O virüsler riskli mi peki ve evet devlet hastanesine gidicem oraya yönlendirdiler ama hemen gidemiyorum maalesef eşim şehir dışında olduğu için 2 ay sonraya anca gidebiliyorum ve ilaç verdiler aşı olucam negatife çevirir mi sizce? Kolposkopiyi ne oluyor tam olarakSenin smearin temiz görünüyor ama vücudunda yazan virüsler var. Eger bagıdıklıgını yüksek tutarsan sigara alkol tüketmezsen ve takviye ilaçlar alırsan vücudundan atabiliyorsun benim öyle oldu. Senin şimdi çok hızlı şekilde yapman gereken onkolojik prof dr. Olan bir hastanede kolposkopi yaptırman. Devlete mi gitmen gerekiyor?
Kanserim diye çok korkuyorum çünkü bu virüsü yaklaşık 2 senedir vücudumda ben henüz yeni öğreniyorumO virüsler riskli mi peki ve evet devlet hastanesine gidicem oraya yönlendirdiler ama hemen gidemiyorum maalesef eşim şehir dışında olduğu için 2 ay sonraya anca gidebiliyorum ve ilaç verdiler aşı olucam negatife çevirir mi sizce? Kolposkopiyi ne oluyor tam olarak
O virüsler riskli mi peki ve evet devlet hastanesine gidicem oraya yönlendirdiler ama hemen gidemiyorum maalesef eşim şehir dışında olduğu için 2 ay sonraya anca gidebiliyorum ve ilaç verdiler aşı olucam negatife çevirir mi sizce? Kolposkopiyi ne oluyor tam olarakkans
16-18 nolu virüs rahim agzı kanserlerinin 80% inini oluşturuyor. Sizinkiler kötünün iyis diyelim. Ben sizin yerinizde olsam mümkün olan en kısa sürede giderdin doktora kolposkopiye. Koploskopi ilaç verilip problemli bölge var mı bakıp biyopsi alıyorlar. Oradan çıkab sonuç sizin durmunuzu gösterir. Paniklemeyin ama aciliyetini de anlayın. Çok virüs var çünküO virüsler riskli mi peki ve evet devlet hastanesine gidicem oraya yönlendirdiler ama hemen gidemiyorum maalesef eşim şehir dışında olduğu için 2 ay sonraya anca gidebiliyorum ve ilaç verdiler aşı olucam negatife çevirir mi sizce? Kolposkopiyi ne oluyor tam olarak
İlaçlar ve aşı fayda eder mi ve bağışıklığımı güçlendirsem negatife döner miyim16-18 nolu virüs rahim agzı kanserlerinin 80% inini oluşturuyor. Sizinkiler kötünün iyis diyelim. Ben sizin yerinizde olsam mümkün olan en kısa sürede giderdin doktora kolposkopiye. Koploskopi ilaç verilip problemli bölge var mı bakıp biyopsi alıyorlar. Oradan çıkab sonuç sizin durmunuzu gösterir. Paniklemeyin ama aciliyetini de anlayın. Çok virüs var çünkü
Evet hepsi fayda eder negatife de dönebilirsiniz ama önce kolposkopi sonucu lazım size. 2 ay çok uzunİlaçlar ve aşı fayda eder mi ve bağışıklığımı güçlendirsem negatife döner miyim
Kolposkopide çıkan sonuca göre ameliyat gerekebilirİlaçlar ve aşı fayda eder mi ve bağışıklığımı güçlendirsem negatife döner miyim
Evet hepsi fayda eder negatife de dönebilirsiniz ama önce kolposkopi sonucu lazım size. 2 ay çok
Ameliyat dediğiniz leep mi yoksa rahmin alınması mıKolposkopide çıkan sonuca göre ameliyat gerekebilir
Testiniz temiz demiştiniz umutlanmıştımEvet hepsi fayda eder negatife de dönebilirsiniz ama önce kolposkopi sonucu lazım size. 2 ay çok uzun
Yanlış anlamayın ama bu kadar virüs size nasıl bulaştı bence bunu da sorgulayın belli ki sürece ve cinsel yolla bulaşan hastalıklardan haberiniz pek yok. Çok geçmiş olsun. Tedavinizi ertelemeyin.Ameliyat dediğiniz leep mi yoksa rahmin alınması mıhenüz hiç çocuğum yok burada ki doktor gebeliğe engel değil dedi ama içim hiç rahatlamıyor
Teşekkür ederim ama çok olduğu için negatife dönemeyecekmişim gibi söyledinizYanlış anlamayın ama bu kadar virüs size nasıl bulaştı bence bunu da sorgulayın belli ki sürece ve cinsel yolla bulaşan hastalıklardan haberiniz pek yok. Çok geçmiş olsun. Tedavinizi ertelemeyin.
Hayatımda hiç hpv yaşamadım ama senede bir kez mutlaka hpv+smear testi yaptırırım. Negatife dönersiniz inş bağışıklığınızı güçlü tutup doktor desteği alırsanız. Açıkçası ben ertelemenize kızdım. Eşiniz ne diyor bu duruma? Ben sizin yerinizde olsam bu kadar virüs bana nasıl bulaştı diye sorgulardım. Eşinizin sadakatinden eminseniz orası ayrı. Telaşlanmadan doktor desteği alın öncelikle.Teşekkür ederim ama çok olduğu için negatife dönemeyecekmişim gibi söylediniz
Maalesef eşimden değil benden kaynaklı oldu gençlik hatası birisiyle birlikte olmuştum ondan bulaşmış olmalıHayatımda hiç hpv yaşamadım ama senede bir kez mutlaka hpv+smear testi yaptırırım. Negatife dönersiniz inş bağışıklığınızı güçlü tutup doktor desteği alırsanız. Açıkçası ben ertelemenize kızdım. Eşiniz ne diyor bu duruma? Ben sizin yerinizde olsam bu kadar virüs bana nasıl bulaştı diye sorgulardım. Eşinizin sadakatinden eminseniz orası ayrı. Telaşlanmadan doktor desteği alın öncelikle.
Gerekirse leep tabi. Merak etmeyin çocul düşünenlereengel olmayacak operasyonu yapıyorlar. Ortada suan olasılıklar var onları konuşuyoruzAmeliyat dediğiniz leep mi yoksa rahmin alınması mıhenüz hiç çocuğum yok burada ki doktor gebeliğe engel değil dedi ama içim hiç rahatlamıyor
Teşekkür ederim 5-6 ayda negatife dönme ihtimalim var mı pekiGerekirse leep tabi. Merak etmeyin çocul düşünenlereengel olmayacak operasyonu yapıyorlar. Ortada suan olasılıklar var onları konuşuyoruz
Söyle söyleyeyim ben doktor degilim ama hem cin 3 oldum sonrasında leep oldum gecen sene de hpv pozitif diger çıktım. Bu sene atmıstım virüsuTeşekkür ederim 5-6 ayda negatife dönme ihtimalim var mı peki
Hangi doktora oldunuz şehir neresiSöyle söyleyeyim ben doktor degilim ama hem cin 3 oldum sonrasında leep oldum gecen sene de hpv pozitif diger çıktım. Bu sene atmıstım virüsu
Aslında söylemek istedigi o degildiTeşekkür ederim ama çok olduğu için negatife dönemeyecekmişim gibi söylediniz
İstanbulda bagdat caddesinde bir doktora oldum. Ama maddi durumuz uygunsa size çok iyi doktor önerebilirim. Artık bizler normal kadın doguma degil onlologa gitmemiz lazımHangi doktora oldunuz şehir neresi
Maalesef hem ist da değilim hemde maddi durumumuz o kadar iyi değil devlet hastanesinde yapılıyorsa orada olmam durumunda sonuçsuz kalır mıyım kiİstanbulda bagdat caddesinde bir doktora oldum. Ama maddi durumuz uygunsa size çok iyi doktor önerebilirim. Artık bizler normal kadın doguma degil onlologa gitmemiz lazım
Orasını hiçbir zaman bilemezsiniz. Mahsuru yoksa sormak isterim kaç yıllık evlisiniz?Maalesef eşimden değil benden kaynaklı oldu gençlik hatası birisiyle birlikte olmuştum ondan bulaşmış olmalı