• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hpv ve siğil

nazlisny

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2024
12
0
1
21
Herkese merhaba ben yaklaşık 5-6 ay önce hpv olduğumu fark ettim doktora gittim aldara krem verdi ama geçmedi bir sonrakinde yakmamız lazım dedi ama ücret bana çok geldi ve yakılanların çoğaldığını duydum bu yüzden yaktırmadım. Aşı olmam gerektiğini söyledi ama kafam çok karıştı aşının yan etkilerinden korkuyorum. Şu an siğillerim halen var ne yapacağımı bilmiyorum. Benim gibi bir durum yaşayan oldu mu? Siğillerimin geçmesi için ne yapabilirim lütfen yardım

Herkese merhaba ben yaklaşık 5-6 ay önce hpv olduğumu fark ettim doktora gittim aldara krem verdi ama geçmedi bir sonrakinde yakmamız lazım dedi ama ücret bana çok geldi ve yakılanların çoğaldığını duydum bu yüzden yaktırmadım. Aşı olmam gerektiğini söyledi ama kafam çok karıştı aşının yan etkilerinden korkuyorum. Şu an siğillerim halen var ne yapacağımı bilmiyorum. Benim gibi bir durum yaşayan oldu mu? Siğillerimin geçmesi için ne yapabilirim lütfen yardım
Hangi bölüme gittiniz. Yakilanlar çoğalıyor die bişe yok yakılması gerek yoksa bitmezler çoğalıp büyürler. Asi gardasil Türkiye de sadece 4 lüsü var buda pek işe yaramaz hpv olmadan önce yaptırmak gerekiyor ki seni korusun ise yarasin. Gardasil 9 lusu var ama yurtdışında he dersiniz ki ben getirtebilirim olur ama getirilme koşullarına ne derece guvenebilceksiniz. Aldara krem ise yaramıyor sadece para gibi geliyor bana ki doktorumda ille de al demedi o yüzden. Bunun için vitaminler var doktoruna söyle verir bağışıklığını güçlü tutmalısın ki bu çok önemli eşim hâlâ uğraşıyor maalesef yaktiriyor bende çıkmadı uzun zamandır ama bir görünmem lazım kontrol amaçlı geçmiş olsun şimdiden çok kötü birşey maalesef. Doktorum kanserden daha illet bişe der bunun için her şekilde insani etkiliyor hayat kalitesini bile etkiliyor kişinin.

Back