Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
.......Kızlar bu sonuçtan anlayan var mı randevum 1 hafta sonra
...Kızlar bu sonuçtan anlayan var mı randevum 1 hafta sonra
Mutlaka gideceğim zaten randevu bulamadımHpv testin negatif çıkmış sanırım, ama yine de ihmal etme, en azından aile hekimine bu sonucu bir göster derim.
Temiz çıkmış gözün aydınKızlar bu sonuçtan anlayan var mı randevum 1 hafta sonra
Peki siğiller neden varTemiz çıkmış gözün aydın
Peki siğiller neden varnegatifsin
Sonuç temiz olmasına rağmen sigilleriniz mi var?Peki siğiller neden var
rahme ulasmamıs demekki temas olduysa ondandır. yakınca biter gider diye düsünüyorumPeki siğiller neden var
Evet ilişki olmadı sadece sürtünme ondan kaynaklı midir acabaSonuç temiz olmasına rağmen sigilleriniz mi var?
Büyük ihtimalleEvet ilişki olmadı sadece sürtünme ondan kaynaklı midir acaba
Sadece sigillerimi tedavi edersem atlatmış mi olurum yaniBüyük ihtimalle
Merhaba ben de sizinle aynı durumdayım kendim gibi birini gördüğüm için çok sevindimmmmm. Hpv negatif ve smearim temiz. Hem de biri devlette biri de özelde olmak üzere 2 şer tane yapıldı bunlar. Ama siğillerim var. Aynıyız .Peki siğiller neden var
Hayır hpvmiz aslında siğillerimiz bulunduğu için pozitif. Yani siğillerimizden parça alınsa biyopsi yapılsa pozitif gelir. Vücudumuzdan bunu atmalıyız ve siğillerimizi de yok ettirmeliyiz.Sadece sigillerimi tedavi edersem atlatmış mi olurum yani
Ayın 23 ünde cildiyeye randevum var sigillerim için tedavi olacağım. Sigillerimiz alınırsa atlatmış olmaz mıyızHayır hpvmiz aslında siğillerimiz bulunduğu için pozitif. Yani siğillerimizden parça alınsa biyopsi yapılsa pozitif gelir. Vücudumuzdan bunu atmalıyız ve siğillerimizi de yok ettirmeliyiz.
Muhtemelen hayır. Benim siğillerim donduruldu düştü (3 taneydi) ama iç dudakların orada minik minik çıkanlar oldu onlara da asit (?) türevi bir şey sürüyor doktorum ve onlar kuruyorlar . Yani bu biraz tekrarlayan bir süreç olabilecek bizim için. Çıktıkları olacak ve biz de yok ettireceğiz.Ayın 23 ünde cildiyeye randevum var sigillerim için tedavi olacağım. Sigillerimiz alınırsa atlatmış olmaz mıyız
Benim iç dudaklarda yok dışarda var sadece kadın doğum doktorum muayene etti cildiyeye yonlendirdi umarım tekrarlamaz şuan bağışıklığımi güçlendirmeye çalışıyorum. Aşı oldunuz mu olmayı düşünüyor musunuzMuhtemelen hayır. Benim siğillerim donduruldu düştü (3 taneydi) ama iç dudakların orada minik minik çıkanlar oldu onlara da asit (?) türevi bir şey sürüyor doktorum ve onlar kuruyorlar . Yani bu biraz tekrarlayan bir süreç olabilecek bizim için. Çıktıkları olacak ve biz de yok ettireceğiz.
Bu süreçte genitalindeki tüyleri alma. Çünkü jilet tüy dökücü ağda vs yayılmasına sebebiyet veriyor . Ben ilk doz aşımı oldum fakat diğer dozları olmayı düşünmüyorum. Bu senin fikrini etkilememeli çünkü burada aşı olan binlerce kişi var bir şikayetleri yok. Ben kendimde yan etki yaptığını düşünüyorum biraz da hastalıklarla uğraştığım bir dönemdeyim şuanlık 2. Dozumu olmayı düşünmüyorum.Benim iç dudaklarda yok dışarda var sadece kadın doğum doktorum muayene etti cildiyeye yonlendirdi umarım tekrarlamaz şuan bağışıklığımi güçlendirmeye çalışıyorum. Aşı oldunuz mu olmayı düşünüyor musunuz