Ne güzel bnm hsg den sonrki ilk ayım kalamadım henüz darısı bizlere inş.sağlıkla kucağına alEvet cnm 3.ay da hamile kaldım
Bnmde hsgden sonra gecikti gakat önceki ayda gecikmişti hsgye bağlamadım o yüzden bnuAnladım teşekkür ederim. Ben hsg den sonra antibiyotik faln kullnmadım da zaten ama soğan kürü içiyordum kist için..
Sağol cnm ben doğurdum simdi ikinciyi istiyorum. Sende sabir et olur merak etmeNe güzel bnm hsg den sonrki ilk ayım kalamadım henüz darısı bizlere inş.sağlıkla kucağına al
Sabrediyorum dua ediyorum ne yapayım elimden gelen başka birşey yok inş.sende 2.çocğa sahip olursun Rabbim dualarımızı kabul etsinSağol cnm ben doğurdum simdi ikinciyi istiyorum. Sende sabir et olur merak etme
Canım bekle devamı gelmezse yerleşme kanaması olabilir arkadaşım hamile yeni kaldı ve ona da bu şekilde oldu belirtiler kanama geldi ve durdu kahverengi diodu oKizlar benim bugunde lekelenmem oldu kasiklarimda agriyor daha once basina gelen oldumu
Amin amin nolur allahım bizide gör yardım etSabrediyorum dua ediyorum ne yapayım elimden gelen başka birşey yok inş.sende 2.çocğa sahip olursun Rabbim dualarımızı kabul etsin
Bnmde hsgden sonra gecikti gakat önceki ayda gecikmişti hsgye bağlamadım o yüzden bnu
Etkilemiş olabilir ilaç falan gönderiyorlar sonçta yada hamile kalırız die paikolojik beklentimizden kaynaklı geç oluyor olablir strese bağlıBenim hsgden önce 22.gün olmuştu normal döngüm 25 26. Jsgden sonra da 31.gün olduhiç bu kadar geç adet olduğumu hatırlamıyorum
Etkilemiş olabilir ilaç falan gönderiyorlar sonçta yada hamile kalırız die paikolojik beklentimizden kaynaklı geç oluyor olablir strese bağlı
Kızlar benim kasık agrım çokya adet olayım öyle doktora gideyim diyorum ama saglık ocagındakı testten anlaşılırmı enfeksiyon olup olmadıgı
İdrar testinde çıkar canım ya hepsine birden baktır bence bu kadar ağrı normal değil yani.. yazık kaç gündür ağrıdan kıvranıyorsun yaa
canim yarin eczaneden doktorun verdigi antibiyotigi ogreneyim baslicam 3 gun icerim o zaman icmemistim ama adet donemim insallah geciktirmez adeti ama enfeksiyon daha kotu .
yok canim gebelik testi yaptim eger olsaydi silikte olsa cikardi biliyorum ben. Zaten yuzumude sivilceler basti bu sancilar hsgden dolayidir ve umarim bu ay biter.Enfeksiyon kötü canım evet ya. Ama yinede sağlık ocağında kana falan baktırsan gebeliğede bakarlar hem.. baya geçti antibiyotiği kendine göre kullanma istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?