- 6 Eylül 2024
- 12
- 1
- 44
- Konu Sahibi asasasas17
Merhaba. Benzer durum yaşayan var mı ve bana yol gösterecek var mi diye burdayım. Ağustosta keteme kontrole gitmiştim.hpv16 + sin diye sonuç çıktı. Hemen bir kadın doğum doktoruna gidip kolposkopi yapıldı ve düşük dereceli intraepitelyal lezyon ,LSIL Cin 1 ve yüksek dereceli skuamöz intraepitelyal lezyon , HSIL ,cin2 diye sonuç çıktı. Ameliyat dediler , istanbul Göktepe şehir hastanesine gittim. Ancak bende ağustos tan beri sırt ağrısı ve ara ara baş ağrısı da oluyor , özellikle sabahları. Doktora bunu sorduğumda bu hastalıkla alakası yok , kaşıklar olması normal olurdu dedi. Şimdi salı gününe Süleyman Engin Akman a randevu aldım bir de ona danisicam. Bir ayda 2.5 kg da verdim. Bunlar stresten midir , böyle birey yaşayan var mı? Ameliyatı devlette mı olayım. Lütfen akıl verin
Bir de hpwash kullanıyorum. Bir kapsül 500mg ama bir yerlerde günlük 3000 mg almak gerekiyor diyebokudum. 6 kapsül içmem lazım. Böyle kullanan var mı?
Bir de hpwash kullanıyorum. Bir kapsül 500mg ama bir yerlerde günlük 3000 mg almak gerekiyor diyebokudum. 6 kapsül içmem lazım. Böyle kullanan var mı?