Gebeliğe Hazırlık Hsg çekimi?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar benim bugunde lekelenmem oldu kasiklarimda agriyor daha once basina gelen oldumu

Benim hsgden önce 22.gün olmuştu normal döngüm 25 26. Jsgden sonra da 31.gün oldu :KK43: hiç bu kadar geç adet olduğumu hatırlamıyorum :KK43:
Etkilemiş olabilir ilaç falan gönderiyorlar sonçta yada hamile kalırız die paikolojik beklentimizden kaynaklı geç oluyor olablir strese bağlı

Etkilemiş olabilir ilaç falan gönderiyorlar sonçta yada hamile kalırız die paikolojik beklentimizden kaynaklı geç oluyor olablir strese bağlı

Tutacağını hiç düşünmedim çünkü eşimde ileri hız problemi var.. soğan kürü içtim.. ona keçiboynuzu kürü yaptım.. ne bilim işte..

Son düzenleme:
Kızlar benim kasık agrım çokya adet olayım öyle doktora gideyim diyorum ama saglık ocagındakı testten anlaşılırmı enfeksiyon olup olmadıgı

Kızlar benim kasık agrım çokya adet olayım öyle doktora gideyim diyorum ama saglık ocagındakı testten anlaşılırmı enfeksiyon olup olmadıgı

İdrar testinde çıkar canım ya hepsine birden baktır bence bu kadar ağrı normal değil yani.. yazık kaç gündür ağrıdan kıvranıyorsun yaa

canim yarin eczaneden doktorun verdigi antibiyotigi ogreneyim baslicam 3 gun icerim o zaman icmemistim ama adet donemim insallah geciktirmez adeti ama enfeksiyon daha kotu .

İdrar testinde çıkar canım ya hepsine birden baktır bence bu kadar ağrı normal değil yani.. yazık kaç gündür ağrıdan kıvranıyorsun yaa

canim yarin eczaneden doktorun verdigi antibiyotigi ogreneyim baslicam 3 gun icerim o zaman icmemistim ama adet donemim insallah geciktirmez adeti ama enfeksiyon daha kotu .

Enfeksiyon kötü canım evet ya. Ama yinede sağlık ocağında kana falan baktırsan gebeliğede bakarlar hem.. baya geçti antibiyotiği kendine göre kullanma istersen

Enfeksiyon kötü canım evet ya. Ama yinede sağlık ocağında kana falan baktırsan gebeliğede bakarlar hem.. baya geçti antibiyotiği kendine göre kullanma istersen
yok canim gebelik testi yaptim eger olsaydi silikte olsa cikardi biliyorum ben. Zaten yuzumude sivilceler basti bu sancilar hsgden dolayidir ve umarim bu ay biter.

Hsg için antibiyotik başlamamış mıydı doktorun? Bende bugün çekildim.Dünden başladım antibiyotiğe. 1 hafta içilecek 2 haftada ilişki yasak dedi doktor.

merhaba,
herkese geçmiş olsun , umarım bir daha çektirmek zorunda kalmaz kimse :(
bende dış gebelik geçirdim ve 6 ay oldu şimdi HSG çektirmem gerekiyor, anladığım kadarıyla bir kanül ile içeri ilaç veriyorlar ancak çekimi nasıl yapılıyor onu anlayamadım, yani muayenede ki gibi içerden bir alet ile mi yoksa içerde sıvı varken dışarıdan MR gibi bi çekim mi oluyor, yani görüntülemeyi nasıl yapıyorlar. bununla ilgili hiç bilgi bulamadım :(:(

Mrblar kizlar. 1 hafta once ben de anestezili hsg cektirdim ozel hastanede. 20 25 dakikada islem tamamdi. Sonrasinda da agri sizi hicbir sey olmadi. Rutin hayatima devam ettim. Bi de adetimin son gunleriydi az da olsa kanamam vardi. Doktorum bunun bi mahsuru olmadigini soyledi bilginiz olsun. Bu arada doktorum Tupumun tikali oldugunu ama 3.defa siviyi yolladiginda sıvının gitmesi gereken yolu izleyerek yerine ulastigini yani tupumun su an acildigini söyledi ve herhangi bir tedavi sureci baslatmadi. Spontone takilin dedi :) hsgyi anestezili ceken bir yere yaptirin. Ne gerek var can yakmaya strese girmeye felan.

arkadaşlar merhaba bende yeni katıldım aranıza bende geçen ay hsg çektirdim çok şükür birşey çıkmadı tüplerim açık doktorum üç ay zaman verdi gebelik olmazsa yumurta çatlatma felan yapıcaktı benim bu ay adetim beş gün gecikti adet olmadım hamileyim diye çok sevindim ama malesef kan tahlilinde negatif çıktı eşimde de bir sıkıntı yoktu böyle bir durum yaşayan varmı aranızda normalde adetim bir iki gün ya erken yada geç olurdu bu durum şuan beni strese sokuyor randevu alıp doktorumamı gitsem acaba

Ben de ayın 8. İnde çektirecem ama panik oldum ağrıdan değil de sonuç nasıl çıkar onun için endişeleniyorum

Back