• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hpv yi nasıl yendim

Maalesef eşimden değil benden kaynaklı oldu gençlik hatası birisiyle birlikte olmuştum ondan bulaşmış olmalı
Neden tüm her şeyi kendinize yüklüyorsunuz ki? Sakın psikolojik olarak da çökmeyin. Her şeyin bir çözümü var zaten. Dikkat edin kendinize inş en kısa sürede pozitife dönersiniz❤️

İnşallah aşı oldunuz mu siz ya da kolposkopi yaptırdınız mı
Ben smear vermiştim hpv 6 çıkmıştı.2 yıl önce sonra geçer gibi oldu 2 yıl sonra tekrar sigil ve kasık ağrısı ile kendini gösterdi.alternatif tıp tedavi oluyorum.hiç faydası yok.gidecegim hastaneye doktorlar sagolsunlar çooook ilgili .benim hastalığımın nedeni o doktorlar.enfeksiyon deyip tahlil yapmadan smear yapmadan yıllarca antibiyotik oyaladılar.nefret ediyorum onlardan.güvenim kalmadıgı için alternatif tıp yöneldim ama ondada fayda yok geçmekkk bilmiyor çok yoruldummm.

Aşı konusunda kararsızım yan etkileri çokmuş.felç deniyor.ama çok pis bir hastalıkmış hayatımı mahvetti
Atlatanlar var bu hastalığı negatife dönen bir çok kişi var aşının yan etkilerini bilmiyorum araştırmak istemedim açıkçası ama ona kalırsa her aşının bir yan etkisi var

Ne yapacağımı şaşırdım.bende sigiller var Bi sigil yapan tehlikeli degil Bi yapan tehlikeli haberleri var.bende kasık ve bacak ağrısı yapıyor.vajina girişi tahriş gidip smear vereceğim.korkmaya başladım.geçmek bilmiyor ne yaparsam yapayım hiç faydası yok

Back