HSG çekimi ve aşırı stres

Evet benim doktorum da dur bi bari yaz gelsin birkaç ay daha bekle dedi ama ben duramadım aldım randevuyu, bir anne olarak lütfen temiz çıkması için bana dua eder misiniz :( acıyı her şeyi bir kenara bıraktım sadece temiz çıkmasını istiyorum ve kendime söz verdim bu da temiz çıkarsa salıcam artık diye :(
sonuç ne oldu

Canım öncelikle yolun gerçekten çok başındasın benimde 2 sene korunmamamıza rağmen çocuk olmayınca heryere gittim bende de eşimde de problem çıkmadı bitek hsg kaldı senin gibi bu sefer kafayı tüplere taktım dedim acaba tüplerim mi kapalı dedim bunu da öğreneyim bundan sonra kendimi salıcam . Bide ben devlet hastanesinde anestezi almadan çektirdim canım hafif acıdı ama anlıktı abartıldığı kadar degılmıs bu belki kişiden kişiye göre degısıyordur acı eşiğine göre . Hatta hsg çektirdikten sonra işe gittim çalıştım . Benim tüpler temiz çıktı. 8 ay sonra felan gebe kaldım ama oda dış gebelik oldu tüplerim açık olmasına rağmen . Dış gebelikten 7 ay sonra gebe kaldım suan 5 aylık hamileyim . Valla ne yaparsak yapalım bebek istediği zaman geliyormuş ben bunu anladım . 3 yıldır olmadı beni strese soktu . Bebek istediği zaman bize geldi . 3 yıldır olmayan gebelik kendiliğinden oluverdi işte . Ekstra yaptığımız bişey de yoktu bu arada. Olunca oluyormuş
Yaa merhaba benimde 2 senedir hiç olmadı çok stres yapıyorum ikimizdedi sıkıntı yok bizden sonra evlenenler çocukları büyüttü bayramda da herkes soruyor daha da stres yaptım çok üzülüyorum hiç olmamasına sizin kendiliğinden mi oldu ekstra bişeyler yaptınız mı ben femera kullanıyorum olurmu bilmiyorum 2 aydır 7 yumurta oldu ama yine gebelik yoktu malesef beni biraz rahatlatırsınız inşallah

Yaa merhaba benimde 2 senedir hiç olmadı çok stres yapıyorum ikimizdedi sıkıntı yok bizden sonra evlenenler çocukları büyüttü bayramda da herkes soruyor daha da stres yaptım çok üzülüyorum hiç olmamasına sizin kendiliğinden mi oldu ekstra bişeyler yaptınız mı ben femera kullanıyorum olurmu bilmiyorum 2 aydır 7 yumurta oldu ama yine gebelik yoktu malesef beni biraz rahatlatırsınız inşallah
seni cok iyi anlıyorum. bizdede hep bebek sorduklarında iyice stres yapıyordum. hatta bu gebelik olmadan once dedim yeter artık tüp bebek bile koymuştum kafama o derece takıntı haline getirmştim.
ama hiçbir zaman ümidimi kesmedim. mesela bu hamileliğimde de ekstra bişey yaptın mı diye sordun tek yaptıgım seyler
hergün folikasit kullandım, abur cubur zararlı seyler yememeye calıstım ve şekerden uzak durdum . kilolu biri olamama ragmen . onun dısında gene hep stres vardı bende valla gene huyum aynıydı yalan yok . hep derdim ki galiba ben hiç hamile kalamayacagım kendimi hamile olarak bile düşünemiyordum . ama inan ki bazı seylerin gercekten zamanı varmış benim mucizemde geç oldu ama geldi . Umudunu kaybetme olana kadar devam ettt :)

seni cok iyi anlıyorum. bizdede hep bebek sorduklarında iyice stres yapıyordum. hatta bu gebelik olmadan once dedim yeter artık tüp bebek bile koymuştum kafama o derece takıntı haline getirmştim.
ama hiçbir zaman ümidimi kesmedim. mesela bu hamileliğimde de ekstra bişey yaptın mı diye sordun tek yaptıgım seyler
hergün folikasit kullandım, abur cubur zararlı seyler yememeye calıstım ve şekerden uzak durdum . kilolu biri olamama ragmen . onun dısında gene hep stres vardı bende valla gene huyum aynıydı yalan yok . hep derdim ki galiba ben hiç hamile kalamayacagım kendimi hamile olarak bile düşünemiyordum . ama inan ki bazı seylerin gercekten zamanı varmış benim mucizemde geç oldu ama geldi . Umudunu kaybetme olana kadar devam ettt :)
Ben aşırı taktım kafama hatta biraz önce bir tüp bebek merkezi ile görüştüm gitmeye cesaret edemiyorum ama d vitamini demir folik asit kullanıyorum ekstra femara kullandım yine bu ay pazartesi kontrolüm var ama pek umudum yok bu ay da ne yapacağım bilmiyorum çok stresliyim kendimi rahat bırakamıyorum rahatlatamıyorum bilmiyorum yani senin mesajında kendimi gördüm onun için seninle konuşmak istedim cevapladığın için teşekkür ederim 🌸

Ben aşırı taktım kafama hatta biraz önce bir tüp bebek merkezi ile görüştüm gitmeye cesaret edemiyorum ama d vitamini demir folik asit kullanıyorum ekstra femara kullandım yine bu ay pazartesi kontrolüm var ama pek umudum yok bu ay da ne yapacağım bilmiyorum çok stresliyim kendimi rahat bırakamıyorum rahatlatamıyorum bilmiyorum yani senin mesajında kendimi gördüm onun için seninle konuşmak istedim cevapladığın için teşekkür ederim 🌸
rica ederim ne demek. senin yaşadıklarının aynısını yaşadıgım içinn cevap vermek istedim bende . kafana taksan da takmasanda o bebek gelecek bir gün . bu arada yaşın kaç

rica ederim ne demek. senin yaşadıklarının aynısını yaşadıgım içinn cevap vermek istedim bende . kafana taksan da takmasanda o bebek gelecek bir gün . bu arada yaşın kaç
24 yaşındayım canım yaş olarak küçüğüm daha ama olmayınca olmuyor işte yaş fark etmiyor
Paketli gıdalardan hiç mi yememiştin hamile kaldığın ayda

Siz echomar veya sonomed cevat bayrak da mi cektirdiniz, nurbanu orada cektirecegini soylemis de. Yoksa sizin tecrubeniz baska bir yerde mi oldu. Cevat bayrak in cihaz ozellikleri sebebiyle cekim regl sancisi gibi oluyor diyebilirim, ben de gecen nisan ayinda cektirmistim . Daha once baska biryerde cektirdigimde aynen yazdiginiz gibi oldum oldum dirildim. Cihaz ozellikleri cok onemli hsg cekiminde. Bu arada agri esigi cok cok dusuk biriyim belirteyim..
Canım bu cevat bayrakda fiyatlar nedir?

24 yaşındayım canım yaş olarak küçüğüm daha ama olmayınca olmuyor işte yaş fark etmiyor
Paketli gıdalardan hiç mi yememiştin hamile kaldığın ayda
yok canım hiç yemedim bende 24 yaşında evlendim evlendiğimden beri gebe kalmadımm temmuzda 28 olucam 27 yaşında hamile kaldım

yok canım hiç yemedim bende 24 yaşında evlendim evlendiğimden beri gebe kalmadımm temmuzda 28 olucam 27 yaşında hamile kaldım
Bende mayısta 25 olacağım ben galiba şeker çikolata biraz abartıyorum canım istedimce yiyorum artık bırakayım bende öyle deneyim bir de etkisi olur inşallah 🌸
Çok istiyorum artık gerçekten ihtiyacım var bebeğe yoksa bu stres beni hiç iyi yapmıyor

Back
X