Merhabalar. Ben 32 yaşındayim. Riskli bir ilişkim olmuştu. Eylülde test yaptırmıştım devlet Hastanesi'nde. 16,18,51 çıktı. Yüksek riskli grup çıkınca kolposkopi yapıldı. Cin1 çıktı. Onkoloji jinekolojiye sevk edildim. Ordaki doktor istersen deflagyn kullan dedi. Getiren firmanın numarasını verdi. Baya pahalı bir ilaç. 3 aylık pakette satılıyor. 1100 lira ödedim ocakta başladım Nisan ortası bitti çok şükür. Normalde istanbul'daki doktorum Hakan topalismailoglu. Çok ilgili bir doktor. Bana ahcc ve gardasil aşı başladı. Haftaya ikinci dozu olucam inşallah. Ve yeniden kolposkopi yapılması gerekiyor içerisi temizlenmiş mi diye bakılıcak ama covid19 korkusundan gidemiyorum. Geçen hafta dayanamadım özel hastanede jinekologa gittim çünkü inanılmaz kötü akıntım var ve geçmiyor. Doktor kontrol edince hem makatta hem vajina girişinde 2ser siğil olduğunu söyledi yakalım dedi. Ben inanılmaz derecede dikkat ediyorum oysaki 2 ay ahcc kullandım yalnız o da çok pahalı 484 gibi bir fiyata aldım. Onunla beraber imutor komplex kullandım. O da 100 lira civarı. Şimdi imunex ve immunace içiyorum. Aylardır çörek otu yağı içiyorum. Bu hafta keten tohumu ve çörek otu da yemeye başladım. Sigara içen biri de değilim. Neden hala siğil cikiyo kafayı yicem.Mavi labaratuvaru aradım bnde, test fiyatına 600 demişti Şubat'ta ama vajinal farklı oral farklı ücretlendirme. Bu hastalığa para dayanmıyor yemin ederim. Bir de bu yetmezmiş gibi molloscum diye bir şey çıktı kıl köklerinde. Yemin ederim kafayı yicem. Erkeklerden tiksindim artık. Ne kadar hastalık var bulastirmis. Ne kadar doktora gittiysem şunu dedi: orayı unut moralini yüksek tut bağışıklığıni yüksek tut atlatacaksın. Ama Allah biliyor sürekli ağlamak istiyorum çok korkuyorum. Aynı durumda olan, Hpv negatife dönen veya dönmek için uğraşan arkadaşlar yazarsa çok sevinirim. Belki yeni bir şey öğrenirim sizden. Herkese iyi geceler dilerim..