Valla google beni korkuttu. bilgin varsa bilgilendir lütfenYuh size. Cehalet kokan konular…
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla google beni korkuttu. bilgin varsa bilgilendir lütfenYuh size. Cehalet kokan konular…
Sizin için özellikle baktım. Cinsel ilişki dışında genital bölgeye değen havlu vs ortak kullanmaktan bulaşır veya çok yakın cinsel fiziksel temastan bulasir diyor.Denedim. Cok kolay bulaştığını yazıyor ve sadece cinsel yolla olmadığıni da. istersen sen de bak
Ya bu kadar cahil olmayin internette defalarca sorulmus bir soru .hpv virusu cansiz yuzeylerde yasamiyor.deri temasiyla geciyor sadece basit bir gogillamayla ulasacaginiz seyleri burda sayfalarca soruyorsunuz.he cansiz yuzeylerde yasamadigi icine sinmiyorsa alirsin bir kolinya temizler oyle oturursun.Tuvalet olayı nasıl oluyor peki? Tuvaletin oturma kısmına hpvli genital bölge sürterse sonra biri oraya oturursa ve sürterse diğer kişiye de geçiyor mu?
İkinizin de cildinde açık yara olacak ve temas edecek. Benim bildiğim kan ve genital organlardaki sıvı yoluyla geçiyor.Nebiliyim internette cilt cilde temasla bulaşır diyo illa temas ettik merhabalaşma sarılma falan derken
Asagilamiyorum tabikii sadece tedirgin oldumhpv aşısı olun sonra da insanları hpv li diye aşağılamayın iş arkadaşınızdan çok sevişeceğiniz adamlara dikkat edin
Evet ama konu açacak kadar bir şey yok aids degil bazı arkadaşlar AIDS in bulaşma yollarından bahsetmis yukarda. Tokalaşmaktan sarilmaktan bulaşmaz. Tedirgin olmaniza gerek yok. Corona gibi havadan da bulasmiyor.Asagilamiyorum tabikii sadece tedirgin oldum