Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kondom da korumuyor hpv'den Bibi. Hiç sevişmesin.Arkadaşınla sevişmeyi düşünmüyorsan korkmana gerek yok sevişeceksende korun
Tabi oda bir seçenekKondom da korumuyor hpv'den Bibi. Hiç sevişmesin.
Coronavirus mü bu sarılmayla bulaşsın yahu İnsan bilmeyebilir ama biraz mantık yürütür. Sizce bu kadar kolay bulaşsa hpvli olmayan insan kalır mı?
O yazılan cilt başka cilt,el ele yüz yüze değil yaniNebiliyim internette cilt cilde temasla bulaşır diyo illa temas ettik merhabalaşma sarılma falan derken
Yorumları okuyunca da bir sekil oldum sizin saçma düşüncenizi de arkadaşlar hpv veba değil cinsel yolla bulaşır ve iki sene sürmeden vücuttan atılır eğer kanser hastası değilseniz yada ciddi bir rahatsızlığınız yoksa yıllarca sizinle yaşamaz ayrıca hastalık da değil artık enfeksiyon diye geçiyor ve üzgünüm ki dünyada bulunan tüm toplumlarda türkiye de dahil yüzde doksan varİş arkadaşım hpvliymiş? Bunu yeni öğrendim. Ve normal sarilmaktan, ayni esyalara dokunmaktan hpv bulaşır mi? Korkuyorum
Hangi cilt mesela hanımefendi bilgilendirirseniz çok sevinirimO yazılan cilt başka cilt,el ele yüz yüze değil yani
Ağızda da olabiliyorsa öpüşmeyle geçmez mi?O yazılan cilt başka cilt,el ele yüz yüze değil yani
O yazılan cilt başka cilt,el ele yüz yüze değil yani