Hpv ve leep

Nur simay

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2019
10
4
44
Merhaba benim gibi Hpv sürecinden geçen herkes burda birbirine yardımcı olsun lütfen
Her yıl smear verdim bu zamana kadar hep temiz çıktı bu yıl kasık bölgesinde bir adet siğil çıktı ben bunun ne olduğunu araştırırken hpv nin ne olduğunu öğrendim hep smear aldılar hpv testi hiç yapılmadı hastaneye gittim hpv testi istiyorum dedim (yine bunu ben istedim yani) smear ve hpv testi yapıldı 16 pozitif smear temiz yine özel bir hastaneye gittim leep oldum sonucum cin 3 yani cin 3 kanser öncesi son durak ve smer testleri hep temiz geliyor smear temiz çıktı diye kendinizi salmayın hpv testi yaptırın biopsi yaptırın kesin sonuç biopside çıkıyor bundan sonrası için hpv yi atmam için ne kullanmalıyım doktor hicbirsey vermiyor sadece sigarayi bırak o kadar bu arada ahcc denilen ilaç çok pahalı kesin bir kanıt yok doktorda onermedi zaten benim durumumda olan arkadaşlar sizler hpv den kurtuldunuzmu ne kullandınız lütfen birbirimize yardımcı olalım şuan bu virus çok yaygın çoğu insanda bilmiyor farkında değil

Merhaba benim gibi Hpv sürecinden geçen herkes burda birbirine yardımcı olsun lütfen
Her yıl smear verdim bu zamana kadar hep temiz çıktı bu yıl kasık bölgesinde bir adet siğil çıktı ben bunun ne olduğunu araştırırken hpv nin ne olduğunu öğrendim hep smear aldılar hpv testi hiç yapılmadı hastaneye gittim hpv testi istiyorum dedim (yine bunu ben istedim yani) smear ve hpv testi yapıldı 16 pozitif smear temiz yine özel bir hastaneye gittim leep oldum sonucum cin 3 yani cin 3 kanser öncesi son durak ve smer testleri hep temiz geliyor smear temiz çıktı diye kendinizi salmayın hpv testi yaptırın biopsi yaptırın kesin sonuç biopside çıkıyor bundan sonrası için hpv yi atmam için ne kullanmalıyım doktor hicbirsey vermiyor sadece sigarayi bırak o kadar bu arada ahcc denilen ilaç çok pahalı kesin bir kanıt yok doktorda onermedi zaten benim durumumda olan arkadaşlar sizler hpv den kurtuldunuzmu ne kullandınız lütfen birbirimize yardımcı olalım şuan bu virus çok yaygın çoğu insanda bilmiyor farkında değil
selam canım, gercekten paçayı iyi kurtarmışsın peşini bırakmayarak bende asla peşini bırakmıyorum bende kolposkopi ile baktırdım smearda LSIL cıktı cok korktum kolposkpide temiz çıktı. ama duzenlı olarak kontrollerıme devam edicem. Sende bagısıklıgını guclu tutacaksın ahcc gerckten etkılı ben aldım doktoruma gosterdım kullan bunu dedı. Alamıyorsan bıle ucuz yollu vıtamın desteklerı al d vıtamını mesela kesın al beslenmene dıkkat et saglıklı beslen ve sıgara kesınlıkle uzak durmalısın

Bnmde pozitif çıktı smear temiz ama tip kaç bilmiyorum sigillermde var yaktrdim tekrar çıktı tipi öğrenmek istedim ama yapmadı doktor rahim ağzına bakicM dedi bekliyorum tekrar sigillerm çıktı ve aldircam asisinida oldum fitil vs biseylerde verdi valla bnm surecmde çok zor Allah yardımcımız olsun napcm bilmiyorum parasında deglm tabiiki ama birsuru param gitti ve bide propolis de kullanyrm sprey seklinde

Insallah kurtuluruz bundan hepimiz şimdi benim leep patoloji sonucum geldi sınırlar negatif yazıyor.bundan sonra ben kendim bitkisel takviyeler deneyeceğim sonra hpv testi vereceğim inşallah negatifi görürüm burayada yazacağım gelişmeleri herkese faydası olsun diye .bu arada hpv çok yaygın çoğu kişi bilmiyor smearlar temiz çıkıyor diye anlamıyorlar benimde hep temizdi ama cin 3 görüldü patolojide bende bu 14 yıldır var çünkü 14 yıl önce evlenmistim ilk iliskim eşimle oldu şimdi ayrıldık beni aldattığını öğrendim yıllardır boşadım gitti bana şimdi birde bu virüsü bıraktı Allaha havale ediyorum.onu

Insallah kurtuluruz bundan hepimiz şimdi benim leep patoloji sonucum geldi sınırlar negatif yazıyor.bundan sonra ben kendim bitkisel takviyeler deneyeceğim sonra hpv testi vereceğim inşallah negatifi görürüm burayada yazacağım gelişmeleri herkese faydası olsun diye .bu arada hpv çok yaygın çoğu kişi bilmiyor smearlar temiz çıkıyor diye anlamıyorlar benimde hep temizdi ama cin 3 görüldü patolojide bende bu 14 yıldır var çünkü 14 yıl önce evlenmistim ilk iliskim eşimle oldu şimdi ayrıldık beni aldattığını öğrendim yıllardır boşadım gitti bana şimdi birde bu virüsü bıraktı Allaha havale ediyorum.onu
Kıyamam ya valla bizde eşimle ayrıldık üç yıl önce benmde illaki ayrılıktan sonra ilisklerm oldu esiminde olmuş artık o ayrılık sonrasi bendenmi ona ondanmi bana geçti bilemiyorum tabii biz geri barıştık aldatma mevzusu yok bizde ayrıldığımız için illaki iliskilerimz oldu yalan yok ama benmi başkasından kaptım esime bulaştı yoksa omu başkasından kaptı bana bulastrdi bilmiyorum çok üzgünüm ama eşim tedavi sürecinde hep yanımda

Çok geçmiş olsun hepinize bende pozitif çıktı cok üzgünüm 4 gündür neden ben deyip ağlıyorum yarın kolkoskopi için gideceğim.Bununla ilgili bağışıklık yükselten vitaminler var 2 farklı marka aldım yarın doktora götüreceğim.Bağışıklığımızı yüksek tutmamız cok önemliymiş aşı olmak istiyorum ama bir bilgim yok

X