Canım merhaba sırf bu konu hakkında yazmak için üye oldum. Belki deneyen çıkar başkalarında da işe yarar diye :) Bende de hpv vardı ne zaman nasıl ve nerden bulaşabileceğini bilemiyoruz malesef. Bende direkt siğil şeklinde çıkmıştı ilk çıktığında araştırdım ne olduğu konusunda emindim baya karalar bağladım regl olunca belki geçer diye bekledim. İnternetten regl döneminde daha da arttığını okumuştum ve bingo! gerçekten artmıştı.. erteleye erteleye bir olup üniversite hastanesinin cildiye uzmanına gittim evet bu hpv dedi ve standart olarak aldara yazdı düşen düşsün kalanları yakarız dedi. 2 hafta aldara kullandım bana mısın demedi daha da arttılar! Bu arada araştırmaya devam ettim yurtdışından getirtilen aşırı pahalı vitaminler vs (ahhc miydi aahc miydi ne) bi sürü şey anlatıyodu insanlar bir de çay ağacı yağını gördüm aktardan 12 liraya aldım. Aldara kremi haftada 3 kez gece yatarken kullanmaya devam ettim onu uygularken ara günlerde 1 çay kaşığı zeytinyağı 1 çay kaşığı çay ağacı yağı pamukla sürmeye başladım. Hatta sürdüm pamuğa döküp siğil olan yere pamuğu koyup uyudum. Siğillerden asla kurtulamıcam diyodum anüs çevresine doğru yayılmıştı küçük küçük kabarcıklar

(( 2 hafta kadar bitkisel yağ + aldara kremle devam ediyodum ki regl oldum mahvoldum dedim ama regl bittiğinde tek siğil bile yoktu!!!! Yağın etkisi olduğunu düşünüyorum vitamin ya da başka bi gıda takviyesi bile kullanmadım veeee 6 7 ay geçti bir daha hiç karşılaşmadım kendileriyle 1 şase de aldara artırdım millet kutularca kullandım da geçmedi falan diyo. smear falan hiç yaptırmadım nasıl olsa artık çıkmıyo diyorum :))))) şimdi en ufak bi pütürcük denk gelse hiç zeytinyağı falan bile karıştırmadan hemen çay ağacı yağı kullanıyorum ben böyle kurtuldum :))) ama direkt uyguladım dedim diye sen de öyle yapma cildin hassas falan olur belki ilk etapta zeytinyağı ile karıştırıp kullan :)