Hsg Çektirenler

ben_kiymetlim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2011
122
1
116
İstanbul
kızlar hsg çektirdim bugün sonucunu iki gün sonra alacaksın dediler. internette heen sonuç alınıyor diye okumuştum .siz sonuçları hemen aldınız mı? normal m bu süreç?ya bir de benim çok ağrım oldu.şimdi yenibiraz rahatladım o da üst üste ağrı kesici içtim ondan sonra siz nasıl atlattınız bu süreci bilgi verirseniz sevinirim

hsg de genelde ağrı olur ben yaptırdım ilaç gayet güzel ilerlemiş bi kaç doktor baktı gayet açık dedi...sonuç olarak hayatımda yaşadığım en kötü ağrıydı diyebilirim
sonucun alınması ise hastaneden hastaneye değişir bende ertesi gün karın ultrasonu çektirip ialcın yayıldığını öğrenmiştim....ama rapor şeklinde olan sonucu bi kaç günsonra alabilmiştim..

ben canlı canlı ortadan ikiye ayrıldım sandım öyle ağrı çektim bilincimi yitirdim çok feci geçti nedenide vajinamın esneme payının olmamasından zaten ilk gece için de tedavi görmüştüm ama kızlık bundan kat kat kolaymış.
neyse doktor kendime gelene kadar başımda durdu doktorda panik oldu ve sakin ol tüplerin açık rahim temiz bi problemin yok dedi aptal aptal baktım sadece sonra sonucumu aldığımda çok sevindim.
o yüzden ağrıyla alakası yok ağrının vajinayla alakası var ne kadar esnekse o kadar ağrısız.

canım benim vajinada herhangibir ağrı olmadı.ilacı verirken karnım çok ağrıdı.işlem bittikten sonra ağrılarım arttı.üst üste ağrı kesici içmek zorunda kaldım

arkadaşlar merhaba 4 gün önce çektirmiş biri olarak konuyu görünce hemen cvp yazıyım istedim.ben fındıkzade radyomarda çektirdim 1 hafta önceden uykularım kaçmıştı 2 önceden sakinleştirici almaya başladım ama hiç gerek yokmuş zaten sadece 1kaç dakika sürüyor ve hiç acımıyor ama ben daha spekulumu taktılar korkudan bir çığlık attım :) doktorda şaşırdı bişey yapmadımki daha dedi ama dr.Cevat Bayrak bey ve ekibi okadar titiz kibar ve alakalılarki bikere rahmi çekmedikleri için hiç acı duymuyorsunuz sonucuda siz giyinene kadar çıkıyor zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…