arkadaşlar merhaba, öncelikle bu yazı biraz uzun olacağı icin özür dilerim. 20 yaşındayım ve tek bir kişiyle korunarak birlikte olmama rağmen bu virüsü kaptım. geçmeyen mantar enfeksiyonu yüzünden sürekli kadın doğuma gidiyordum ne kadar antibiyotik ne kadar fitil varsa hepsini kullandım hijyenime dikkat ettim ama asla geçmiyor. en son gitmeden önce genital bölgemde iki adet siğile benzer lezyon farkettim ve sivilcedir diyip önemsemeden jilet kullandım. daha sonrasında doktora gittiğimde hpv taraması ve smear testi yapmamız gerektiğini söyledi. ultrason ile bakarken de rahim duvarı kalınlaşmamın ve polikistik over sendromumun olduğu bilgisini aldım .test sonuçlarını gösterebilmek için anca bir ay sonrasına randevu bulabildim ve bu bir ay içerisinde iki adet olan siğil şu anda sayamayacağım kadar fazla hala randevu günümü bekliyorum ve enfeksiyonum da hala geçmiş değil. gerçekten son bir aydır bütün psikolojim alt üst oldu ve her şey üst üste geldi. devlet hastanelerinde siğil tedavisi nasıl işliyor ilk seans sonrası kaç gün sonrasına tekrardan gün veriliyor ve bu enfeksiyondan nasıl kurtulabilirim bilgisi olanlar lütfen yazsın gerçekten çok yoruldum.