• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hsg cekimi sonrasi hamilelik

aakk2667

Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2023
42
3
6
27
Kızlar ben 3 aralıkta hsg çektirdim. 3 ocakta regl olmam gerekiyordu ama olmadım şu an hiç regl olacak gibi de hissetmiyorum. Sadece ara ara giren bir kasık agrisi ve gogus ucunda hafif bir sizlama var onun dışında bir şey yok böyle olup hamile olduğunu öğrenen var mı? Daha beklemeli miyim 37 gün oldu bugün son regl tarihinden itibaren.

Kızlar ben 3 aralıkta hsg çektirdim. 3 ocakta regl olmam gerekiyordu ama olmadım şu an hiç regl olacak gibi de hissetmiyorum. Sadece ara ara giren bir kasık agrisi ve gogus ucunda hafif bir sizlama var onun dışında bir şey yok böyle olup hamile olduğunu öğrenen var mı? Daha beklemeli miyim 37 gün oldu bugün son regl tarihinden itibaren.
Test yapın varsa çıkar zaten,geç yumurtlama olup o yüzden de adet gecikmiş olabilir en kesin yolu test

Hsgden dolayı da olabilir canım ama erken gebelik testi al çıkar

1705046051030.png

Merhaba daha önce çektiren arkadaşlar bilgisi olanlar buna bir yorum yapabilir misiniz

Back