Gebeliğe Hazırlık Hsg çekimi?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
arkadaşlar merhaba bende yeni katıldım aranıza bende geçen ay hsg çektirdim çok şükür birşey çıkmadı tüplerim açık doktorum üç ay zaman verdi gebelik olmazsa yumurta çatlatma felan yapıcaktı benim bu ay adetim beş gün gecikti adet olmadım hamileyim diye çok sevindim ama malesef kan tahlilinde negatif çıktı eşimde de bir sıkıntı yoktu böyle bir durum yaşayan varmı aranızda normalde adetim bir iki gün ya erken yada geç olurdu bu durum şuan beni strese sokuyor randevu alıp doktorumamı gitsem acaba
Hormon tahlil sonuçların nasıl özellikle amh değerin stres yaptıkça gebeliği ertelersin canım olabildiğince stres yapma akışına bırak zaten tüplerin açıkmış korkulacak bişeyin yok

Hormon tahlil sonuçların nasıl özellikle amh değerin stres yaptıkça gebeliği ertelersin canım olabildiğince stres yapma akışına bırak zaten tüplerin açıkmış korkulacak bişeyin yok
Hepsi çok şükür iyi canım doktorum öyle söylüyor yani ama işte korkuyorum çok her adet olduğumda psikolojim bozuluyo ilkinden olmadı diyorum ikincidede mi anne olamıcam diyorum gep

Eklentiler

• E3C89EE2-A039-4E92-8CEC-D8149A471A08.jpeg
    E3C89EE2-A039-4E92-8CEC-D8149A471A08.jpeg
    170,1 KB · Görüntüleme: 40
Hepsi çok şükür iyi canım doktorum öyle söylüyor yani ama işte korkuyorum çok her adet olduğumda psikolojim bozuluyo ilkinden olmadı diyorum ikincidede mi anne olamıcam diyorum gep
Eşiminkide böyle

Eklentiler

• 3DE9284B-0F74-4092-8E06-1DDDAF6A1DFB.jpeg
    3DE9284B-0F74-4092-8E06-1DDDAF6A1DFB.jpeg
    193,8 KB · Görüntüleme: 39
Eşiminkide böyle
Likafikasyon spermin sıvılaşıp daha akışkan olması o iyi çıkmış morfolojik bozukluk yok ileri hareketi de iyi bence amh düzeyine de baktır sebepsiz infertilite günümüzde çok fazla rastlanan durum bunun en büyük nedeni stres

Bi de her ay yumurtlama döneminde beraber olmalıyım diye hem eşini hem de kendini strese sokma kadınlardan çok erkekleri strese sokuo bu durum hayırlısını iste insanlar ne dertlerle uğraşıyorlar ameliyatlar tüp bebek denemeleri düşükler kürtajlar şükür de yaradana bırak

Amhın çok iyi yeni gördüm onu bence zamana bırak derim korkma

Back