- 7 Nisan 2023
- 18
- 1
- 30
- Konu Sahibi akutvajinit
Merhaba 1 ay önce hpv tip 53 pozitif olduğumu öğrendim smear ve kolposkopim negatif olası yüksek riskli gruba giriyor dedi doktor ancak bi sıkıntı çıkarabilir takip etmezsek tabi ki. 25 yaşımdan beri smear testlermi ihmal etmem çok sıkı takipçisiyimdir testlerimin kalan hiv hepatit testlerimde bir şey yok şükür hatta doktora lütfen hpv testi yapan diyen de benim o adamın doktorluğuna tüküreyim bu konuda çok ciddiyim bana söylemesi gerekirdi.Ben yine araştırıp buldum. Akut vajinitlerim beni benden aldı ama en çok da hsv 2 geçirince en son dedim ki kızım sende bi halt var bulman lazım araştırma ve test serüvenim bu şekilde başladı tabi ki hiç biri hpv ile ilgili değilmiş ama çıkan sonuçla hüngür hüngür ağladım evet kanser değilmiş en azından dedim sonrasında her kadın gibi…
AHCC ve betaglutan kullanıyorum 1 haftadır. Gardasil 9’lu aşımın ilk dozunu oldum.
Bizde siğil yapan hpv yok bilakis daha sinsi bir şey bulduk şükür ama korkutuyor cinsel hayat için beni…
Spor yapmaya tekrar başladım ek gıda alıyorum propolis ve çinko ek gıdaları da alacağım
Doktor değiştirdim. izmirdeki en iyi kadın doğum uzmanlarından birini önereyim size soran olursa özelden.
Doktorum bana ayrıca Islee hpv ovul de verdi şimdi bu kadar şey okudunuz diyeceksiniz ki sorun nedir? Hemen sorayım hpvli çiftler nasıl sevişir? Neye dikkat etmek gerekir?HSv için bir çözümünüz var mı? Bir de akut vajinit nasıl geçer gözünüzü seveyim 3 yıldır ciğerim soldu bir bunu bulamadım allahını seven yazsın…
AHCC ve betaglutan kullanıyorum 1 haftadır. Gardasil 9’lu aşımın ilk dozunu oldum.
Bizde siğil yapan hpv yok bilakis daha sinsi bir şey bulduk şükür ama korkutuyor cinsel hayat için beni…
Spor yapmaya tekrar başladım ek gıda alıyorum propolis ve çinko ek gıdaları da alacağım
Doktor değiştirdim. izmirdeki en iyi kadın doğum uzmanlarından birini önereyim size soran olursa özelden.
Doktorum bana ayrıca Islee hpv ovul de verdi şimdi bu kadar şey okudunuz diyeceksiniz ki sorun nedir? Hemen sorayım hpvli çiftler nasıl sevişir? Neye dikkat etmek gerekir?HSv için bir çözümünüz var mı? Bir de akut vajinit nasıl geçer gözünüzü seveyim 3 yıldır ciğerim soldu bir bunu bulamadım allahını seven yazsın…
Son düzenleme: