sutlac7 Yeni Üye Kayıtlı Üye 11 Ekim 2024 20 5 Dün 23:06 Konu Sahibi patininannesi #21 patininannesi .!.: Aşı için olumsuz yorum yapan doktorlar var ve bu konu çok kafamı karıştırdı. Uluslararası sempozyumda yapılmış bilemedim Genişletmek için tıkla... bence yaptırın zaten asımız olsaydı bu hastalıga yakalanmayacaktık.ben kendi cocugumada yaptırıyorum suan 10 yasında
patininannesi .!.: Aşı için olumsuz yorum yapan doktorlar var ve bu konu çok kafamı karıştırdı. Uluslararası sempozyumda yapılmış bilemedim Genişletmek için tıkla... bence yaptırın zaten asımız olsaydı bu hastalıga yakalanmayacaktık.ben kendi cocugumada yaptırıyorum suan 10 yasında
P patininannesi Yeni Üye Kayıtlı Üye 5 Kasım 2024 28 3 30 Dün 23:07 Konu Sahibi patininannesi #22 sutlac7 .!.: bence yaptırın zaten asımız olsaydı bu hastalıga yakalanmayacaktık.ben kendi cocugumada yaptırıyorum suan 10 yasında Genişletmek için tıkla... Ama işte bu koskoca bir uluslarası sempozyum ve birçok jinekolog var. Bilmiyorum
sutlac7 .!.: bence yaptırın zaten asımız olsaydı bu hastalıga yakalanmayacaktık.ben kendi cocugumada yaptırıyorum suan 10 yasında Genişletmek için tıkla... Ama işte bu koskoca bir uluslarası sempozyum ve birçok jinekolog var. Bilmiyorum