Hpv ve leep

Papivir 3 ay papil off 10 gün kullandım negatife döndü. Benim 10 yıl önceki hikayeme benziyor seninki hep smear verdim 6 ayda bir hep temiz. Sonuncuda pat diye cin 3 çıktı. Leep oldum da temizlendi. 10 yıl geçti atlattım derken keteme gittim taramada pozitif çıktım yukardaki ilaçladı kullandım . Çörek otu yagı içtim yeşil çay içti. Negatife döndü. Sen nezaman leep oldun?

Leep başarılıysa negatife dönmüştür ben de öyle oldu

sizin adınıza da çok mutlu oldum inşallah bende negatifi görürüm hpv testi için erken dedi doktor şubatta smear testi yapılacak ben ahcc ve diğer ilaçları kullanmadan leep ile hpv den kurtulabilecekmiyim açıkçası onu denemek istiyorum.bu ilaçlar çok pahalı eğer gerçekten leep ile kurtuluş varsa insanlar bu ilaçlara para ödemesin eğer benim hpv testim negatif cikarsa herkes bu illetten kurtulabilir çünkü bende 14 yıldır var olduğunu düşünüyorum. Ve cin 3 le leep oldum ben

merhaba, motiflor papil off vajinal fitil değil mi? hepsini kullanım şeklini doktor mu dedi siz mi karar verdiniz bende de maalesef hpv16 (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…