smearim temiz çıktı ama hpv yüksek risk grubundan 18 in ve birkaç türünün daha pozitif olduğunu öğrendim. 28 yaşındayım, sigara kullanıyorum, en son cinsel birlikteliğim 1 yıldan daha uzun bi süre önce oldu. Gerçekten vücutta uyuyan bi virüs bu mutlaka baktırmak gerekiyo. Öğrendiğimden beri nefes almadan ağlıyorum, smear temiz olmasına rağmen doktorum kolposkopi yapmayı önerdi. Rahim ağzımda bi bozukluk var mı veya cin kaçıncı seviyede olduğuma bakmak istiyor sanırım. Cin3 olursa zaten direkt ameliyata gidecek iş. Kendimi çok kötü hissediyorum. Zaten hayatıma birini almayı biriyle ilişkiye girmeyi artık aklıma bile getiremiyorum. Kimsenin günahına giremem bunu bile bile karşı taraf kabul etse bile ben yapamam. Bu illetten kurtulma şansım var mı onu da bilmiyorum şu yaşımda bunlarla uğraştığım için kendimden nefret ediyorum. Keşke zamanında bilseydim aşısını olsaydım hayatıma böyle nasıl devam ediceğimi bilmiyorum. Negatife dönme ihtimali çok düşük olsa da varmış 18 in ama daha sonra yine çıkabiliyomuş sanırım. Ömrümün sonuna kadar tetikte yaşayacak olmak mahvediyo beni