- 4 Şubat 2019
- 983
- 171
- 23
Burcu 6 ayda bir simir veriyorum dedin ya sedece simirmi yaoiyoalr hov yapilmiyormu artikEvet hpv negatif. 6 ayda bir smear veriyorum. Hatta doktorum normal doğum yapabilirsin diyor. Hamile kalmak için ugrasiyorum şu an.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Burcu 6 ayda bir simir veriyorum dedin ya sedece simirmi yaoiyoalr hov yapilmiyormu artikEvet hpv negatif. 6 ayda bir smear veriyorum. Hatta doktorum normal doğum yapabilirsin diyor. Hamile kalmak için ugrasiyorum şu an.
Sigiller bittikten 6 ay sonra hpv tiplemesi yapıldı negatif geldi. 1 yıl sonra tekrar yapıldı oda negatif geldi . Şimdi sadece 6 ayda bir smear veriyorum . Birde vajinal muayene yapılıyor gözle görülen lezyon rahim ağzında lezyon var mı diye. O kadarcik.Burcu 6 ayda bir simir veriyorum dedin ya sedece simirmi yaoiyoalr hov yapilmiyormu artik
Anladim canim sagol tsk ederim cvpin icinSigiller bittikten 6 ay sonra hpv tiplemesi yapıldı negatif geldi. 1 yıl sonra tekrar yapıldı oda negatif geldi . Şimdi sadece 6 ayda bir smear veriyorum . Birde vajinal muayene yapılıyor gözle görülen lezyon rahim ağzında lezyon var mı diye. O kadarcik.
eah ve ünilerde yapıyorlarkızlar devlet hastanesinde hpv için tahlil yapıyorlar mı?
Çok sevindim atlatmış olmana artık bu dertten kurtulduğuna Darısı başımıza inşallah Peki bu tedavi aşamasında neler yaptın nelere dikkat ettin acaba. Bizimle de paylasırsan cok mutlu olurumSigiller bittikten 6 ay sonra hpv tiplemesi yapıldı negatif geldi. 1 yıl sonra tekrar yapıldı oda negatif geldi . Şimdi sadece 6 ayda bir smear veriyorum . Birde vajinal muayene yapılıyor gözle görülen lezyon rahim ağzında lezyon var mı diye. O kadarcik.
Hatırladığım kadarıyla yazayım size. Öncelikle aşıları oldum koterle yakıldı kaç kere . Hepsi anestezi altında oldu lezyon çok fazlaydı. Heryer yakilmisti benim sigil cok oldugu icin oturamiyordum bile o kadar kötüydü. Biokadin diye bir fitil kullandım bactrim yada bactroban isminde genital bölgeye sürülen krem verdi doktor . Koterden sonra görünen bölgede lezyon çıktıkta Aldara kullandım haftada 2 yada 3 defa idi sanırım. 2 yılı aşkın sürdü hatta daha sonra cenemde lezyonlar çıktı. Sağlıklı beslenmeye geçtim sigara alkol kullanmadım desem yeri var. Cinsellik sıfıra kadar indi. Bunun dışında bitkisel formüller uyguladım çörek otu çiğnemek sabahları 1 kaşık bal yemek genital bölgeye çay agaci yağı surmek (çok berbat kokuyor) duzenli uyku. hatirladiklarim bu kadar. İdrar yoluna kadar vardı benim hatta idrarin çıkış noktasını bile kapamisti sayılır. Çok şükür geçti hepsi. Hala 6 ayda bir smear veriyorum temiz geliyor sonuc. Daha bir çok şey yaptım uzun zaman ugrastim ama inanin bu kadar hatırlıyorum. Doktorun öncelikle söylediği aşı ve sağlıklı beslenme idi.gardasil aşı oldum 3 doz bu arada baska bir aşı daha varmış onu maddi yetersizlikten dolayi olamadım tedavimi özel hastanede oldum bekardim o zaman. Böyle geçti gitti şükür 2 3 sene ugrastim 4 5 senedir temizim darısı başına :)Çok sevindim atlatmış olmana artık bu dertten kurtulduğuna☺ Darısı başımıza inşallah Peki bu tedavi aşamasında neler yaptın nelere dikkat ettin acaba. Bizimle de paylasırsan cok mutlu olurum☺
Aşıyı yüksek tıpkı risklerden korunmak icinmi vurundunuz.Hatırladığım kadarıyla yazayım size. Öncelikle aşıları oldum koterle yakıldı kaç kere . Hepsi anestezi altında oldu lezyon çok fazlaydı. Heryer yakilmisti benim sigil cok oldugu icin oturamiyordum bile o kadar kötüydü. Biokadin diye bir fitil kullandım bactrim yada bactroban isminde genital bölgeye sürülen krem verdi doktor . Koterden sonra görünen bölgede lezyon çıktıkta Aldara kullandım haftada 2 yada 3 defa idi sanırım. 2 yılı aşkın sürdü hatta daha sonra cenemde lezyonlar çıktı. Sağlıklı beslenmeye geçtim sigara alkol kullanmadım desem yeri var. Cinsellik sıfıra kadar indi. Bunun dışında bitkisel formüller uyguladım çörek otu çiğnemek sabahları 1 kaşık bal yemek genital bölgeye çay agaci yağı surmek (çok berbat kokuyor) duzenli uyku. hatirladiklarim bu kadar. İdrar yoluna kadar vardı benim hatta idrarin çıkış noktasını bile kapamisti sayılır. Çok şükür geçti hepsi. Hala 6 ayda bir smear veriyorum temiz geliyor sonuc. Daha bir çok şey yaptım uzun zaman ugrastim ama inanin bu kadar hatırlıyorum. Doktorun öncelikle söylediği aşı ve sağlıklı beslenme idi.gardasil aşı oldum 3 doz bu arada baska bir aşı daha varmış onu maddi yetersizlikten dolayi olamadım tedavimi özel hastanede oldum bekardim o zaman. Böyle geçti gitti şükür 2 3 sene ugrastim 4 5 senedir temizim darısı başına :)
Çoooook teşekkür ederim Cok zor zamanlar geçirmişsin ama cok şükür atlatmışsın. Bilgiler için cooook sağol. İnşallah bize de şifa olur bunlar. Peki genital bölgedeki tüyler için ne yaptın acaba? Ben lazer epilasyon yaptırayım diyorum ama emin olamıyorum.Hatırladığım kadarıyla yazayım size. Öncelikle aşıları oldum koterle yakıldı kaç kere . Hepsi anestezi altında oldu lezyon çok fazlaydı. Heryer yakilmisti benim sigil cok oldugu icin oturamiyordum bile o kadar kötüydü. Biokadin diye bir fitil kullandım bactrim yada bactroban isminde genital bölgeye sürülen krem verdi doktor . Koterden sonra görünen bölgede lezyon çıktıkta Aldara kullandım haftada 2 yada 3 defa idi sanırım. 2 yılı aşkın sürdü hatta daha sonra cenemde lezyonlar çıktı. Sağlıklı beslenmeye geçtim sigara alkol kullanmadım desem yeri var. Cinsellik sıfıra kadar indi. Bunun dışında bitkisel formüller uyguladım çörek otu çiğnemek sabahları 1 kaşık bal yemek genital bölgeye çay agaci yağı surmek (çok berbat kokuyor) duzenli uyku. hatirladiklarim bu kadar. İdrar yoluna kadar vardı benim hatta idrarin çıkış noktasını bile kapamisti sayılır. Çok şükür geçti hepsi. Hala 6 ayda bir smear veriyorum temiz geliyor sonuc. Daha bir çok şey yaptım uzun zaman ugrastim ama inanin bu kadar hatırlıyorum. Doktorun öncelikle söylediği aşı ve sağlıklı beslenme idi.gardasil aşı oldum 3 doz bu arada baska bir aşı daha varmış onu maddi yetersizlikten dolayi olamadım tedavimi özel hastanede oldum bekardim o zaman. Böyle geçti gitti şükür 2 3 sene ugrastim 4 5 senedir temizim darısı başına :)
Epilasyona gidiyordum aslında ben hpv dönemi bıraktım. Sigilleri yirtmamak patlatmamak kanatmamak Cok onemli. Bazen agda bazen traş bıçağı kullandım koter yaraları olduğu zaman sadece makasla kestim.Çoooook teşekkür ederim Cok zor zamanlar geçirmişsin ama cok şükür atlatmışsın. Bilgiler için cooook sağol. İnşallah bize de şifa olur bunlar. Peki genital bölgedeki tüyler için ne yaptın acaba? Ben lazer epilasyon yaptırayım diyorum ama emin olamıyorum.
Yüksek tipliydi zaten benim 16 . Kanser yapan türden . Doktorum önerdiği için oldum.Aşıyı yüksek tıpkı risklerden korunmak icinmi vurundunuz.
Koter iz biraktimiEpilasyona gidiyordum aslında ben hpv dönemi bıraktım. Sigilleri yirtmamak patlatmamak kanatmamak Cok onemli. Bazen agda bazen traş bıçağı kullandım koter yaraları olduğu zaman sadece makasla kestim.
Selam bende tip 16 var genitalde sonra kolposkopi yaptirdim cin1 cikti ahcc aldim kullaniyorum ..bogazimda yaralar oldu damak kisminda fln agiz icin tipleme yaptirdim 31 cikti..napicam bilmiyorum bi kbb doktoru arastiriyorum ist da ilk yaptirdigimda tip 6 idi dusuk riskti yukselmis strese engel olamiyorum ve sigara alkol de cok kullandim bu donemdeArkadaşlar Merhaba. Hpv tip 16 taşıdığımı geçen sene öğrendim. Yüksek riskli gruplar siğil yapmaz deniyor. Gittiğim ilk doktor da bunu söyledi fakat tip 16 yüksek risk ve benim siğillerim vardı. Koter uygulandı. Bir daha tekrarlamadı. Bir senedir smear testlerim temiz çıkıyor. Doktorum vücudumdan atmış olabileceğimi hpv testini yazın yapıp sonucu görelim dedi. Bu süreç içerisinde ne yazık ki boğazımda bazı lezyonlar farkettim siğile benzer yapıda. Şuan haliyle panik haldeyim. Üç doktora gittim birşey yok dediler. Özelde bir doktora gittim siğil olduğunu koter yapacağını söyledi. Kbb doktoru bir arkadaşıma sordum. Ağızda kanser olasılığı çok düşük korkma dedi. Sigara alkol kullanma dedi. Fakat siz de biliyorsunuz ki bu panikle bu bilgi yeterli olmuyor. Pazartesi başka doktora gidicem. Bu konuda yardmcı olabilecek veya benimle aynı aşamaları yaşamış arkadaşlar varsa bu başlık altında birleşelim. Tip 16 yı nasıl yenebiliriz. Bağışıklığımızı neyle güçlendirebiliriz hep beraber paylaşalım.
Ağzınızdaki mi tip 6 dan 31 e dönüştü?Selam bende tip 16 var genitalde sonra kolposkopi yaptirdim cin1 cikti ahcc aldim kullaniyorum ..bogazimda yaralar oldu damak kisminda fln agiz icin tipleme yaptirdim 31 cikti..napicam bilmiyorum bi kbb doktoru arastiriyorum ist da ilk yaptirdigimda tip 6 idi dusuk riskti yukselmis strese engel olamiyorum ve sigara alkol de cok kullandim bu donemde
Evet malesef nasil mumkun bu bilmiyorum ben ahcc kullaniyorum simirler de temiz çıktı derken agiz basladi ve ağız hpv si ile uğraşan ariyorum iki gündür forumdaAğzınızdaki mi tip 6 dan 31 e dönüştü?
Çok gecmiş olsun. Ben bu tip değiştirme olayına hiç inanmıyordum ya da inanmak istemiyordum diyeyim ama umarım ağzınızdaki siğillerden de tamamen kurtulursunuz cok gecmiş olsun. Moralinizi bozmayın ağız içi kendini cok cabuk yenilediğinden iyileşmeniz daha kolay olacaktır inşallah. Bununla ilgili bir bilgi edinirsem size yazacağım.Evet malesef nasil mumkun bu bilmiyorum ben ahcc kullaniyorum simirler de temiz çıktı derken agiz basladi ve ağız hpv si ile uğraşan ariyorum iki gündür forumda
Agzimda sigil yok damagimda yaralar vardi ve egitim arastirma hastanesinde kbb doktoruna tio 6 var demistim caranjit bu gozunde buyulme desi 3 ay gecmeyince yaralar tipleme testini yeniledim ve yuksek riske cecirdigini ogrendim..yani tedavi olmamasi ne bi bilgi olmamasi kötü..Teşekkür ederim ayricaÇok gecmiş olsun. Ben bu tip değiştirme olayına hiç inanmıyordum ya da inanmak istemiyordum diyeyim ama umarım ağzınızdaki siğillerden de tamamen kurtulursunuz cok gecmiş olsun. Moralinizi bozmayın ağız içi kendini cok cabuk yenilediğinden iyileşmeniz daha kolay olacaktır inşallah. Bununla ilgili bir bilgi edinirsem size yazacağım.
Geçmiş olsun umarım tez zamanda atarsın nasıl yaraları peki siğil değilse nasıl anladın Hpv olduğunu ya acaba ağız içn yapılan bu testler mi güvenilir değil çünkü tip değiştirme olmuyor diye duymuştmAgzimda sigil yok damagimda yaralar vardi ve egitim arastirma hastanesinde kbb doktoruna tio 6 var demistim caranjit bu gozunde buyulme desi 3 ay gecmeyince yaralar tipleme testini yeniledim ve yuksek riske cecirdigini ogrendim..yani tedavi olmamasi ne bi bilgi olmamasi kötü..Teşekkür ederim ayrica
Merhaba öncelikle çok geçmiş olsun bende yeni çıktı ama tam olarak değerimi bilmiyorum sonuçta tip 7,13,19,45,51,52,59 dan biri için pozitif yazıyor bende siğil yok ancak ağzımda siğil var gibi tam bilmiyorum bu durumu yeni öğrendim önceden kbb ye gittim bir şey yok dediler çünkü ağzımın hiç tadı yok tad bozukluğundan gitmiştim şimdi çok korkuyorum doktora gidip ne diyeceğim ağzım için yardımcı olurmusunızAgzimda sigil yok damagimda yaralar vardi ve egitim arastirma hastanesinde kbb doktoruna tio 6 var demistim caranjit bu gozunde buyulme desi 3 ay gecmeyince yaralar tipleme testini yeniledim ve yuksek riske cecirdigini ogrendim..yani tedavi olmamasi ne bi bilgi olmamasi kötü..Teşekkür ederim ayrica
Tesekkur ederim. yara boyle yanar da deri kalkar ya oyle sigil degil de ben daha once genital bolgede tip 16 olunca agiz icin test yaotirmistim ve ahcc kullandim..duzenli olmasa da..tekrar test yaptırdım 31 cıktı..yeni kaptim belki dönüşme olmuyor evet..Geçmiş olsun umarım tez zamanda atarsın nasıl yaraları peki siğil değilse nasıl anladın Hpv olduğunu ya acaba ağız içn yapılan bu testler mi güvenilir değil çünkü tip değiştirme olmuyor diye duymuştm
Inan bilmiyorum canim ben de ne yapacagimi araştırma hastanesine gittim bisi yok dediler yara iyilesmeyince test yaptirma ihtoyaci hissettim simdi hpv uzerine calisan bi kbb doktoru ariyorumMerhaba öncelikle çok geçmiş olsun bende yeni çıktı ama tam olarak değerimi bilmiyorum sonuçta tip 7,13,19,45,51,52,59 dan biri için pozitif yazıyor bende siğil yok ancak ağzımda siğil var gibi tam bilmiyorum bu durumu yeni öğrendim önceden kbb ye gittim bir şey yok dediler çünkü ağzımın hiç tadı yok tad bozukluğundan gitmiştim şimdi çok korkuyorum doktora gidip ne diyeceğim ağzım için yardımcı olurmusunız