan olarak empatı kurarsak bu durumdan ümitlenmesıncok normal. Şakkkk dıye olacagından degıl yanı .

Enfeksıyon var oldugu için degıl önlem için verılıyor..
ayrıca 1yıldır cocugu olmamış bır ınsanın herseyden umitlenecegını her ay yasadıgı hüsranı düşünürsek bır bayan olarak empatı kurarsak bu durumdan ümitlenmesıncok normal. Şakkkk dıye olacagından degıl yanı .
cok ama cok tesekkırederım tam olarak hıssettıklerımı yazmıssınız rahım filminden ıster ıstemez cok ümitleniyorum ve halıyle bırsuru sorular bırıkıyor beynımde

1yıldır sebepsız ınfertılıte sebebıyle olmuyorsa bır tup bebek bolumu ile gorusun. Klomen almayın boşuna bnde sebepsz olarak tedavı goruyorum ne klomen ne asılama ınancım yok . Tup bebek tavsıye ederım.
bu arada benımde kesınlıkle klomene ınancım yok tam 3 kere kullan deyıp gonderdıler hıc bır işe yaramadı

herkese merhabalar
antıbıyotık az kullanımlıktır ordakı aletlerden mıkrop almayın dıe bende hsg cekıldım kolaydı sonra kıst amelıyatı oldum aylardır bende bekleyıs ıcerısındeyım cok arastırdım senın gıbı konu actım herkeze sorular sordum lakın sabır dua not agrın zaten 2 gun falan olur

antıbıyotık az kullanımlıktır ordakı aletlerden mıkrop almayın dıe bende hsg cekıldım kolaydı sonra kıst amelıyatı oldum aylardır bende bekleyıs ıcerısındeyım cok arastırdım senın gıbı konu actım herkeze sorular sordum lakın sabır dua not agrın zaten 2 gun falan olur
evet haklısın sanırım o yuzden 5 günlük ilaçlar zaten ama işte insan bekleyiş içerisinde olunca böylr oluyo

Back