hpv :'( yardım edin..

teacher1990

Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2015
184
100
13
34
Geçen gün burada hpv konusu açmıştı bir arkadaşımız bende baktım vajina da siğillerim vardı.Daha da çoğalmışlar ve inanmıyorum makat çevresinde çok büyük var :'( nasıl bulaştı anlamıyorm cinsel ilişki yakınlaşma vs.olmadı.çok kötüyüm.makat çevresindeki çok büyük.vajina da ilerliyor çok hızlı.bana ankara ya da bursa da tavsiye edebileceğiniz yer var mı? tedavisindende korkuyorum.özele gitmeyi düşünüyorum acaba tedavisi çok yüksek midir.Lütfen yardım edin :'( gördükçe psikolojim bozuluyor.

dışarlarda girdigin tuvaletlerden bile bulaşabilir bu cok dikkatli olmak lazım. benımde sigillerim vardı yakılmasını söyledi doktor. bende yaktırmadım ve zamanla hepsi kayboldu gitti dahada tekrarlamadı.

Cnm bnm yengemde oldu yaktirdi bile gecmedi biraz igrenc yada gunah gibi gelebilir ama hocaya sordular sifa icin gunah olmaz demisti ekmegi hakiki elma sirkesiyle islayip koydu gectiler onunda cok vardi insallh gecer seninkilerde rabbim sifa versin

medicabilın jınekologları iyi oraya gıdebılırsınız Bursada... Ücret 55 tl sgk anlasması var ... Tedavısı olan bırsey sonucta korkmayın..

Cnm bnm yengemde oldu yaktirdi bile gecmedi biraz igrenc yada gunah gibi gelebilir ama hocaya sordular sifa icin gunah olmaz demisti ekmegi hakiki elma sirkesiyle islayip koydu gectiler onunda cok vardi insallh gecer seninkilerde rabbim sifa versin
Ekmek ve sirke mi koydu ???
Ya bunun ne günahı olabilir ?????
Günah bile olsa insan nasıl bununla yaşamaya devam edebilir gittikçe büyüyor diyor kız ?????
Bazı insanları anlamak mümkün değil yemin ederim.
Kız burada doktor tavsiyesi istemiş.
Günah mi değil mi doktora gidip tedavi olmasi o konuda yorum yapılmış.
Şaka gibi.....

Ekmek cnm nimet oraya koyulurmu diye gunah diye dusunmuslerdi yengemler hersryi denedi ilac yaktirdi gecmedi bn bi secenek soyledim dr gitsin eger gecmesse dusunsun diye inan ilaclardan daha cabuk etki edip tamamen yok oldular biz bile inanamadik

B azen ilaç tedavisi de etkili olabiliyor. Doktor konusunda da Ankara düşünürsen Süleyman Eserdağ (özel muayenehanesi var) veya Mine Kürkçüoğlu (özel merkezde ve fiyat olarak uygun 12 tl gibi) olabilir.

Salı günü doktor randevum var,o zamana kadar daçay ağacı yağı,ne bulursam kullanacağım.psikolojim altüst oldu.teşekkür edeerm hepnize

Salı günü doktor randevum var,o zamana kadar daçay ağacı yağı,ne bulursam kullanacağım.psikolojim altüst oldu.teşekkür edeerm hepnize
Geçmiş olsun size. Geçen yıl eski yan komşum arkadaşım geçirdi bu rahatsızlığı, eşinden bulaşmış, azönce aradım sordum kendisine tamamen iyileşmişlerdi çünkü, doktoru gazi üniversitesinden prof dr. Mehmet Ali Gürer imiş. Memnuniyet notu tam dediler :) Hatanede yapmış operasyonlarını, isterseniz özel muayenehaneside varmış. Sakın kaşınmasın, pruzon diye krem var, o durduruyor dedi.. Kusura bakmayın başkasının ağzından yorum oluyor ama kk de demedim, başka biri için dedim.. :)

ya ekmeği bilmemde sirke birçok derde deva..
temizleyici özelliği fazla.. temizlik ürünü olarak da çok kullanılır.
zaten zararı da olmaz sürülebilir.
elbette doktora da gidilmeli ama arkadaş yardımcı olmak istemiş..
bana eşekten düşeni getirin denilir ya o misal buda..

çok sağolun,evet acayip kaşınma yapıyor

Tekrar geçmiş olsun, zaman geçirmeden tedavinizi olun.. Kaşıdıkça yayılıyormuş, o yüzden dikkat edin..

Yanlış anlamaya o kadar meyillisiniz ki. Hoca dedi ya hemen atın durun. Kız günah derken ne demek istedi biliyor Musun. Biraz düşün anlamak için düzgünce oku at gözlüğüyle değil. Yengesi zaten gitmiş doktora yaktırmış geçmemiş. Hocaya gitmiş sirkeli ekmek koy demiş. Kızda o bölgeye ekmek yani nimet koymanın tedavi için olduğundan günah olmadığını belirtmiş. Bu kadar olmayın

Drlar lazer tedavisiyle yakiyorlar ben Ankarada yaptirmistim
Ama seninkinin kotu cinsli oldugunu sanmiyorum 16 ve 18 nolu olanlar tehlikeli
Ben Ali Ayhan beye gitmistim hangi hastane oldugunu hatirlamiyorum ama nette bulursun zaten bu konuda en iyisi diyorlar.Ama hala calisiyormu bilmiyorum yasi bayagi ilerlemis cunki

Baskasini n iç çamaşırını kullandin mi hic

Benim de başıma gelmişti bu bende nasıl oldu diye çok düşündüm araştırınca büyük oranda cinsel ilişki ama genel kullanılan yerlerden de hastalığın alınabileceğini öğrendim.O dönem çalışıyordum, çok büyük bir şirket ve yüzlerce kadının kullandığı genel tuvaletler...neyse tehlikeli türlerinin de olabileceğini öğrenince oldukça tırstım ama hemen doktora gitmedim. Siğil konusunda daha çok eskilerin bildiği buğdaya dua okuma yöntemini denedim yani buğdaya siğil duasını okuyorsun her siğil için ayrı buğday ,sonra o buğdayları siğile sürüp toprağa gömüyorsun..buğday çürüyünce siğil düşüyor.Allah'ın mucizesi ki 1-2 ay içerisinde 3 siğil de kayboldu.İstersen dene ,duayı siğili geçireceğine inanarak oku inşallah şifa bulursun geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…