Gebeliğe Hazırlık Hsg çekimi?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet korunmak lazım ve antibiyorik veriyorlar mikrop kapmamak için.buyuk ihtimal enfeksiyon kapmissin
Doktor olmuslar ama insan olamamislar insan bilgi verir hakkim gectiyse haram olsun onlara sagligimizla oynuyorlar

Doktora görünmek için vaktin var mı yarın? Enfeksiyonsa eğer ilerlemeden ilaç verir belki.
Canim akintim falan yok sadece kasiklarim agriyor adet sancisi gibi birde belim enfeksiyon kapsam farkli olur sanki

Evet cnm sende enfeksiyon kapmış olabilirsin o an değil ama. Hsg den sonra birliktelik falan enfeksiyon sebebi oluyor

Enfeksiyon gecikmeye sebep olabilir değil mi? Doktor bana ilaçta vermedi antibiyotik falan ahhh ahhh acemiliğimize geldi var ya bizimde

Canim bence baska etkileride olabilir enfeksiyon agir bir durum illaki patlak verir boyle hafif atlatmayiz sanki. Sen bu ay nasil bir tedavi uygulayacaktin olmadi doktora sorarsin

Hsg zor bir iilem değil, beş dakika sürüyor, normal muayene kadar, biraz korku ve psikolojik gerginlik yüzünden insan tedirgin oluyor. Anestezi 5 dk için gerek yok , ben almadn çektirdim hafif bir ağrı oldu ve dayanamayacak kadar değildi, adet sancım daha fazla oluyor. Sadece bir kaç dk sürdü. Tüpler tıkalı olursa biraz daha acılı oluyormuş, bence olumlu düşünmek gerekli sonuçta doğum yapmak daha zor, yada daha zor hastalıklar ve ağrılı tedaviler var.. ben bu açıdan düşünüp kendimi rahatlatmıştım kolay geçti, ve yarım saat kadar önce ağrı kesici almıştım. Sonrasında da ağrım olmadı. Sadece uyku ve sersemlik vardı sanırım ilaçtan

Canim bence baska etkileride olabilir enfeksiyon agir bir durum illaki patlak verir boyle hafif atlatmayiz sanki. Sen bu ay nasil bir tedavi uygulayacaktin olmadi doktora sorarsin

Canım ben bir daha o doktora gitmeyi düşünmüyorum.. sadece gidip su sonuçları alayım diyorum çünkü bana bir kağıt vermedi ne olup bittiğine dair.. aşılama demişti sonra eşimin sperm testine bakıp tüp bebek dedi.. ama benim lk çocuğum doğal şekilde oldu bence vardır direk tüp bebek demesi sçma geldi açıkcası

Enfeksiyon gecikmeye sebep olabilir değil mi? Doktor bana ilaçta vermedi antibiyotik falan ahhh ahhh acemiliğimize geldi var ya bizimde

canim guvenilir hastanede tup bebek daha iyi degilmi surec azalir en azindan tabi maddi durumu bilemem

Doktor olmuslar ama insan olamamislar insan bilgi verir hakkim gectiyse haram olsun onlara sagligimizla oynuyorlar

Canim akintim falan yok sadece kasiklarim agriyor adet sancisi gibi birde belim enfeksiyon kapsam farkli olur sanki
Adet olucak olabilirsin cnm belki o zaman . Enfeksiyon kasik agrisi yapar.kendimden biliyorum .

Kesinlikle gecikme yapıyor malesef . Idrar yolları mesane rahim yumurtalık tüpler hepsinde enfeksiyon olma riski artıyor. Cünkü ilaç tahriş ediyor icimizi

Kesinlikle gecikme yapıyor malesef . Idrar yolları mesane rahim yumurtalık tüpler hepsinde enfeksiyon olma riski artıyor. Cünkü ilaç tahriş ediyor icimizi
peki enfeksiyon olup olmadigini nasil anlicaz canin doktorlar direk ilac verir yollar ama kapmadiysak bosuna icmeyelim

peki enfeksiyon olup olmadigini nasil anlicaz canin doktorlar direk ilac verir yollar ama kapmadiysak bosuna icmeyelim
Tabikide illa enfeksiyon var diyemeyiz muhakkak idrar ve kan testi gerekir anca o şekilde belli olur. Ben kendim yaşadım ve yasayan çok kişi gördüm yakın cevremde. Sağlık ocağına bile gitsen idrar testinde çıkar ve sana ilaç verir

canim guvenilir hastanede tup bebek daha iyi degilmi surec azalir en azindan tabi maddi durumu bilemem

Tüp bebeği hep en son çare olarak düşünürler ya hani.. maddi durumumuz çok şükür iyi.. bakalım Pazartesiye kadar bekleyeyim de sonra bir doktora gidicem yine..

Anladım teşekkür ederim. Ben hsg den sonra antibiyotik faln kullnmadım da zaten ama soğan kürü içiyordum kist için..

Tüp bebeği hep en son çare olarak düşünürler ya hani.. maddi durumumuz çok şükür iyi.. bakalım Pazartesiye kadar bekleyeyim de sonra bir doktora gidicem yine..
canim belki maddiyattan dolayi oyledir boyle beklemek cok zor bende test yaptim yine yok yuzdum falan diyorum ama yine insan umutlaniyor

Ben ilk hsg mi devlette cektirdim ve cok acı duydum ve bana tüplerim tıkalı oldugumı söylediler sadece tüp bebek yapabilirsin dediler iyi bi tüp bebek dr gittim ve film baktı yanlış cekilmiş git bi daha cektir dedi ve fulya acıl emar önerdi heöen gidip cektirdim ve tüplerde tıkanıklık falan yokmuş hsg işin ehli biri yapması gerekıo devlette yapam asistandı ve ben raporum cıkana kadar 1ay bekledim 1 ay boyunca agladım tüplerim tıkalı diye neyseki öyle bişey yokmuş fulya daki dr cekım baslamadan önce demiştim belki kasıldım ondan tıkalı cıktı diye öyle bişey olmaz insan ordaki kasları yönetemiyor demişti arkadaslar hsg cekileceği zaman iyi güvenilir bi yerde cektirin bu arada ikinci hsg de gram acı duymadım hemsıre smear aldırmak gibi korkmayın demişti ve öyleymiş gercekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…