hpv testi ve hosteslik

Şahsen hpv m yok ama aşı yaptırdım ve bunu bu yaşa kadar hıc duymamıstım böyle bı aşı oldugunu yanı. Benım gibi bılmeyen varsa benden öğrenıp araştıraın diye yazmak ıstedım

Sen gerçekten okuma anlamada sorun yaşıyor olabilir misin ? üstte aktif olmadığımı ve negatif olana kadar ilişki olmayacağını defalarca belirtmeme rağmen hala sorumluluğun yok tarzı bişeyler yazıyorsunuz. Koca bor hoyoor...

Alıntılar mısınız defalarca belirttiğiniz mesajları?

Mesela bu mu

Yada bu mu

Şu konuda da konu sahibine katılıyorum, kendisiyle ilgilenip gidiş smear testi vermiş bu genç yaşında. Burada bunca kadınız , kim düzenli olarak smear testi veriyor? Kim devlet hastanelerinde ücretsiz olan AIDS testini yapıyor?
Ben ilk ve son smearimi check-up yaptirirken yaptırdım üç sene önce. TR'de yasayan Yabancı bir arkadaşım var , hem cinsel sağlığına dikkat eder (yani bunu belirtir) , hem her sene mutlaka aids testi verir,hem de çevresindeki herkese onerir-ucretsiz ihmal etme diye. Ama ben çoğu konuda bilinçli sayilabilecek bir kadın olmama rağmen bir kere bile AIDS testi yapmadim,belki korkumdan, bilmiyorum.
Cevremde onlarca kız arkadaşım var, neredeyse hiç biri çocuk sahibi olma düşüncesinden önce jinekologun kapısını calmamistir (ya da işte adet gecikmesi vs).
Hal boyleyken Allah bilir büyük büyük konuşan kimler HPV ama ruhu bile duymuyordur. Kadının hiç belirtisi yokken sonuçlarında çıkması onu sorumsuz yapmaz, aslında sorumsuz olsa 'bir şey yoktur bea' derdi, hiç test mest yaptırmazdı.
Bir de böyle hastalıklarda bağışıklık çok önemlidir, bağışıklık ile de stresin bilimsel olrak kanıtlanmış bir bağı vardir. Stres bağışıklık sistemimizi çökertir. Bu kadın ne güzel geçeceğine inaniyor, stres yapmiyor. Belki de başka birisi 'ben mahvoldum,bittim, ailem öğrenir mi, ise alınır miyim, beni hiç bir erkek istemez , anne olamayacagim, kanser olacağım, ya duyulursa' diye kendini yese stresi bağışıklığını çökertecek ve çok daha kötü olacak .
Bence en iyisini yapıyor

Kayıtlarınıza sadece devlet hastanelerindeki, asm deki doktorlar bakabilir diye biliyorum. Yani bütün tahlil sonuçlarınızı tek tek inceleyeceklerini de sanmıyorum böyle bir şey olursa özel hayatın gizliliğinden dava açın bence uçakta hpv bulaşacak bir durum yok, onları ilgilendiren bir şey yok. İş başvurusunda kan tahlili ile hiv vs bakarlar sadece diye düşünüyorum. Hiv hepatit vs tüp bebek tedavisi gibi ya da ameliyat öncesi gibi durumlarda da bakılıyor

Bakire iken henüz cinsel ilişki yaşamamışken bende de hpv olmıştu, siğiller çıkmıştı hamam ya da ev arkadaşımdan bulaştığını düşünmüştüm. Alınan siğiller bakıldığında doktor sorun olmadığını söyledi ve 1-2 yıl içinde negatife döndü.

ya siz gerçekten mükemmelsiniz.. çok iyi açıklamışsınız bu konuda teşekkür ediyorumm. maalesef bu tür insanlar kendilerine ufak bişey olsun kendini dört duvar arasına sıkıştırıp düşünmekten kafayı yerler yada hasta olan insanı daha da hasta yaparlar ama düşünmezsek eğer gamsız olursak 'sorumsuz' oluruz hayat bu herkesin başına birşey gelebilir her başımıza gelen şeyi takıntı yapıp hayatımızı kısıtlamak kendimize ve zamanımıza haksızlık olur. gereken önlemleri ve tedaviyi aldıktan sonra herşey yoluna girer buna inanıyorum.

Keşke sizin gibi olabilsem... Bildiğiniz, aşı olmama rağmen, 7/24 orada burada kendi içimde en ufak hastalığımda bile "bende hpv var ondan bağışıklığım düştü ondan sürekli hasta oluyorum" diye diye gerçekten hpv pozitif çıktım

umarım yakın zamanda negatife dönecektir. aşıda bile böyle oluyorsa.. kafaya cok takılmamalı gerçekten cünkü pozitif olması cok yaygın hatta cinsel olarak aktif olup negatif olan var mı merak ediyorum yine de aşıyı yapmanız iyi olmuş her kadın bu aşıyı yaptırmalı en azından 16-18 tiplerinde etkisini gösterir.

Yaşı küçük mü 25 yaş!
Daha ortaokul lise çağındakiler gibi konuşuyor. Her şeyi dalgaya vuran bir tip.
Çok tepki alıncada çark etmiş ben üzülmemek için kafama takmamak için umursamaz takılıyorum diyor.
konu sahibi kimse sana otur ağıt yak, ağla dövün demiyor. Sadece yaşının gerektirdiği olgunlukta hareket et!
Sevgilini uyarmakla iyi yapmışsın. Bundan sonrakileri de uyar
Onlarda başka partnerlerine sevgililerine veya eşlerine bulaştırmasınlar

Merhabalar çok geçmiş olsun. Aynı durumu bende şuan yaşıyorum. Havayolları için mülakat sürecim başladı her şey olumlu geciyor ancak sağlık mulakatinda bu durum önüme çıkar mi emin olamadim. Hpv pozitifim. Sağlık raporu alırken sorun yaşadınız mı ya da konuyla alakalı bilgi edinebildiniz mi?

Merhaba süreç nasıl bitti. Hpv sağlık testinizde sorun oldu mu acaba ben de aynı süreçteyim de.

Merhaba denedinizmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…