• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık hpv virüsü ve gebelik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

cerenbirmasal

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2020
5
1
1
ablalarım merhabalar. yirmili yaşlarında kücük bir kardesinizim 😊 sizlere danismak icin bu gün kayit oldum siteye. yaklasik iki aydir eşimle dogurgan donemımden bir gun once baslayıp bitene kadar iliskiye giriyoruz. ilk ay olmadi. ikinci yani bu ay tekrar denedik. iliskimden dört gün sonra rahim biyopsim icin kan aldirmak zorundaydım aldırdım ve kan degerim en düsügü yani negatif cikti. reglime normal sartlarda üc gün kaldi fakat her ay iki üc gün oynama yapabiliyor. bir daha ne zaman test yaptirmaliyim acaba ❓ayni zamanda hpv virüsünden kaynakli rahim agzında tedavi edilmezse zamanla kansere dönüsecek hücreler olusmus. onun tedavisine baslayacagim. doktorum gebelige engel degil demisti. haftada iki kez gidiyordum simdi doktorumun kafasını sisirmek de istemiyorum iki aydir cocugum olmuyor diye normal sartlarda altı ay deniyormus ciftler sanirim. ben cok sabirsiz ve heyecanli bir insanim ne yapmam gerekiyor 😞 benim gibi bu durumu yasayan varsa beni bilgilendirebilir mi lütfen yardimlariniza cok ihtiyacim var 😞

Sakinleşmen gerekiyor sadece. Burda çok uzun yıllar bebek sahibi olamayan insanlar çoğunlukta denebilir. Ben de 1.5 yıldır uğraşıyorum. Tüp bebek için hazırlık yapıyorum. Hormonlarına bakılsın bakılmadıysa onlar konteol altında olsun yeterli. Ki onlarda bile anormallik olsa gebelik olabiliyor. Tamaamen nasip işi.

Sakinleşmen gerekiyor sadece. Burda çok uzun yıllar bebek sahibi olamayan insanlar çoğunlukta denebilir. Ben de 1.5 yıldır uğraşıyorum. Tüp bebek için hazırlık yapıyorum. Hormonlarına bakılsın bakılmadıysa onlar konteol altında olsun yeterli. Ki onlarda bile anormallik olsa gebelik olabiliyor. Tamaamen nasip işi.
İnşallah zamanı geldiğinde sağlıklı bir şekilde evladını kucağına alırsın.. teşekkür ederim sevgiler❤️

Back