HSG çekildikten sonra hamile kalma şansı?

istanbulaski

La tahzen innallâhe meane
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2018
1.371
1.802
133
Arkadaşlar mrb. Hsg çekilirken TÜPLER KAPALI TIKALI YAPIŞIKLIK VS OLMASA BİLE,
Hamilelik şansını yine de yükseltir mi?

Valla yükseltiyomuş. Bende geçen ay çekildim bakalım bu ay nolacak sabırsızlıkla bekliyorum. Hayırlısı olsun. Akrabamız doktor o demişti bana hsg den sonra hamilelik şansın artıyor diye. Benim tüplerim felan açık çıktı. İdrar yollarımda iltihap vardı, geçti. 3 ay dene olmazsa tedaviye başlayalım dedi doktor bana. Bi sorun yok dedi. Rabbim aratmasın kimseye, çok zor. 💕😘

Sanki belirtilerim de var gibi. Akıntım felan olmazdı hiç benim. Ama bu ay fazla akıntım oluyor. Adete 11 gün var. Sarı akıntım çok oluyo. Karnım adet olckmsm gibi.sanki içten hafif sızılar var. Öyle işte umudumuzu kaybetmek yok. Hayırlısı olsun hakkımızda canım benim. Olmazsada hayırlı değil demek ki rabbim zamanını bekliyor. Yapacak birşeyimiz yok. ❤

Sanki belirtilerim de var gibi. Akıntım felan olmazdı hiç benim. Ama bu ay fazla akıntım oluyor. Adete 11 gün var. Sarı akıntım çok oluyo. Karnım adet olckmsm gibi.sanki içten hafif sızılar var. Öyle işte umudumuzu kaybetmek yok. Hayırlısı olsun hakkımızda canım benim. Olmazsada hayırlı değil demek ki rabbim zamanını bekliyor. Yapacak birşeyimiz yok. ❤
kuzumm aminn inşallahh Rabbim sana bana herkese nasip etsin. Ben de yumurtlama günümdeyim ama bu ay hiç bakmıyorum testlere. Allah a bıraktım işimi.. 🌹kuzum asıl merak ettiğüm tüpler açık olsa bile yine de şans artıyor mu diye sormak istedim 🤗

Ben çekildim bu ay dün gece adet oldum. :)
Ama benim sağ yüzde 80 tıkalıymış ve yumurtam sağ tarafta oluşmuş o sebeple olmadı yüksek ihtimalle.
6 ay deneyin dediler.
Adet bitiminde soğan kürü yapacağım 2 tane kist var tüpün ucunda erimesi için.
İnşallah fayda sağlar.
HSG sonrası ihtimal artıyor diyorlar.
Allar yardımcımız olsun bakalım. :)

kuzumm aminn inşallahh Rabbim sana bana herkese nasip etsin. Ben de yumurtlama günümdeyim ama bu ay hiç bakmıyorum testlere. Allah a bıraktım işimi.. 🌹kuzum asıl merak ettiğüm tüpler açık olsa bile yine de şans artıyor mu diye sormak istedim 🤗
Evet tüplerde tıkanıklık yoksa bile o ilaç ufak yapışıklıkları bike açıyomuş yani şans artıyomuş. İnşallah yaşarız bizde o duyguyu nasip 💕😘

Ama benim sağ yüzde 80 tıkalıymış ve yumurtam sağ tarafta oluşmuş o sebeple olmadı yüksek ihtimalle.
6 ay deneyin dediler.
İnşallah fayda sağlar.
6 ay deneyin dediler.
İnşallah fayda sağlar.
Kesin fayda sağlar düzenli yap mutlaka soğan kürünü canım benim rabbim sifa versin🌹😘🌻

Hsg ve eşimin sperm testleri iyi çıktı çok şükür doktor eşime klomen verdi 18 milyondan 20ye ulaşalım diye

merhabalar arkadaşlar bu siteden doktor hsg derken cok bilgi edindim umut olur diye sizlere de yazmak istiyorum.
hsg den sonra bizde hiç sorun yoktu hsg de kanallarımda acık cıktı ama hsg etkiliyor sanırım temizliyor hsg den sonra 5 gün antibiyotik bitene kadar ilişkiye girmedim.sonrasında hamile kaldım.bu arada muhakak pozitif düşünün 3.5 senelik evliyim 1 seneden sonra takıntı oldu takip etmeyin. o ayı düşünmeyin sorun cıkmayınca sağlıklıyız zamanı var dedik .bir de hurmaya 41 adet meryem süresi okuttum .inançlı olun lütfen rabbim kimsenin elini boş bırakmasın..hsg den sonra acele etmeyin kendinizi de rahat bırakın ..
Arkadaşlar mrb. Hsg çekilirken TÜPLER KAPALI TIKALI YAPIŞIKLIK VS OLMASA BİLE,
Hamilelik şansını yine de yükseltir mi?

Back
X