Evet cnm sende enfeksiyon kapmış olabilirsin o an değil ama. Hsg den sonra birliktelik falan enfeksiyon sebebi oluyorDoktor hiç demedi.kanama bitince hiç korunmadım bende.. reglim normal döngüme göre gecikiyor.. bende mi enfeksyon kaptım acaba???
Doktor olmuslar ama insan olamamislar insan bilgi verir hakkim gectiyse haram olsun onlara sagligimizla oynuyorlarEvet korunmak lazım ve antibiyorik veriyorlar mikrop kapmamak için.buyuk ihtimal enfeksiyon kapmissin
Canim akintim falan yok sadece kasiklarim agriyor adet sancisi gibi birde belim enfeksiyon kapsam farkli olur sankiDoktora görünmek için vaktin var mı yarın? Enfeksiyonsa eğer ilerlemeden ilaç verir belki.
Evet cnm sende enfeksiyon kapmış olabilirsin o an değil ama. Hsg den sonra birliktelik falan enfeksiyon sebebi oluyor
Canim bence baska etkileride olabilir enfeksiyon agir bir durum illaki patlak verir boyle hafif atlatmayiz sanki. Sen bu ay nasil bir tedavi uygulayacaktin olmadi doktora sorarsin
Enfeksiyon gecikmeye sebep olabilir değil mi? Doktor bana ilaçta vermedi antibiyotik falan ahhh ahhh acemiliğimize geldi var ya bizimde
canim guvenilir hastanede tup bebek daha iyi degilmi surec azalir en azindan tabi maddi durumu bilememCanım ben bir daha o doktora gitmeyi düşünmüyorum.. sadece gidip su sonuçları alayım diyorum çünkü bana bir kağıt vermedi ne olup bittiğine dair.. aşılama demişti sonra eşimin sperm testine bakıp tüp bebek dedi.. ama benim lk çocuğum doğal şekilde oldu bence vardır direk tüp bebek demesi sçma geldi açıkcası
Adet olucak olabilirsin cnm belki o zaman . Enfeksiyon kasik agrisi yapar.kendimden biliyorum .Doktor olmuslar ama insan olamamislar insan bilgi verir hakkim gectiyse haram olsun onlara sagligimizla oynuyorlar
Canim akintim falan yok sadece kasiklarim agriyor adet sancisi gibi birde belim enfeksiyon kapsam farkli olur sanki
Kesinlikle gecikme yapıyor malesef . Idrar yolları mesane rahim yumurtalık tüpler hepsinde enfeksiyon olma riski artıyor. Cünkü ilaç tahriş ediyor icimiziEnfeksiyon gecikmeye sebep olabilir değil mi? Doktor bana ilaçta vermedi antibiyotik falan ahhh ahhh acemiliğimize geldi var ya bizimde
peki enfeksiyon olup olmadigini nasil anlicaz canin doktorlar direk ilac verir yollar ama kapmadiysak bosuna icmeyelimKesinlikle gecikme yapıyor malesef . Idrar yolları mesane rahim yumurtalık tüpler hepsinde enfeksiyon olma riski artıyor. Cünkü ilaç tahriş ediyor icimizi
Tabikide illa enfeksiyon var diyemeyiz muhakkak idrar ve kan testi gerekir anca o şekilde belli olur. Ben kendim yaşadım ve yasayan çok kişi gördüm yakın cevremde. Sağlık ocağına bile gitsen idrar testinde çıkar ve sana ilaç verirpeki enfeksiyon olup olmadigini nasil anlicaz canin doktorlar direk ilac verir yollar ama kapmadiysak bosuna icmeyelim
canim guvenilir hastanede tup bebek daha iyi degilmi surec azalir en azindan tabi maddi durumu bilemem
Kesinlikle gecikme yapıyor malesef . Idrar yolları mesane rahim yumurtalık tüpler hepsinde enfeksiyon olma riski artıyor. Cünkü ilaç tahriş ediyor icimizi
canim belki maddiyattan dolayi oyledir boyle beklemek cok zor bende test yaptim yine yok yuzdum falan diyorum ama yine insan umutlaniyorTüp bebeği hep en son çare olarak düşünürler ya hani.. maddi durumumuz çok şükür iyi.. bakalım Pazartesiye kadar bekleyeyim de sonra bir doktora gidicem yine..
Belki soğan kuru iyi gelmiştir size korumuştur ya.Anladım teşekkür ederim. Ben hsg den sonra antibiyotik faln kullnmadım da zaten ama soğan kürü içiyordum kist için..
Belki soğan kuru iyi gelmiştir size korumuştur ya.
canim belki maddiyattan dolayi oyledir boyle beklemek cok zor bende test yaptim yine yok yuzdum falan diyorum ama yine insan umutlaniyor
canim yokya silik cizgide olsa cikiyor ben bu ay catlatma ignesi vurur sanirim doktorGelene kadar umut hep var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?