- 6 Ekim 2015
- 184
- 100
- 13
- 34
- Konu Sahibi teacher1990
-
medicabilın jınekologları iyi oraya gıdebılırsınız Bursada... Ücret 55 tl sgk anlasması var ... Tedavısı olan bırsey sonucta korkmayın..Geçen gün burada hpv konusu açmıştı bir arkadaşımız bende baktım vajina da siğillerim vardı.Daha da çoğalmışlar ve inanmıyorum makat çevresinde çok büyük var :'( nasıl bulaştı anlamıyorm cinsel ilişki yakınlaşma vs.olmadı.çok kötüyüm.makat çevresindeki çok büyük.vajina da ilerliyor çok hızlı.bana ankara ya da bursa da tavsiye edebileceğiniz yer var mı? tedavisindende korkuyorum.özele gitmeyi düşünüyorum acaba tedavisi çok yüksek midir.Lütfen yardım edin :'( gördükçe psikolojim bozuluyor.
Ekmek ve sirke mi koydu ???Cnm bnm yengemde oldu yaktirdi bile gecmedi biraz igrenc yada gunah gibi gelebilir ama hocaya sordular sifa icin gunah olmaz demisti ekmegi hakiki elma sirkesiyle islayip koydu gectiler onunda cok vardi insallh gecer seninkilerde rabbim sifa versin
Ekmek cnm nimet oraya koyulurmu diye gunah diye dusunmuslerdi yengemler hersryi denedi ilac yaktirdi gecmedi bn bi secenek soyledim dr gitsin eger gecmesse dusunsun diye inan ilaclardan daha cabuk etki edip tamamen yok oldular biz bile inanamadikEkmek ve sirke mi koydu ???
Ya bunun ne günahı olabilir ?????
Günah bile olsa insan nasıl bununla yaşamaya devam edebilir gittikçe büyüyor diyor kız ?????
Bazı insanları anlamak mümkün değil yemin ederim.
Kız burada doktor tavsiyesi istemiş.
Günah mi değil mi doktora gidip tedavi olmasi o konuda yorum yapılmış.
Şaka gibi.....
B azen ilaç tedavisi de etkili olabiliyor. Doktor konusunda da Ankara düşünürsen Süleyman Eserdağ (özel muayenehanesi var) veya Mine Kürkçüoğlu (özel merkezde ve fiyat olarak uygun 12 tl gibi) olabilir.
Geçmiş olsun size. Geçen yıl eski yan komşum arkadaşım geçirdi bu rahatsızlığı, eşinden bulaşmış, azönce aradım sordum kendisine tamamen iyileşmişlerdi çünkü, doktoru gazi üniversitesinden prof dr. Mehmet Ali Gürer imiş. Memnuniyet notu tam dediler :) Hatanede yapmış operasyonlarını, isterseniz özel muayenehaneside varmış. Sakın kaşınmasın, pruzon diye krem var, o durduruyor dedi.. Kusura bakmayın başkasının ağzından yorum oluyor ama kk de demedim, başka biri için dedim.. :)Salı günü doktor randevum var,o zamana kadar daçay ağacı yağı,ne bulursam kullanacağım.psikolojim altüst oldu.teşekkür edeerm hepnize
Ekmek ve sirke mi koydu ???
Günah bile olsa insan nasıl bununla yaşamaya devam edebilir gittikçe büyüyor diyor kız ?????
Şaka gibi.....
Geçmiş olsun size. Geçen yıl eski yan komşum arkadaşım geçirdi bu rahatsızlığı, eşinden bulaşmış, azönce aradım sordum kendisine tamamen iyileşmişlerdi çünkü, doktoru gazi üniversitesinden prof dr. Mehmet Ali Gürer imiş. Memnuniyet notu tam dediler :) Hatanede yapmış operasyonlarını, isterseniz özel muayenehaneside varmış. Sakın kaşınmasın, pruzon diye krem var, o durduruyor dedi.. Kusura bakmayın başkasının ağzından yorum oluyor ama kk de demedim, başka biri için dedim.. :)
Tekrar geçmiş olsun, zaman geçirmeden tedavinizi olun.. Kaşıdıkça yayılıyormuş, o yüzden dikkat edin..
internette baya bilgi var konu ile alakalı, evet kaşıdıkça yayılıyormuş.. Kadınlar için riskli Allah korusun rahim ağzı kanseri sebebebi imiş. Kaşımayın, hemen doktora gidin..tatile gidip geldikten sonra oldu bende birden acaba kaşıdıkça mı bu kadar arttı :/
Yanlış anlamaya o kadar meyillisiniz ki. Hoca dedi ya hemen atın durun. Kız günah derken ne demek istedi biliyor Musun. Biraz düşün anlamak için düzgünce oku at gözlüğüyle değil. Yengesi zaten gitmiş doktora yaktırmış geçmemiş. Hocaya gitmiş sirkeli ekmek koy demiş. Kızda o bölgeye ekmek yani nimet koymanın tedavi için olduğundan günah olmadığını belirtmiş. Bu kadar olmayınEkmek ve sirke mi koydu ???
Şaka gibi.....
Baskasini n iç çamaşırını kullandin mi hicGeçen gün burada hpv konusu açmıştı bir arkadaşımız bende baktım vajina da siğillerim vardı.Daha da çoğalmışlar ve inanmıyorum makat çevresinde çok büyük var :'( nasıl bulaştı anlamıyorm cinsel ilişki yakınlaşma vs.olmadı.çok kötüyüm.makat çevresindeki çok büyük.vajina da ilerliyor çok hızlı.bana ankara ya da bursa da tavsiye edebileceğiniz yer var mı? tedavisindende korkuyorum.özele gitmeyi düşünüyorum acaba tedavisi çok yüksek midir.Lütfen yardım edin :'( gördükçe psikolojim bozuluyor.
Baskasini n iç çamaşırını kullandin mi hic
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?