1 sene önce vajina girişinde karnabahar görüntüsünde bir oluşum sonrası panikle doktora gittiğimde bana semear ve hpv testi yapıldı ve tip 11 çıktı. Anestezili ortamda bölgeden temizlendi ve düşük riskli olduğundan bana yapacağı en kötü şey buydu dendi. Sonrasında hiç bir konuda uyarılmadım oysaki jilet ve cilt bütünlüğünü bozacak her girişimin bunu tekrarlatacağı söylenmedi 2 ay sonra farklı yerlerde bazı küçük oluşumlar oldu, daha kesin bir çözüm olacağını düşündüğümden bir hpv merkezinde muayene oldum ve bunlar yakıldı 3 seans denildi 1.seansta 3700 TL ödedim 2.seansta 2300 TL ödedim ve ilk alınan biyopsi örneklemeleri laboratuvar inceletmişler tip 31 39 45 ve 59 tiplerinin olduğunu söylediler bu arada bağışıklığım çok düşmüş kanım çok düşükmüş ve bunun içinde tedaviye başladım bu son tipler tehlikeli olduğundan detaylı araştırmalarımla da. Filip Taşhan gittim ama ona gitmeden önce zerdeçal zencefil karışımlar. Siyah üzüm . Ahcc. Beta glukon ve propolis gibi pek çok şey kullandım sigarayı bırakamadım ama günde 5 ile sınırladım . Dr.bey inanılmaz pozitif ve insana huzur veren biriydi. Bana kolkoskobi yaptı ve biyopsi yaptı. Rahim ağızındaki yara varmış .sonucum temiz geldi çok şükür yaramı yaktı ve beni 6 ay sonra tekrar çağırdı hpv tahlil yenilemesi için, inanın 1 yıldır maddi ve manevi çok yoruldum ama şimdi inşallah yolun sonuna geldiğime inanmak istiyorum. Aynı zamanda aldara krem de kullanıyorum kısacası risksiz bir tip sen riskli 4 tip taşımış olduğumu öğrendim, çok iyi bir takip gerekiyor umarım negatif sonucumu alıncaya buradan yazarım herkese geçmiş olsun