HPV16 CIN3

hastahaneye girisimle cikisim arasinda 3,5-4 saat var. Ilk günler yanma ve agri vardi 14 gün sonrasi hafif kanama basladi onda bir hafta falan sürdü. Bir ay önce oldum ben. Tekrar negatife dönersem asi olacagim öncesinde yapmiyorlar.

Ben kolposkopi olduğumda doktor hemen aşımı olmamı söyledi. ilk doz aşımı oldum.

Ben kolposkopi olduğumda doktor hemen aşımı olmamı söyledi. ilk doz aşımı oldum.

ben Almanya´dayim. Negatif olursam (hastalarin 70% kadari negatif oluyormus) asi yapilacak. Benim kanser olma riskim 5% di ama yinede 4 yilda CIN 3 kadar illerlemis.

ben Almanya´dayim. Negatif olursam (hastalarin 70% kadari negatif oluyormus) asi yapilacak. Benim kanser olma riskim 5% di ama yinede 4 yilda CIN 3 kadar illerlemis.
Leep oldunuz mu? Ben leepten hemen sonra aşı oldum.
Almanya’dayım ve 6 ay sonra testim negatif geldi.

Hangi şehirdesin. Özel sigortan var mı? Yatmadan gün içinde bu ameliyat oluyor. Ben de senin yasında cin 3 oldum. Bok gibi hissetmiştim kendimi. Eger maddi durumun müsaitse ve istanbuldaysan dr tolga ergin var o çok iyidir özel sigorta geçer ataşehir deydi en son.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…