HRS mi GENART mı

ebruozguv

Guru
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2008
211
0
selam kızlar
uzun süren araştırmalarım sonunda micro tedavim için bu iki merkez arasında bir seçim yapmam gerektiğine karar verdim

ama şimdi de bu ikisinden hangisi olmalı sorusunun cevabını arıyorum ama hala bulamadım

işin kötüsü çok fazla zamanım da kalmadı birkaç gün içinde karar vermeliyim ki tedavime bu ay başlayabileyim

fikirlerinize yorumlarınıza duyumlarınıza ihtiyacım var

kimse yardımcı olmayacak galiba

selam ben gen art ta tedavi görüyorum. Ikinci denemem. Birinci de tutmamasina rağmen merkezimi değiştirmeyi düşünmedim. Doktorum aysun hanimdan ve diğer çalişanlarin ilgisinden çok memnunum. Işlerinde de oldukça iyi görünüyorlar. Hrs hakkinda hiç bir fikrim yok ama dediğim gibi gen arttan çok memnunum.kafana takilan birşey varsa sorabilirsin elimden geldiğince cevaplarim

selam kızlar
uzun süren araştırmalarım sonunda micro tedavim için bu iki merkez arasında bir seçim yapmam gerektiğine karar verdim

ama şimdi de bu ikisinden hangisi olmalı sorusunun cevabını arıyorum ama hala bulamadım

işin kötüsü çok fazla zamanım da kalmadı birkaç gün içinde karar vermeliyim ki tedavime bu ay başlayabileyim

fikirlerinize yorumlarınıza duyumlarınıza ihtiyacım var

Selam ben de senin gibi tedavime başlamadan önce çok araştırmıştım. Ama HRS yi bilmiyorum. Su an tedavim Genartta sürüyor, cok memnunum. Benim de doktorum Aysun hanım. Embryologları da cok iyi, rapor ve diğer işlemlerde bir sıkıntı yaşamadım şimdilik herşey yolunda gidiyor. Genart hakkında sormak istediğin bişey olursa cevaplandırabilirim ama HRS yi hiç bilmiyorum.

Merhaba bende ilk denememi Gürgan klinilkte yaptırdım.Hem maddi hem manevi sömürüldüm.Çok kötüydü.Sonra tüm klinikleri araştırdım ve GENART ve Aysun Hanımı tercih ettim.Çok memnun kaldım .İkinci denememde tutmadı ama yine adresim ayny olacak.Bir kere diğer merkezler fiyat konusunda yönetmeliğe uymuyorlar.Yani bu işe maddi olarak bakıyorlar.Bu çok önemli.Oysa bir tek Genart bu yönetmeliğe uyuyor ve raporun varsa 400YTL alıyorlar.Ayrıca çok titiz ve ilgili çalışıyorlar.Aysun hanım çok tatlı,çok ilgili.Ben şimdi genetik test yaptıracağım.Bence labaratuvar açısındanda çok iyiler.Bir kere sonuç. negatif olunca diğer merkezlerin aksine seninle çok ilgileniyorlar.Hrs hakkında bilgim yok.İyi şanslar ...

Simaysi canim nerelerdesinnnn merak ettim ne olu kendine iyi bak olacakk inşş ...... Umudunu yitirme............... Rabbim yardimcin olssssssssssss

sağolun kızlar sanırım genartta karar kıldık
yarın ilk muayene ve testlerle başlıyoruz inşallah
dualarınıza ihtiyacım olacak

biz henüz ank.üniv.tedavi oluyoruz ama bir olumsuzluk olursa, denememiz tutmaz ise mutlaka GeNART ve VOlkan bey ve ekibi ni düşünüyoruz.Çünkü, test yapmamız gerkmişti(PGD Testi).Oraya yolladılar bizi..onların müşterisi olmamamıza rağmen, Volkan bey bizim olduğumuz yere geldi.konuştuk..ve önemli olanın "olumlu sonuçlara ulaşmak"olduğunu paranın en son şey olduğunu söyledi..hatta kan testi yaptırmıştık ondan bile ücret almadı..bu yaklaşımı bizi memnun etti.çünkü biz başka bir hastane de tedavi görüyorduk.

evet benim kararımı vermemde de bu yönleri çok etkili oldu
insanları para olarak görmüyorlar
eşim devlet memuru anlaşmaları varmış bütün hormon tahlillerim falan yenilendi hiç para ödemedim
nasıl olsa para sizden çımayacak hepsini yeniden yapalım dediler

slm arkadaşlar benim gezmediğim merkez kalmadı bir merkez var ankarada genetik uzmanları yok ama pgt yapıyoruz diyorlar genetik için embriyolog sizle görüşüyor karar veriyor siz siz olun para tuzaklarına kapılmayın genetik uzmanı olmadan nasıl pgt yapabilirler. gazi üniversitesinde doç dr m.ali gönen hocayla görüştüm türkiyede birkaç hoca yapıyor ankarada tek volkan baltacı yapıyor dedi ufuk üniversitesinde genetik ana bilim dalı başkanı imiş özel kliniğide var dedi şimdi siz olsanız üfürükçü başı embriyologlaramı gidersiniz proflaramı karar sizin........... sözüm meclisten dışarı......

X