• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hpvli iş arkadaşı

Cinsel yol ve kan ile bulaşıyor diye biliyorum. Aynı tırnak makası kullanmak falan . Bunlarda iş yerinde olacak iş değil zaten

Coronavirus mü bu sarılmayla bulaşsın yahu :rolleyes: İnsan bilmeyebilir ama biraz mantık yürütür. Sizce bu kadar kolay bulaşsa hpvli olmayan insan kalır mı?

Nebiliyim internette cilt cilde temasla bulaşır diyo illa temas ettik merhabalaşma sarılma falan derken

Coronavirus mü bu sarılmayla bulaşsın yahu :rolleyes: İnsan bilmeyebilir ama biraz mantık yürütür. Sizce bu kadar kolay bulaşsa hpvli olmayan insan kalır mı?

Evet haklısın bunu da düşündüm kim kimin hpvlo olduğunu nerden bilebilir diye

İş arkadaşım hpvliymiş? Bunu yeni öğrendim. Ve normal sarilmaktan, ayni esyalara dokunmaktan hpv bulaşır mi? Korkuyorum
Yorumları okuyunca da bir sekil oldum sizin saçma düşüncenizi de arkadaşlar hpv veba değil cinsel yolla bulaşır ve iki sene sürmeden vücuttan atılır eğer kanser hastası değilseniz yada ciddi bir rahatsızlığınız yoksa yıllarca sizinle yaşamaz ayrıca hastalık da değil artık enfeksiyon diye geçiyor ve üzgünüm ki dünyada bulunan tüm toplumlarda türkiye de dahil yüzde doksan var

Back