hpv :'( yardım edin..

Benim de başıma gelmişti:110: bu bende nasıl oldu diye çok düşündüm araştırınca büyük oranda cinsel ilişki ama genel kullanılan yerlerden de hastalığın alınabileceğini öğrendim.O dönem çalışıyordum, çok büyük bir şirket ve yüzlerce kadının kullandığı genel tuvaletler...neyse tehlikeli türlerinin de olabileceğini öğrenince oldukça tırstım ama hemen doktora gitmedim. Siğil konusunda daha çok eskilerin bildiği buğdaya dua okuma yöntemini denedim yani buğdaya siğil duasını okuyorsun her siğil için ayrı buğday ,sonra o buğdayları siğile sürüp toprağa gömüyorsun..buğday çürüyünce siğil düşüyor.Allah'ın mucizesi ki 1-2 ay içerisinde 3 siğil de kayboldu.İstersen dene ,duayı siğili geçireceğine inanarak oku inşallah şifa bulursun geçmiş olsun :KK24:

okumamız gereken dua hangisi acaba

siğil duası olarak geçiyor : “Em ebremû emren fe innâ mumbrimûn.”
ben her bir buğdaya 7 kez okumuştum

Arkadaşlar bu virüsün genital bölgelere cinsel yol dışında bulaşması çok çok düşük bir olasılıktır.. Mutlaka virüsün kaynağının veya sizin tarafınizdan virüsü alan kişinin de tedavi almasini sağlayın.

Geçen gün burada hpv konusu açmıştı bir arkadaşımız bende baktım vajina da siğillerim vardı.Daha da çoğalmışlar ve inanmıyorum makat çevresinde çok büyük var :'( nasıl bulaştı anlamıyorm cinsel ilişki yakınlaşma vs.olmadı.çok kötüyüm.makat çevresindeki çok büyük.vajina da ilerliyor çok hızlı.bana ankara ya da bursa da tavsiye edebileceğiniz yer var mı? tedavisindende korkuyorum.özele gitmeyi düşünüyorum acaba tedavisi çok yüksek midir.Lütfen yardım edin :'( gördükçe psikolojim bozuluyor.
Öncelikle geçmiş olsun

özel mesaj gönderdim dönüş yaparsanız yardımcı olabilirim.

Back