hpv den bahsediyoruz ? siz farklı bi hastalık düşünmüyorsunuz değil mi ? süregelen bir hastalık olsa (HIV gibi) tabiki kontrol edilir allah korusun... partnerime bu durumu belirttim de zaten fakat gidip başka kızla beraber olursa elimden ne gelebilir sence hayır yani kötü bi hastalıkmış gibi konuşmanız varya sizin gibi insanlar gerçekten enerji emici
sırf başka birine bulaştırmasın diye 1-2 sene eve mi kitlemeliyim mesela hanımefendi ne önerirsiniz? zaten kimse farkında olmadan bu virüsü taşıyıp bir süre sonra atıyor? sevgiliyken, evliyken bile aldatmalar bu kadar fazlayken birde benim söylememle en azından 1 sene beraber mi olmayacak zannediyorsun anlamadım kapısının önünden mi ayrılmayalım. hpv'yi kimse kolay kolay başına gelmeden bilmez sokaktan geçen 100 kişiye sorsanız 5'i ancak bilir kanser oluşturması da seneler sonra nadir olan birşey 5 yılda bir bile kontrole giden her kadın kanser oluşturmadan tedavisini olur. ben gerekeni yaptım onu hemcinslerim için uyardım kendisi bilinçli biri zaten benden gitse de dikkatli olacağını düşünüyorum.