Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ama net bir bilgim yok bazıları pozitifte olabilir her iki türlüde stres yapıp kendini daha kötü duruma sokma emin ol ki hepsini yaptım ama bir faydasını göremedim kaç yaşındasın?Eki Görüntüle 3537224 kizlar selam. Hpv ve smear testi yaptirdim. Hpv 18 16 cikmadi ama diger turler pozitif cikti. Parantez içinde ki butun tipler mi pozitiftir bazilari mi. Doktor randevusuna daha cok var bekleyemiyorum![]()
Merhaba parentez içindekiler pozitif oluyor orada yüksek riskli grupta var düşük riskli grupta var ama korkma sana şimdi kolposkopi yapacak doktorun biyopsı parça alacak oradan gelecek sonuç ile tedavi başlayacak. Cin 1 cin 2 cin 3 gibiEki Görüntüle 3537224 kizlar selam. Hpv ve smear testi yaptirdim. Hpv 18 16 cikmadi ama diger turler pozitif cikti. Parantez içinde ki butun tipler mi pozitiftir bazilari mi. Doktor randevusuna daha cok var bekleyemiyorum![]()
Canım chat gpt sordum böyle diyorEki Görüntüle 3537224 kizlar selam. Hpv ve smear testi yaptirdim. Hpv 18 16 cikmadi ama diger turler pozitif cikti. Parantez içinde ki butun tipler mi pozitiftir bazilari mi. Doktor randevusuna daha cok var bekleyemiyorum![]()
Merhaba belirtisi oluyor mu ? Birde güzellik salonlarındaki ağdadan geçme ihtimali var mı? Son zamanlarda bunu takıyorum kafama o yüzden sordum.Merhaba parentez içindekiler pozitif oluyor orada yüksek riskli grupta var düşük riskli grupta var ama korkma sana şimdi kolposkopi yapacak doktorun biyopsı parça alacak oradan gelecek sonuç ile tedavi başlayacak. Cin 1 cin 2 cin 3 gibi
Merhaba dışarıdan gecme olasılığı malesef cok düşük benimde başıma geldi tüp bebek için gittiğim de smear pozitif geldi cin 1 geldi diğerleri ile kolposkopi hpv 16 pozitif ti cok sıkıntılı süreçti ameliyat oldum sonuç daha kötü cin 3 çıktı iyiki erken fark edildi ve ameliyat oldum cok şükür ameliyat sonrası smear testim negatif hpv negatif geldi. Sakın ihmal etmeyin ve sizin sorunuza net cevap verirsem doktor %99 eşinden cinsel yolla dediMerhaba belirtisi oluyor mu ? Birde güzellik salonlarındaki ağdadan geçme ihtimali var mı? Son zamanlarda bunu takıyorum kafama o yüzden sordum.
Doktor bana var demişti ama yüzde 90 oranı cinsel birliktelik dedi ağda salonların dan düşük ihtimal geçmesi. Çünkü bu virüs rahime cinsel yolla bulaşıyor. Belirti derken siğil oluyor bazısında hiç bir belirti olmuyormuş siğil bile. Senelerce uykuya yatabiliyormuş bu virüs farkına varılmaz ise rahim ağzı kanseri yapıyor Allah korusun erken tanı ve aşı hayat kurtarıyorr kesinlikleMerhaba belirtisi oluyor mu ? Birde güzellik salonlarındaki ağdadan geçme ihtimali var mı? Son zamanlarda bunu takıyorum kafama o yüzden sordum.
Bende hiç öyle bir belirti ve sorun yok şükür ama ağdaya gidiyorum biraz korktum o yüzden sordum teşekkür ederimMerhaba dışarıdan gecme olasılığı malesef cok düşük benimde başıma geldi tüp bebek için gittiğim de smear pozitif geldi cin 1 geldi diğerleri ile kolposkopi hpv 16 pozitif ti cok sıkıntılı süreçti ameliyat oldum sonuç daha kötü cin 3 çıktı iyiki erken fark edildi ve ameliyat oldum cok şükür ameliyat sonrası smear testim negatif hpv negatif geldi. Sakın ihmal etmeyin ve sizin sorunuza net cevap verirsem doktor %99 eşinden cinsel yolla dedi
Çok geçmiş olsun aynı süreci bende yaşadım hpv 16 çıktı cin 1 ve cin 3 çıktı ameliyat oldum 6 ay sonra temiz sonuçları aldım. Erken tanı çok önemli birde aşı. Aşnızı kesinlikle yaptırın ben hepsini yaptırdım.Merhaba dışarıdan gecme olasılığı malesef cok düşük benimde başıma geldi tüp bebek için gittiğim de smear pozitif geldi cin 1 geldi diğerleri ile kolposkopi hpv 16 pozitif ti cok sıkıntılı süreçti ameliyat oldum sonuç daha kötü cin 3 çıktı iyiki erken fark edildi ve ameliyat oldum cok şükür ameliyat sonrası smear testim negatif hpv negatif geldi. Sakın ihmal etmeyin ve sizin sorunuza net cevap verirsem doktor %99 eşinden cinsel yolla dedi
Yinede dikkatli olun rica ederimBende hiç öyle bir belirti ve sorun yok şükür ama ağdaya gidiyorum biraz korktum o yüzden sordum teşekkür ederim
Artık gitmemeye karar verdim zaten anksiyetem var kötü etkileniyorumYinede dikkatli olun rica ederim
Canım ilk dozu yaptırdım ikinci dozu yaptıracak tim ama bu ay hamile olduğumu öğrendim simdide cok sitresliyim leep yeni oldum sayılır sorun olacak mı falan diye daha kese de gözükmedi iki güne gözükür se inşallah zaten igne tedavisi olacak iki bebek kaybim olduğu için keseyi bekliyor lar diger yandan düşük yapacak miyim korkusu saçma sapan düşünceler deyim hersey pes peşe oldu.sali değerim 445 Çarşamba 655 cumartesi dün 945 çıktı cok kötü değil sınırda artış denildi kese gozukmeden de birsey belli olmuyor.onkoliji ye Bilgi vermem gerekiyor mu onuda bilmiyorum gebelikte hpv kontrolü yaparlar çünkü 6 ayda kontrol olur heralde hamileyim diye onada gidemedimÇok geçmiş olsun aynı süreci bende yaşadım hpv 16 çıktı cin 1 ve cin 3 çıktı ameliyat oldum 6 ay sonra temiz sonuçları aldım. Erken tanı çok önemli birde aşı. Aşnızı kesinlikle yaptırın ben hepsini yaptırdım.
Sağılacakla kucağınıza almayı nasip etsin rabbim. Doktorunza sorun.aşı sorun olur mu bilmiyorum ama okuduğum kadarı ile bu süreci hamile iken bile atlatan çok olmuş. Biyopsi sonucun geldi mi leepten sonraCanım ilk dozu yaptırdım ikinci dozu yaptıracak tim ama bu ay hamile olduğumu öğrendim simdide cok sitresliyim leep yeni oldum sayılır sorun olacak mı falan diye daha kese de gözükmedi iki güne gözükür se inşallah zaten igne tedavisi olacak iki bebek kaybim olduğu için keseyi bekliyor lar diger yandan düşük yapacak miyim korkusu saçma sapan düşünceler deyim hersey pes peşe oldu.sali değerim 445 Çarşamba 655 cumartesi dün 945 çıktı cok kötü değil sınırda artış denildi kese gozukmeden de birsey belli olmuyor.onkoliji ye Bilgi vermem gerekiyor mu onuda bilmiyorum gebelikte hpv kontrolü yaparlar çünkü 6 ayda kontrol olur heralde hamileyim diye onada gidemedim
Evet geldi doktor tam zamanında ameliyat yapmışız ucuz atlattın cok şanslısın cin 1 diye düşündük cin 3 gelmiş sonucun dedi cin 3 sonrası kanser oluyor zaten.sonra tekrardan smear aldılar temiz çıktı herşey ameliyat başarılı geçti denildi sigarayı birakman sağlıklı beslenmen gerekiyor yoksa 6 ay sonra yine karşımda olursun dedi.uzunti sitres hücreleri harekete geçiriyor Muş bağışıklığı yüksek tut dedi zaten sonra bidaha gidemedim hiç kese icin gittiğimde onkoloji ye de ugrayacam yan yana bölümler zaten sehir hastanesiSağılacakla kucağınıza almayı nasip etsin rabbim. Doktorunza sorun.aşı sorun olur mu bilmiyorum ama okuduğum kadarı ile bu süreci hamile iken bile atlatan çok olmuş. Biyopsi sonucun geldi mi leepten sonra
Aynı şey bende de oldu. Nisan ayında leep oldum cin 3 vardı. Patoloji sonucum cerrahi sonuçlar temiz geldi. Ama doktor 6 ay sonra gel tekrardan testlerini yapıcaz ddi ben Aralık ayında gittim ozaman bana test yapıldı hepsi negatif geldi. Hemen ameliyat sonrası yapılmadı bende testlerEvet geldi doktor tam zamanında ameliyat yapmışız ucuz atlattın cok şanslısın cin 1 diye düşündük cin 3 gelmiş sonucun dedi cin 3 sonrası kanser oluyor zaten.sonra tekrardan smear aldılar temiz çıktı herşey ameliyat başarılı geçti denildi sigarayı birakman sağlıklı beslenmen gerekiyor yoksa 6 ay sonra yine karşımda olursun dedi.uzunti sitres hücreleri harekete geçiriyor Muş bağışıklığı yüksek tut dedi zaten sonra bidaha gidemedim hiç kese icin gittiğimde onkoloji ye de ugrayacam yan yana bölümler zaten sehir hastanesi
Bende ameliyat sonrası pataloji sonucundan sonra hemen yaptılar testleri cok şükür temiz çıktı ben cin 3 çıkınca kanserim sandım doktor temizleme yaptığımız parça onlar dedi öyle rahatladım cerrahi alan da temiz di.insalllah gebeliğim de iyi geçerAynı şey bende de oldu. Nisan ayında leep oldum cin 3 vardı. Patoloji sonucum cerrahi sonuçlar temiz geldi. Ama doktor 6 ay sonra gel tekrardan testlerini yapıcaz ddi ben Aralık ayında gittim ozaman bana test yapıldı hepsi negatif geldi. Hemen ameliyat sonrası yapılmadı bende testler
Sağlıcakla kucağına almanı rahatlıkla kolaylıkla bir hamilelik geçirmeni dilerim. Rabbim yardımcın olsun. Kafana takma hiç birşeyi şöyle düşün erken tani seni kurtar mış raabim sana hemen bir bebek vermiş. Çok geçmiş olsun sağlıcakla kucağına alBende ameliyat sonrası pataloji sonucundan sonra hemen yaptılar testleri cok şükür temiz çıktı ben cin 3 çıkınca kanserim sandım doktor temizleme yaptığımız parça onlar dedi öyle rahatladım cerrahi alan da temiz di.insalllah gebeliğim de iyi geçer
Allah razı olsun cok teşekkür ederim.belkide diger iki bebegim bu yüzden kalbi durdu doğum yapsaydım eger hpv onlara da gececekti haberimiz olmayacak ti aradan iki sene geçti neden hamile kalmıyorum diye tüp Bebek prof gittim bebek icin gittim Allah işte kanser öncüsü lezyonlar öğrendim temizlendim bebek oldu hemen rabbimin vardığı bildiği inşallah bu sefer kucağıma almak nasip olur güzel duan icin teşekkür ederimSağlıcakla kucağına almanı rahatlıkla kolaylıkla bir hamilelik geçirmeni dilerim. Rabbim yardımcın olsun. Kafana takma hiç birşeyi şöyle düşün erken tani seni kurtar mış raabim sana hemen bir bebek vermiş. Çok geçmiş olsun sağlıcakla kucağına al
Rabbim herşeyi bir vesile ile karşımıza çıkartıyor bende hiç. Bir belirti yoktu ve hiç doktora gitmedim hayatımda smear yaptırmadım ve arkadaşımın tavsiyesi ile gittim git baktır ille bişey olmasıba gerek yok dedi öylesine gittim ve son durak kanser den önce o kısımda olduğumu öğrendim çok şükür atlattık geçti bitti rabbim herkese sağlık versin bu illetten herkes kurtulsunAllah razı olsun cok teşekkür ederim.belkide diger iki bebegim bu yüzden kalbi durdu doğum yapsaydım eger hpv onlara da gececekti haberimiz olmayacak ti aradan iki sene geçti neden hamile kalmıyorum diye tüp Bebek prof gittim bebek icin gittim Allah işte kanser öncüsü lezyonlar öğrendim temizlendim bebek oldu hemen rabbimin vardığı bildiği inşallah bu sefer kucağıma almak nasip olur güzel duan icin teşekkür ederim![]()