Henüz 6 aylık evliyimOrasını hiçbir zaman bilemezsiniz. Mahsuru yoksa sormak isterim kaç yıllık evlisiniz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Henüz 6 aylık evliyimOrasını hiçbir zaman bilemezsiniz. Mahsuru yoksa sormak isterim kaç yıllık evlisiniz?
Yok kesinlikle kalmazsınız bence ama 2 ay süre de beklenmez yani.Maalesef hem ist da değilim hemde maddi durumumuz o kadar iyi değil devlet hastanesinde yapılıyorsa orada olmam durumunda sonuçsuz kalır mıyım ki
Nir kısmı birinden bir kısmı eşinizden de olabilir. Sanırım suan bunun cok önemi de yok. Telaşlanmadan süreci hızlandırıHenüz 6 aylık evliyim
Teşekkür ederimNir kısmı birinden bir kısmı eşinizden de olabilir. Sanırım suan bunun cok önemi de yok. Telaşlanmadan süreci hızlandırı
Eşiniz olmadan neden gidemiyorsunuz bu arada?Teşekkür ederim
Yaşadığım yerle önerilen şehir farklıEşiniz olmadan neden gidemiyorsunuz bu arada?
Bu beklenecek bir durum değil bence ama. Sonuçta evlisiniz gizli gitmenize de gerek yok. Atlayın otobüse gidin aksatmayın.Yaşadığım yerle önerilen şehir farklı
Evet beni anlamışsınız size de çok geçmiş olsunAslında söylemek istedigi o degildi
Neden tüm her şeyi kendinize yüklüyorsunuz ki? Sakın psikolojik olarak da çökmeyin. Her şeyin bir çözümü var zaten. Dikkat edin kendinize inş en kısa sürede pozitife dönersinizMaalesef eşimden değil benden kaynaklı oldu gençlik hatası birisiyle birlikte olmuştum ondan bulaşmış olmalı
Evet beni anlamışsınız size de çok geçmiş olsun
Son durumunuz nedir?Doktora gittiniz miTeşekkür ederim
Evet gittim kolposkopi yapmadı yaşım küçük olduğu için vücuttan atar dediSon durumunuz nedir?Doktora gittiniz mi
Evet gittim kolposkopi yapmadı yaşım küçük olduğu için
İnşallah aşı oldunuz mu siz ya da kolposkopi yaptırdınız mıİnşallah tez zamanda negatife döneriz.
Ben smear vermiştim hpv 6 çıkmıştı.2 yıl önce sonra geçer gibi oldu 2 yıl sonra tekrar sigil ve kasık ağrısı ile kendini gösterdi.alternatif tıp tedavi oluyorum.hiç faydası yok.gidecegim hastaneye doktorlar sagolsunlar çooook ilgili .benim hastalığımın nedeni o doktorlar.enfeksiyon deyip tahlil yapmadan smear yapmadan yıllarca antibiyotik oyaladılar.nefret ediyorum onlardan.güvenim kalmadıgı için alternatif tıp yöneldim ama ondada fayda yok geçmekkk bilmiyor çok yoruldummm.İnşallah aşı oldunuz mu siz ya da kolposkopi yaptırdınız mı
Aşı konusunda kararsızım yan etkileri çokmuş.felç deniyor.ama çok pis bir hastalıkmış hayatımı mahvettiİnşallah aşı oldunuz mu siz ya da kolposkopi yaptırdınız mı
Atlatanlar var bu hastalığı negatife dönen bir çok kişi var aşının yan etkilerini bilmiyorum araştırmak istemedim açıkçası ama ona kalırsa her aşının bir yan etkisi varAşı konusunda kararsızım yan etkileri çokmuş.felç deniyor.ama çok pis bir hastalıkmış hayatımı mahvetti