- 3 Aralık 2023
- 33
- 9
- 30
-
- Konu Sahibi Kendiucurumunda
Başta böyle çıkıyor sonradan sigile dönüşüyorlar en kısa zamanda tekrar gidicem randevumu bekliyorumGeçmiş olsun, siğilin ucu iltihaplı olmaz uçuk olabilir mi onlar? Doktora gösterin tekrar mutlaka
Geçmiş olsun hangi tip Hpv çıktı?Yaklaşık 3 hafta önce hpv tanısı konuldu bana bi yerde tek olan sigilim donduruldu bi daha ki ay tekrar gel dedi eve geldiğimde 3 4 güne kendisi sönüp kanadı ama şuan başka yerde ucu iltihaplı ve diğerine benzer lezyonlar var çok stres yapıyorum bu konu da bilgisi olan var mı bu süreçte ne yapmam lazım yardimmmm
Teşekkür ederim biyopsi alınmadı o yüzden bilmiyorum tekrar çıktılar yaktirdim bağışıklık güçlendirici ilaç yazdırdı ama almam mümkün değil çok pahalı ne yapacm bilmiyorum çok zor bi süreçGeçmiş olsun hangi tip Hpv çıktı?
Teşekkür ederim biyopsi alınmadı o yüzden bilmiyorum tekrar çıktılar yaktirdim bağışıklık güçlendirici ilaç yazdırdı ama almam mümkün değil çok pahalı ne yapacm bilmiyorum çok zor bi süreç
Cok teşekkür ederim kan tahlili verip hangi vitaminim eksikse bende onları almayı düşünüyorum onun dışındaki herseye dikkat ediyorum umarım iyilesirim en kısa zamanda. Güncellerim diğer hastalara da moral olurMerhaba, özellikle yazılan ilaci almaniza gerek yok. Butcenizin el verdigi kadar eger alabiliyorsaniz d3k2, b vitamini ve beta glukan alabilirsiniz. Eger onlar icin de butce ayiramazsaniz gunluk ev yogurdu, kefir, 2 bardak yesil cay, corekotu bal karisimi kullanabilirsiniz. Cok gecmis olsun bu gecici bir surec sadece bazen atak zamanlari oluyor bazi kisilerde, bazilarinda birkac operasyondan sonra cikmamaya basliyor. Cikarsa da sabrederek yaktiracaksiniz birde meyve sebze roka dereotu vs tuketebilirseniz cok faydasi olur. Gecmis olsun
Mrb bende 3 yıldır hpv ile mücadele ediyorum. 2.5 sene evvel cin 1 di sonra sigiller vardı aldara krem kullandım 2 yıldır hep temizdi fakat 3 gün önce vajina ıslak bölgede bi değişik biseyler çıktı ve açıyor sıkıldın korkuyorumCok teşekkür ederim kan tahlili verip hangi vitaminim eksikse bende onları almayı düşünüyorum onun dışındaki herseye dikkat ediyorum umarım iyilesirim en kısa zamanda. Güncellerim diğer hastalara da moral olur
Mrb aldara bana da yazıldı alamadım normal dahiliye ye gidip aç karına kan tahlili yaptım hangi vitaminlerim eksikse onu yazdı doktor şuan D vitamini alıyorum bi kaç siğil dışında şuan çok şükür yok bisey insallh tekrar çıkmaz evli misn evliysen kondom kullan yoksa iyilesemezsin biz düğmeli boxer da kullanıyoruz temas etmemen gerekiyor yayılma yapar oyle çok geçmiş olsun umarım iyilesirizMrb bende 3 yıldır hpv ile mücadele ediyorum. 2.5 sene evvel cin 1 di sonra sigiller vardı aldara krem kullandım 2 yıldır hep temizdi fakat 3 gün önce vajina ıslak bölgede bi değişik biseyler çıktı ve açıyor sıkıldın korkuyorum
Benim temiz çıktı smearimMrb bende 3 yıldır hpv ile mücadele ediyorum. 2.5 sene evvel cin 1 di sonra sigiller vardı aldara krem kullandım 2 yıldır hep temizdi fakat 3 gün önce vajina ıslak bölgede bi değişik biseyler çıktı ve açıyor sıkıldın korkuyorum
Smear benimde temiz çıkıyor, önemli olan kolposkopi smeara guvenmiyorumBenim temiz çıktı smearim
Aldara hemen geçirdi. Ama o zaman makatta çıkmıştı. 3 yıl sonra iste gecen gün genitalde bisiler çıktı siğil mi bilmiyorum. Ayrıca bacak ağrılarım yine başladı... Esim 10 aydır yok yanımda. İlişki de yok ama anlamadım. Bağışıklığım mi düştü. Yarin jinekolog onkolog bir prof a randevum varMrb aldara bana da yazıldı alamadım normal dahiliye ye gidip aç karına kan tahlili yaptım hangi vitaminlerim eksikse onu yazdı doktor şuan D vitamini alıyorum bi kaç siğil dışında şuan çok şükür yok bisey insallh tekrar çıkmaz evli misn evliysen kondom kullan yoksa iyilesemezsin biz düğmeli boxer da kullanıyoruz temas etmemen gerekiyor yayılma yapar oyle çok geçmiş olsun umarım iyilesiriz
Insallah yoktur biseyinAldara hemen geçirdi. Ama o zaman makatta çıkmıştı. 3 yıl sonra iste gecen gün genitalde bisiler çıktı siğil mi bilmiyorum. Ayrıca bacak ağrılarım yine başladı... Esim 10 aydır yok yanımda. İlişki de yok ama anlamadım. Bağışıklığım mi düştü. Yarin jinekolog onkolog bir prof a randevum var